Vaļsirdīgam būt ir viegli, ja neesi nolēmis teikt visu patiesību. /Rabindrants Tagore/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 28/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 26.07.2011 12:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/07/2011 12:13:54 - Rakstīja :
GARNELES TOMĀTOS AUSTRUMU GAUMĒ
Sastāvdaļas (2 porcijas, kopā 5,5V)300gr garneles 3OV
1 kārba (400ml) rīvēti tomāti, 1 paprika, 1 sīpols (2DV)
ķiploks
1 t.k. rīvēta ingvera sakne
1. t.k. olīveļļa (0,5TV)
čilli pipari, sāls

Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, papriku sagriež nelielos gabaliņos un visu apcep olīveļļā.
Pievieno rīvētos tomātus, ingveru, sāli pēc vajadzības un pasautē kādas 10-15 min.
Beigās pievieno atlaidinātas garneles un sautē vēl ~5 minūtes. Gatavs!
Pasniedz ar rīsu nūdelēm vai rīsiem.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.07.2011 03:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2011 03:22:17 - Rakstīja :

Kad gatavoju pedejoreizi vistinu pec Tavas receptes,man prata ienaca doma-ka diez butu ar garnelem? Un redz,recepte jau prieksa!


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 02.08.2011 22:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2011 22:28:14 - denia Rakstīja :
Kad gatavoju pedejoreizi vistinu pec Tavas receptes,man prata ienaca doma-ka diez butu ar garnelem? Un redz,recepte jau prieksa!
Man dikti patīk šie ātri pusdienu varianti! Vistas fileja un garneles (vai abi kopā) - kas var būt labāks?!