Tik miers, tik miers mums dvēselē, dod apskaidrotu dzīvi. /Ēriks Ādamsons/

- Gardi! (denia)

Attēls 11/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 10:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 10:58:33 - Rakstīja :

 Sampinjoni un puravi tomatu sulaa

Ingredienti:

-300 g sampinjonu(300 g)

- puravs (300 g)

- tomatu sula (ap 150ml)-0,15 D.V..,tatad kopaa 2,15 darzenu vienibas

-marineti kiploki to kvantitaate pec garsas)-0 vienibas,

-ricotta siers(liesais) 50 g-0,5 Ca.V.

Pavisam kopaa 2,65 V

-garsvielas pec izveles

Pagatavosana:

1.Rupigi notira un nomazgaa sampinjonus,puravu.Sampinjonus sagriez planaas skelees, sagriez ari puravu paplanos gredzentinos.

2.Cepamajaa traukaa liek sampinjonus,puravu,parkaisa ar garsvielaam. Tam visam pari parlej tomatu sulu.

3.Cep csakarsetaa cepeskrasnii 200 grados aptuveni 20 min.

4.Liek skivii,pievieno marinetus kiplokus,ricottas sieru un svaigas garsvielas,ja velas,skipsnu saals.

Labu apetiti!

P.S. Ja nevelas pievienot tomatu sulu, var pievienot tikai nedaudz udens.Tad viss sacepsies pats savaa sulaa un taa ari ir looti garsigi!