Tāpēc, ka toreiz biju neprātīgs, tagad esmu prātīgs. /J.V.Gēte/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 132/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 23:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 23:56:00 - Rakstīja :
 

Merluza al horno al estilo español (hekss krasni spanu gaume).

Kad apnikusi parejie heksa un mencas pagatavosanas veidi,tad to var pagatavot ari sadi:

4 edajiem nepieciesams:

-heksa vai mencas gabalini(viens sver aptuveni 150 g),

-1 liels tomats,

-30 g ciedru rieksti (var ari mazak,kaut parasti pienemts likt daudz vairak),

-sals,

-2 kiploka daivas,

-skipsna cukura,

-pipari,

-puse (vesela) citrona sulas

Pagatavosana:

Tomatu sagriez kubinos,kiploka daivai nonem mizu un sagriez. Nem pannu,uzkarse to un liek sagriezto tomatu un kiploka daivu.Kadas 3-4 minutes maisot  pacepina.Ieguto masu liek blenderi,pievieno sali,skipsnu cukura,pusi no ciedru riekstiem un sablendere.

Ieguto masu liek cepamtrauka (ar augstam malam),iespiez citrona sulu un liek iepiparotus heksa gabalus.Cepj 180 grados apttuveni 15 minutes. Karto trauka,apber ar atlikuso dalu ciedru riekstiem un zalumiem.

Labi garso gan ar kartupeliem,gan risiem,gan makaroniem.