Necenties ar mašīnu braukt ātrāk, kā lido sargeņģelis. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 14/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 02.03.2011 14:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 14:15:00 - Rakstīja :
Makaroni ar cukini aromatizeta piena merce
Nepieciesams: (2 personam 10,5 vienibas)
-150 g makaroni,
-500 g cukini,
-1 puravs,
-250 ml piens,
-0,5 t.k. ella
-muskatrieksts (rivets),
-baltie pipari,
-sals
-ciedru rieksti 15 g
Pagatavosana:
Novara makaronus.Puravu,cukini nomazga.Puravu siki sagriez.Cukini ja velas nomizo un sagriez pirksta lieluma stremeles. Uzkarseta panna 1 t.k. ellas apcep puravu.Kad puravs jau mazliet apcepts,,pieliek cukini un visu vel mazliet pacep. Pievieno uzsilditu pienu,muskatriekstu un saute,lidz gatavs. Beigas aromatize ar baltajiem pipariem. Sajauc makaronus ar merci.Panna apgrauzde ciedru riekstus un parber pari edienam.





melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 02.03.2011 23:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 23:35:42 - Rakstīja :
Kā tu izdomā šāds kombinācijas. šī ir jau otrā recepte, kuras dēļ man būs jāmeklē ciedru rieksti.

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 03.03.2011 09:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 09:37:11 - Rakstīja :
Šo recepti noteikti mēģināšu gatavot, man vispār ļoti garšo, ja atsevišķiem ēdieniem pievieno riekstus, ēdiens iegūst interesantu garšu un patīk tas, ka ēdienam ir dažādas struktūras sastāvdaļas.
Ļoti patika ( dotajā brīdī - favorīti no salātiem), Anetekas fotogalerijā - FOTORECEPTES, salāti no kātu selerijas, ābola un valriekstiem

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 03.03.2011 09:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 09:39:29 - Rakstīja :
Denia, man tikai aizdomas, ka Spānijā šie ciedru rieksti pēc izmēra ir stipri lielāki, nekā mums šeit LV pieejamie...kā saka - augstākas klases
Redzēju kādi Zviedrijā veikalos pieejami rieksti, pēc izmēra - pistāciju rieksti 3x lielāki, nekā šeit LV nopērkamie...

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 03.03.2011 23:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 23:03:57 - Elīna. Rakstīja :
Denia, man tikai aizdomas, ka Spānijā šie ciedru rieksti pēc izmēra ir stipri lielāki, nekā mums šeit LV pieejamie...kā saka - augstākas klases Redzēju kādi Zviedrijā veikalos pieejami rieksti, pēc iz ...
Es nemaz mazus ciedru riekstus neesmu redzejusi. Bet saka jau,ka tie,kas aug Ziemelos, esot vertigaki (vismaz Megre "Skanosajos ciedros" ta bija rakstits).

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 03.03.2011 23:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 23:07:34 - Elīna. Rakstīja :
Ļoti patika ( dotajā brīdī - favorīti no salātiem), Anetekas fotogalerijā - FOTORECEPTES, salāti no kātu selerijas, ābola un valriekstiem
Man ari tie salati LOTI garso un loti ilgu laiku ari man tie bija favoritsalati.Es tikai nelieku majonezi,bet gan svaigi spìestu apelsina sulu.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 04.03.2011 00:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2011 00:44:39 - melllene Rakstīja :
Kā tu izdomā šāds kombinācijas. šī ir jau otrā recepte, kuras dēļ man būs jāmeklē ciedru rieksti.
Kad ciemojas vira vecaki,viniem makaroni ir galda katru dienu visdazadakajas kombinacijas

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 13:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:53:36 - Rakstīja :
Vispār apbrīnojami! Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Kaut kā galvā bija iesēdies, ka garšīgs=kalorijām pārbagāts... Un makaroni vispār manā ēdienkartē pastāvēja tikai pasta a la bolognese izskatā
Ļoti garšoja ne-līdz-galam izceptie kabacīši šajā kombinācijā, un piena mērcīte vispār man ir milzu atklājums