Visi cilvēki atšķiras cits no cita un katru dienu arī paši kļūst citādi. /A. Poups/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 7/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.02.2011 22:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2011 22:45:44 - Rakstīja :
Kotletites
Baibinjsh ieteiko recepti izmeginaju,sanaca loti garsigi, paspeju jau pa divi lagi sacept!
Kotletites sanaca loti aromatiskas,ar savu "roziniti". Soreiz nemu vistas/titara malto galo un cepu cepskrasni uz FD cepampapira.
1 personai nepieciesams:(kopa 1,5 vienibas)
-100 g liesas maltas galas,
-darzeni (burkans,neliels sipols,kiploka daiva, dilles,Kinas kaposti,viss kopa 150g)
-sals,pipari,
-universala galas garsviela
Pagatavosana:
Sarive nomizotu burkanu,sipolu,kiploku uz smalkas rives.Loti siki sagriez Kinas kapostu.Visu sajauc ar malto galu,pievieno garsvielas un veido nelielas  bumbinas frikadelu lieluma. Liek uz veidnes un cepj cepeskrasni 20 min 200 grados. No 100 g maltas galas man sanaca 10 kotletites. Ideali garsoja kopa ar zalajiem salatiem (Kinas kaposts+rukola+sipols+gurkis,sals, sarkano vinogu vina etikis).


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 23.02.2011 12:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 12:23:41 - Rakstīja :
Man bija drusciņ tumšakas, bet arī košas! Super, ka ieliki! Kotlettītes FD gaumē!

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 23.02.2011 13:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 13:15:57 - Rakstīja :
Tumšākas varbūt no tā, ka gatavoji no cūkgaļas
Tuvākajās dienās man plānā šādu gardumu pagatavot

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 23.02.2011 20:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 20:51:10 - Elīna. Rakstīja :
Tumšākas varbūt no tā, ka gatavoji no cūkgaļas Tuvākajās dienās man plānā šādu gardumu pagatavot

Re, kā aiziet recepte!  Lai garšīgi sanāk! 

Es drīzumā arī cepšu no putnu gaļas, izmēģināšu, kā garšo ar to!


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 23.02.2011 23:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 23:41:50 - baibinjsh1 Rakstīja :
Re, kā aiziet recepte!  Lai garšīgi sanāk! Es drīzumā arī cepšu no putnu gaļas, izmēģināšu, kā garšo ar to!
Aiziet gan un pa pirmo;)
No putnu galas maisijuma vienmer sanak gaisak. Pedeja laika izvelos to,jo ta ir gana satiga,garsiga,turklat liesa,100 g=98 kcal

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 24.02.2011 23:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2011 23:38:50 - Rakstīja :
Paldies, fotografijas mani "uzruna".

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 25.02.2011 13:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/02/2011 13:04:06 - Rakstīja :
Ja es te Danija nekur nevaru atrast Kinas kapostu, tad vai ar burkaniem un sipoliem vien ari sanaks?
Vakar speciali nopirku burkanus un liesu malto galu, lai sodien izmeginatu. :)

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 26.02.2011 14:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 14:11:05 - ilze_ Rakstīja :
Ja es te Danija nekur nevaru atrast Kinas kapostu, tad vai ar burkaniem un sipoliem vien ari sanaks?Vakar speciali nopirku burkanus un liesu malto galu, lai sodien izmeginatu. :)
Gan jau , ka sanāks, bet, manuprāt, tas kāposts dod tām kotletītēm to "fifīgo" garšu.
Kā tas var būt, ka jums tur nav ķīnas kāpostu veikalos, dāņii tos nelieto?

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 26.02.2011 14:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 14:47:47 - Elīna. Rakstīja :
Gan jau , ka sanāks, bet, manuprāt, tas kāposts dod tām kotletītēm to "fifīgo" garšu. Kā tas var būt, ka jums tur nav ķīnas kāpostu veikalos, dāņii tos nelieto?
Man nav ne jausmas... Mums ir visadi citadi salati, pat tadi, ko es pirmo reizi muza redzu, bet Kinas kaposta nav... vienigais darzenis, kas tuvaks Kinai ir baltais rediss, kas te tiek saukts par Kinas redisu...
vispar bus japajauta darba pavaram, vai vins tadus kinas kapostus zina...

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 26.02.2011 22:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 22:55:00 - ilze_ Rakstīja :
Man nav ne jausmas... Mums ir visadi citadi salati, pat tadi, ko es pirmo reizi muza redzu, bet Kinas kaposta nav... vienigais darzenis, kas tuvaks Kinai ir baltais rediss, kas te tiek saukts par Kina ...
Varbūt te der arī Romiešu salātu lapas, tas tak ir kaut kas līdzīgs

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 13:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:37:34 - Rakstīja :
Ļoti, ļoti garšīgi! Ķīnas kāposta vietā izmantoju tobrīd pieejamo jaunās ražas kāpostu - kotletītes sanāca ļoti sulīgas un gardas.
Šo FD lapu uzgāju pilnīgi nejauši, pat neatceros ko meklējot, un nu esmu izmēģinājusi vairākas Tavas iedvesmojošās receptes. Paldies, denia!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 03:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:52:08 - champagne Rakstīja :
Ļoti, ļoti garšīgi! Ķīnas kāposta vietā izmantoju tobrīd pieejamo jaunās ražas kāpostu - kotletītes sanāca ļoti sulīgas un gardas.Šo FD lapu uzgāju pilnīgi nejauši, pat neatceros ko meklējot, un nu es ...
Jauki,ka uzduries FD majas lapai! Un feini,ja kada no receptem ari noder!