Miers nav labāks par karu, ja miera cena ir brīvība. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 103/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 18:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 18:39:06 - Rakstīja :

Cukini salati ar baklazanu

Iegarsojas man si libaniesu recepte un ik pa laikam to uztaisu,kad apnikusi ierastie salati. Man sajos salatos patik tas,ka tie ir loti satigi un lai ari tos var pieest klat pie jebka un var est ka uzkodu vienus pasus.

Nepieciesams:

-neliels baklazans,

-neliels cukini,

-puse svaigi spiestas apelsina sulas,

-paris pilieni citrona sulas,

-olivella Virgen extra(5 g)

-sals,pipari pec garsas,

-koriandrs vai petersili

Pagatavosana:
Baklazanu pargriez gareniski un talak griez nelielos menestinos. Ieliek uz laiku salsudeni,lai noiet rugtums. Pec tam nokas un nosusina ar virtuves dvieli. Cep bez taukvielam vai nu uz pannas vai grille krasni. Pa to laiku cukini sagriez loti planas gareniskas loksnes. Izspiez no apelsina sulu,piepilina paris piles citrona sulu,pievieno 5 g olivellas.Sajauc blodina svaigu cukini ar baklazanu,parlej ar merci un parber ar sakapatiem zalumiem( koriandru vai petersiliem).Sals,pipari pec garsas.Butu labi,ja atlautu tam visam nedaudz ievilkties.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 23:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:35:23 - Rakstīja :
Oi, ņamma! Būs jānoprovē. Apelsīna sula noteikti piedod tieši to odziņu, ne?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 15:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 15:50:27 - champagne Rakstīja :
Oi, ņamma! Būs jānoprovē. Apelsīna sula noteikti piedod tieši to odziņu, ne?
Ja,apelsina sula smukii sasucas darzenos un pie siem salatiem loti labi iederas