Neko neatliec uz vēlāku laiku, jo vēlāk tev nebūs vieglāk. /Žans Pols/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 102/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 17:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 17:30:25 - Rakstīja :

Vienkarsaa kirbju zupa

Tikai nesan atklaju   kirbju zupu. Nu tiiiiiik garsiga,ka daudzu nedelu garumaa man ta top ik pardienas.Galvenais,ka neapnik! Izmantoju gitara formas saldo cieto kirbiti ar riekstu garsu.

Nepieciesams:

-kirbis (ap 400 g)

-burkans (1 gab)

-videjs sipols,

-sals,

-vitinata gaina (uz skivi lieku loksni,kas ir 7 g)

-petersili,

-2 g ellas

Pagatavosana:

Izmantoju dzilu pannu,kura apcepu sagrieztu sipolu,pec ka pievienoju ripas sagrieztu burkanu un kubinos sagrieztu kirbi. Visu vel nedaudz panna pasauteju,tad pieleju karstu udeni (tik,lai apnem darzenus).Uzliku pannai vaku un uz nelielas uguns sauteju aptuveni 25 minutes. Pec tam sablenderee,liek skivi.Pa vidu liek vigtinatu galinu,parber ar zalumiem.Sali parasti pievienoju pasas beigas,jau skivi.

Pagatavojot so zupu neizmantoju buljonu (nedz kubiku,nedz skidro).Zupa sanak TIK aromatiska un garda un man milzigs atklajums


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 23:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:34:15 - Rakstīja :
Jā, te nu es Tev pilnīgi piekrītu - ķirbja zupa ir ko vērta! Šādi neesmu taisījusi, bet ar kariju gan. Mmmm, pilnīgi siekalas saskrēja mutē

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 15:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 15:49:21 - champagne Rakstīja :
Jā, te nu es Tev pilnīgi piekrītu - ķirbja zupa ir ko vērta! Šādi neesmu taisījusi, bet ar kariju gan. Mmmm, pilnīgi siekalas saskrēja mutē

Vai ne? Ka Tu gatavo "savu" zupu,vai pieliec tikai klat karija pulveri un viss?


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 20:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 20:54:33 - denia Rakstīja :
Vai ne? Ka Tu gatavo "savu" zupu,vai pieliec tikai klat karija pulveri un viss?
Jā, vienkārši savāru ķirbi, pielieku karija pulveri un sablenderēju. Agrākos laikos liku saldo krējumu, bet tagad izlīdzos vai nu ar Philadelphia vai arī Dzintars Light. Vēl man dikti garšo, ja garneles klāt Šādu pašu zupu gatavoju arī no kabačiem/cukini.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2011 23:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 23:57:24 - champagne Rakstīja :
Jā, vienkārši savāru ķirbi, pielieku karija pulveri un sablenderēju. Agrākos laikos liku saldo krējumu, bet tagad izlīdzos vai nu ar Philadelphia vai arī Dzintars Light. Vēl man dikti garšo, ja garnel ...
Paldies,sis ari taps meginats