Teātris ir dzīve un dzīve ir teātris, kur galvenās lomas tēlotājs esi tu pats. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 104/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 18:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 18:46:30 - Rakstīja :

Kirbja kokteilis

So recepti uzgaju  viena Kolumbiesu saitaa. Pameginaju un iegarsojas.

Nepieciesams:

-600 g kirbis (izmantoju cieto,ar riekstu garsu),

-1 glaze piena,

-1 kanela standzina,

-saldinatajs(izmantoju steviju)

Pagatavosana:
Kirbi nomizo,sagriez kubinos un kopa ar kanela standzinu liek udeni varities.Kastrolim uzliek vaku.Kad kirbis miksts (aptuveni pec 20 min),nokas un iznem kanela standzinu. Liek trauka,pievieno pienu,saldinataju.Saablendere un liek ledusskapi.Pasniedz aukstu.Ja velas,pirms pasniegsanas parkaisa ar maltu kaneli.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 23:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:37:18 - Rakstīja :
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini...

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 15:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 15:52:12 - champagne Rakstīja :
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini...

Kadu Tu kirbi izmanto virtuve? Mums lielakoties pieejami tikai oranzie.Tadi mazi,gitarveida.Tie ir loti cieti,bet saldi,ar riekstainu garsu.


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 17:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 17:36:25 - Rakstīja :
Vel gribu piebilst,ka sim pasam variantam,tikai pievienojot sali un piparus (bez kanela un saldinataja), iegustam salo kokteila variantu.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 20:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 20:57:41 - denia Rakstīja :
Kadu Tu kirbi izmanto virtuve? Mums lielakoties pieejami tikai oranzie.Tadi mazi,gitarveida.Tie ir loti cieti,bet saldi,ar riekstainu garsu.
Portugālē izmantoju to pašu, ko Tu - cieto, riekstaino. Šogad LV vēl neesmu ķirbi ēdusi, jāpērk vien būs tas, kas pieejams... Oi, man ir pāris foršie ķirbjēdieni, piemēram, veselā ķirbī gatavots sautējums

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.09.2011 00:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2011 00:04:55 - champagne Rakstīja :
Portugālē izmantoju to pašu, ko Tu - cieto, riekstaino. Šogad LV vēl neesmu ķirbi ēdusi, jāpērk vien būs tas, kas pieejams... Oi, man ir pāris foršie ķirbjēdieni, piemēram, veselā ķirbī gatavots sautē ...
Tiem jau labak mazie apalie kirbisi der. Vinos ari labak izskatas neka gitarveidigajos. Ari pasas kirbju zupas var pasniegt kirbi,izskatas super labi un skiet,ka ta ari garso labak :) Loti gaidisu Tavas kirbreceptes.Kirbis-viens no maniem milakajiem darzeniem.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 20:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 20:40:08 - denia Rakstīja :
Tiem jau labak mazie apalie kirbisi der. Vinos ari labak izskatas neka gitarveidigajos. Ari pasas kirbju zupas var pasniegt kirbi,izskatas super labi un skiet,ka ta ari garso labak :) Loti gaidisu Tav ...
Nevaru nepadalīties - šovakar uzvārīju dievīgu ķirbju biezzupu! Vārīju gabaliņos sagrieztu ķirbi, mazliet sāli + Anniņu bez sāls. Uz vārīšanās beigām pieliku smalki rīvētu svaigu ingvera sakni... Mīlīt, gards, ka nenoēsties!!! Bļodiņā klāt pieliku 0.5V kausēto sieru + mazliet garneles... Iesaku!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 20:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 20:50:30 - champagne Rakstīja :
Nevaru nepadalīties - šovakar uzvārīju dievīgu ķirbju biezzupu! Vārīju gabaliņos sagrieztu ķirbi, mazliet sāli + Anniņu bez sāls. Uz vārīšanās beigām pieliku smalki rīvētu svaigu ingvera sakni... Mīlī ...

Vau,ar garnelem ari jabut labai! Man sodien ari bija kirbju zupa,precizak kirbju biezzupa ar ingveru un riekstiem.Ari looooti garsigi


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.09.2011 11:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/09/2011 11:42:08 - Rakstīja :
Ļoti feins saldais! Man garšoja Nāk prātā visādas variācijas - sablenderēt kopā ar to pašu banānu vai mellenēm... ķirbis ir ļoti feins pamats!!!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 15.09.2011 05:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/09/2011 05:18:19 - Rakstīja :
Lasu tavaas receptes un saprotu, ka jāsāk man būs ar to ķirbi draudzēties

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 16.09.2011 23:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/09/2011 23:22:38 - champagne Rakstīja :
Ļoti feins saldais! Man garšoja Nāk prātā visādas variācijas - sablenderēt kopā ar to pašu banānu vai mellenēm... ķirbis ir ļoti feins pamats!!!

Vai ne? Pec tam padalies ka garsoja.


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 16.09.2011 23:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/09/2011 23:23:43 - melllene Rakstīja :
Lasu tavaas receptes un saprotu, ka jāsāk man būs ar to ķirbi draudzēties

Es agrak ar kirbi galigi biju uz "Jus".Tagad nevaru savu edienkarti bez vina iedomaties.Lai dzivo kirbis!!!


mellene (on-line)
Publicēts: 20.09.2011 20:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/09/2011 20:39:05 - champagne Rakstīja :
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini...
Man arii ir kirbja dzeriens, riit, ja nenoslinkosu nobildeet, ieliksu: gards bez sava gala.

mellene (on-line)
Publicēts: 20.09.2011 20:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/09/2011 20:40:52 - Rakstīja :
Kirbis ir viens no visveseliigaakajiem daarzeniem. Patiesaam. Ja ir varianti kaa apeest svaigu - loti labi, sagatavots - arii labi. Un tagad ir kirbju laiks :)

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 21.09.2011 23:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/09/2011 23:07:19 - mellene Rakstīja :
Man arii ir kirbja dzeriens, riit, ja nenoslinkosu nobildeet, ieliksu: gards bez sava gala.
Nu nenoslinko gan!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 21.09.2011 23:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/09/2011 23:08:52 - mellene Rakstīja :
Kirbis ir viens no visveseliigaakajiem daarzeniem. Patiesaam. Ja ir varianti kaa apeest svaigu - loti labi, sagatavots - arii labi. Un tagad ir kirbju laiks :)
Es ari medzu est kirbi svaigu-gan salatos,gan tapat ka uzkodu. Esmu ari sablenderejusi un edusi tapat.Loti garso!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 28.09.2011 19:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/09/2011 19:48:25 - denia Rakstīja :
Vai ne? Pec tam padalies ka garsoja.
Šodien uzputoju 250 gr vārīta ķirbja ar lielu banānu un 150gr saldētām mellenēm + kanēlis, stēvija - mīlīt, nu gards, ka nenoēsties! Man tik dikti tīk tas ķirbja tumīgums... mmmmm Bērniem arī garšoja

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 29.09.2011 00:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/09/2011 00:22:31 - champagne Rakstīja :
Šodien uzputoju 250 gr vārīta ķirbja ar lielu banānu un 150gr saldētām mellenēm + kanēlis, stēvija - mīlīt, nu gards, ka nenoēsties! Man tik dikti tīk tas ķirbja tumīgums... mmmmm Bērniem arī garšoja
Nu skaidrs,tad man ari bus jamegina.Tiesam,kirbis varetu but laba baze saldajiem edieniem.Prieks,ka padalijies!