Gudrais nekautrējas mainīt savas domas. /Reinis Kaudzīte/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 110/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 23:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:01:49 - Rakstīja :

Siltie gurku salati

Sie nu bija viena no receptem,kuru gribeju nomeginat. Kaut kas lidzigs rosolnikam.Bet vispar  man ne visai pie sirds gaja cepts gurkis.Tacu garsvielu un parejo ingredientu kombinacija bija ideala.Runajot par ceptiem gurkiem,katram jau savas garsu nianses :)

Nepieciesams(sanaca 2 porcijas)

- 1 gurkis(garais)

-1 t.k.ellas,

-1 kiploka daiva,

-tejkarote kaperu (mazie bez katiniem)

-puse cili pipara,

-1 edamkarote vinogu vina etika (izmantoju "JEREZ"),

-saldinatajs vai puse tejkarotes cukura,

- 1 tejkarote mandelu skaidinu (grauzdetas),

-sals,

-cukurs

Pagatavosana:

Nomazga gurki,nogriez galus un sagriez gabalinos. Panna 1 t.k.ellas apcepj nomizotu un sagrieztu kiploka daivu.Pievieno sagrieztu gurki un uz salidzinosi lielas liesmas cepj aptuveni 4 minutes. Tad uguni samazina un pieliek sagrieztu cili (ja negrib tik asu,iznem seklas),visu sauaj un pielej vina etiki.Noskalo no sals kaperus un pievieno gurkiem.Visu vel mazliet uz nelielas liesmas pasaute,pieliek saldinataju,sali (pec garsas) un 1 edamkaroti udens.

Bez taukvielam panna apbrunina mandelu skaidinas un pievieno salatiem.Ed siltus.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 23:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:24:18 - Rakstīja :
Klau, vai cepts gurķis mazliet nelīdzinās ceptam kabacim?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 23:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:39:45 - champagne Rakstīja :
Klau, vai cepts gurķis mazliet nelīdzinās ceptam kabacim?
Ne,man kabaci neatgadinaja.Pat nezinu ko atgadinaja Nakameiz pameginasu so pasu ar kabaci vai kadu citu darzeni