Kamēr aita brēc, tā nevar pieplūkt muti ar zāli. Tāpat arī tev klājas: kamēr tu sūdzies par savu likteni, tu pats sev sagādā grūtības tikt vaļā no savas laimes ienaidniekiem - ļaunām domām. /***/

- Paksainie un citadi divainie edieni :) (mellene)

Attēls 9/9
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
mellene (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 21:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:11:30 - Rakstīja :

Visparastaakie dazkaart sen apnikusi, citreiz pat veel senaak aizmirstie svaigi riiveetie burkaani. Bet ar savu iipatneeju piesitienu

Lai cik smiekliigi tas neskaneetu, bet... UZMANIIBU diezgan kaloriozi.

200 g svaigi burkaani
28 g roziines
20 g keshu (Latvijaa tos laikam sauc par indijas riekstiem) riekstu
1 sarkanais siipols (var arii ar parasto, tacu sarkanias seit garso labaak)
1/4 citrona sulas, bet es neliku, jo receptee ir arii etikis (var arii laima sulu, varbuut pat labaak)
Ja ir, loti labi piepas svaigs koriandrs (tiem kam patiik koriandra garsa), bet ne paaraak daudz
Meerciitei: 1 eedk visliesaakaas majoneezes
2 tk visliesaakais saldais kreejums
1 eedk vislabaak baltviina etikis
1 1/2 tk medus
1 tk karija pulvera (man sajos salaatos vislabaak garso Madrasas karija puuderis, tacu tas ir vienalga, visi labi)
+ pipari un saals.

Un viss. Pirmoreiz es sos salaatus eedu kopaa ar tunca steku un vaariitiem kartupeliem, laikam (vai apceptiem, neatceros) un zem tunca steka bija palikts zarins ar saalaam, svaigaam juuras algeem, flaamu valodaa 'zeewier' (var paskatiities interentaa kas tas ir). Un toreiz tas skita loti, loti garsiigi. Tagad mani vismazzaak interesee veseliigais tunca steks, jo tas ir izmirstoss juuras dziivnieks, kuru iisteniibaa greeks eest. Tacu vareetu buut labas arii ar citu juuras zivi, iznemot lasi.
Es eedu vienkaarsi - ar kartupeliem, jo man loti patiik eksotiskaa garsa, un no manis eestajiem produktiem tur klaat nekas nepiepas.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 21:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:42:35 - Rakstīja :
Vai, sakārojās! Interesanti, ja nelikti ne majonēzi, ne saldo krējumu, būtu ēdami?

mellene (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 21:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:51:11 - champagne Rakstīja :
Vai, sakārojās! Interesanti, ja nelikti ne majonēzi, ne saldo krējumu, būtu ēdami?
Pameegini, tacu man seit taa majoneeze dod garsu, bet saldaa kreejuma vietaa es pievienoju 2 tk alpro soja 'kreejuma' kas tikpat kaa neko 'nemaksaa'. Tas ir 5%, taapeec ne punktus, ne vieniibas tam neskatiiju. Diez vai taadu Latvijaa var nopirkt? Alpro soja pienu var, bet vai tos plaanos kreejuminus? Manupraat salds kreejums ir lai miikstinaatu garsu, bet majoneeze - savdabiigas nianses piedosanai. Bet ir tacu pat 10%, vai ne? Var meeginaat visaadi, bet karijs + medus + etikis - man kaut kaa ne iisti skan, tacu, ja gatavosi bez tiem krem, kreej, kreejumiem, pastaasti kaa garsoja ;)

mellene (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 21:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:54:17 - Rakstīja :
P.S., man sinii receptee nebija keshu, taapeec lietoju valriekstus, bet ar keshu man patiik labaak.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 04.10.2011 21:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/10/2011 21:38:21 - Rakstīja :
Sim ir jabut riktigi gardam! 

Ričija
					Poste: 3
Ričija (on-line)
Publicēts: 27.10.2011 01:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/10/2011 01:47:16 - Rakstīja :