Slava ir līdzīga upei ? Viegli priekšmeti peld pa virsu, smagie nogrimst. /F. Bēkons/

- Gardi! (denia)

Attēls 10/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 10:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 10:13:39 - Rakstīja :
Gaidam pārējos aprakstus Paldies denia par ieskatu eksotiskākā virtuvē

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 12:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 12:02:54 - Rakstīja :

Klasiskaa paella 4 personaam, kopaa 36,5 vieniibas

-500 g riisi (125 g vienai personai),kopaa 20 OhV,

-800 g sagrieztas vistas filejas (7 ObV)

-600 g sagrieztas trusa galas( 3 ObV)

-300 g zalaas paaksu pupinas (1DV),

-200 g uz 3 dalaam sagriezti artisoki(1 DVC)

-100 g tomaatu biezenis(0,5 DV)

-parastaa varaamaa saals,

-2kiploka daiva,

-8 tk olivella(4 TV)- var arii mazaak

-rozmariins,

-1g safraana vai paellas garsviela

-uudens(2X vairaak nekaa riisu)

Ideaali paellu taisiit speciaaalajaa paellas panna, kas ir dzila un ar augstaam malaam.Notiira un sasmalcina siipolu.Sagriez vistas fileju un trusa galu gabalos.Ella apcep siipolu, kiploka daivas,pievieno tomaatu biezeni un kopaa ra vistas un trusa galu viegli apcep.Pieliek uz 3 dalaam sagrieztas zalaas paaksu pupinas, artisokus un biku pasautee.Pievieno garsvielas, riisus, visu labi samaisa un pievieno uudeni. Vaara uz nelielas uguns aptuveni 25 minuutes.

Taisot paellu var varieet, piem., paaksu pupinu vietaa likt zalos zirniisus.Tadaa gadiijumaa tos liek uz beigaam. Uz beigaam var pievienot arii garneles vai miidijas (var arii ar visaam caumalaam). Galu var likt vairaak vai mazaak, vai nelikt trusa galu u.t.t. Vel loti gardi ir,ja pievieno grilletu vistinu.Tadaa gadijumaa tai nonem adu,sagriez lielos gabalos ar virtuves skereem un pievieno paella.