- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 106/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 08.09.2011 19:20 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 19:20:22 - Rakstīja :
Champiñones al ajillo (sampinjoni kiploku mercee) Tradicionala spanu tapa (uzkoda).Bet lieliski garso ari ka pamatediena piedeva.Pagatavojama dazadi. Man soreiz tapa ta (klasiskais variants): Nepieciesams: -5 g ella, -sauja petersilu, -sals,pipari pec garsas, -4 kiploka daivas Pagatavosana: Sampinjonus iztira un nomazga.Griez skelites (ja ir nelieli sampinjoni,tos var negriezt).Nomizo kiploka daivu,sagriez to.Sakapa petersilus un kopa ar kiploku liek piesta.Kartigi sastampa.Panna 5 g ellas cepj sampinjonus uz salidzinosi lielas uguns.Kad no sampinjoniem iztvaikojis udens,liek klat ieguto kiploku-petersilu masu.Samazina cepsanas jaudu un vel paris minutes pasaute.Edams gan silts,gan auksts.
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.09.2011 23:39 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:39:54 - Rakstīja :
|
||