Nicīga atturība un lepna klusēšana dažreiz atstāj daudz dziļāku iespaidu nekā ālēšanās un pretapvainojumi. /Anšlavs Eglītis/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 106/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 19:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 19:20:22 - Rakstīja :

Champiñones al ajillo (sampinjoni kiploku mercee)

Tradicionala spanu tapa (uzkoda).Bet lieliski garso ari ka pamatediena piedeva.Pagatavojama dazadi. Man soreiz tapa ta (klasiskais variants):

Nepieciesams:
-300 g sampinjoni,

-5 g ella,

-sauja petersilu,

-sals,pipari pec garsas,

-4  kiploka daivas

Pagatavosana:

Sampinjonus iztira un nomazga.Griez skelites (ja ir nelieli sampinjoni,tos var negriezt).Nomizo kiploka daivu,sagriez to.Sakapa petersilus un kopa ar kiploku liek piesta.Kartigi sastampa.Panna 5 g ellas cepj sampinjonus uz salidzinosi lielas uguns.Kad no sampinjoniem iztvaikojis udens,liek klat ieguto kiploku-petersilu masu.Samazina cepsanas jaudu un vel paris minutes pasaute.Edams gan silts,gan auksts.

 

 


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.09.2011 23:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:39:54 - Rakstīja :