Gan prātam, gan neprātam ir savas iemītas takas. /Francis Usāns/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 131/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 23:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 23:50:12 - Rakstīja :

Midiju salati

Kad paliek pari midijas,es tam nonemu caumalas un lieku ledusskapi.Parasti tad nakamaja diena izmantoju salatos vai gatavoju salsu.Salatus,kas gatavoti no midijam,es vel medzu saukt par salatiem "Svaigums",jo aukstas midijas,parlietas ar citrona sulu un olivellu,ko papildina gurkis,dilles,dod nu taaadu svaiguma buketi! Plauceta rukola(plauceta ta paliek iesaldena) un chery tomatini labi sadziedas kopa un uzsit savu noti saja salatu kombinacija. Patiesiba sie salati tapa,no ta,kas ledusskapi.

Nepieciesams:

-100 g varitu midiju (no caumalam attiritu)

-videjs gurkis,

-paris chery tomatini,

-buntite dilles,

-200 g rukola,

-sals pec garsas,

-citrona sula,

- 2 g virgen extra olivella (izmantoju izpusamo)

Pagatavosana:

Nomizo gurki un griez ripas.Tomatus pargriez uz pusem.Sakapa dilles un visu sajauc ar midijam. Uzkarse pannu un liek rukolu. Atri maisot,applauce un tulin nem ara (ellu neizmanto).Tad karto skivi.Apaksa liek rukolu un pa virsu karto midijas ar darzeniem.