Jo vairāk lietas mainās, jo vairāk tās paliek nemainīgas. /Džeina Velsa/

- Paksainie un citadi divainie edieni :) (mellene)

Attēls 4/9
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
mellene (on-line)
Publicēts: 06.09.2011 15:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/09/2011 15:23:33 - Rakstīja :

Sodien man nebija fenhela, taapeec tapa vienkaarss leecu eediens. Riit ievietosu soliito ar kokospienu un sarkanajaam leecaam.

120 g leecu (manas ir bruunaas)
1 smuks siipols
1 zobins (arii smuks) kiploka)
1 eedk ellas (bet tik pat labi var buut arii 1 tk ellas)
1/2 tk kurkuma
puse valrieksta lielumaa ingvers
1/2 tk kimenes (es lietoju maltu kumin, Indijas kimenes, bet esmu gatavojusi arii ar parastajaam)
1 edk citrona sulas (var nebuut un es arii nelietoju)
Garsu piedos mazliet koriandra zalumu.

Siipolu, kiploku un ingveru siiki sagriez un apcep ellaa
pievieno kurkuma un kumin (vai kimenes)
Pielej 250 g uudens un 1/2 tk saals.
Sauteet labi aizvaakotaa kastrolii 30 minuutes. (Uzmaniit lai neizvaaraas un nepiedeg).
Var papildus veel mazliet apcept siipolu un kad eediens gatavs, sajaukt to ar citrona sulu, uzbeert pa virsu apcepto siipolu un mazliet koriandra zalumu.

 


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 06.09.2011 21:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/09/2011 21:48:14 - Rakstīja :
mmmm... lēcas  man garšo!

mellene (on-line)
Publicēts: 06.09.2011 21:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/09/2011 21:57:07 - champagne Rakstīja :
mmmm... lēcas man garšo!
Man arii iegarsojaas, un vinas ir tik dazadas, prieks eksperimenteet

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 05.11.2011 13:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/11/2011 13:31:28 - Rakstīja :
Ai, mellenīt, fantastiska garšu kombinācija! Liels paldies par receptīti

Ginta_ginta (on-line)
Publicēts: 08.03.2012 11:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2012 11:48:39 - Rakstīja :

Cik V ir šim ēdienam, lūdzu?