Ikviens sadzird tikai to, ko spēj saprast. /J. V. Gēte/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 3/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 19.02.2011 00:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2011 00:19:55 - Rakstīja :
Grubotto ar senem
Majas atradu grubas un peksni man tas ta sakarojas,ka nolemu nakosaja diena kaut ko uzmeistarot. Un ta man tapa bezgali gards paediens.

1 personai nepieciesams:(Kopa sanak 3,5 vienibas)
- 50 g grubas,
- 50 g philadelphia tipa  liesa kremsiera,
-sipols
-kiploks
-ella 0,5 t.k.
-150 g austersenes,
-5 g  trifeles (izmantoju salsudeni konservetu)
-rukolas salati
-darzenu buljons,
-sals,pipars pec garsas
Pagatavosana:
Jau ieprieks iemercu grubas,lai tas atrak pagatavotu.
Panna 1 t.k. ellas apcep sagrieztu sipolu,kiploku,pievieno grubas un nedaudz visu pasaute.Pieliek sagrieztas austersenes un siki sakapatu trifeli.Pec laika pakapeniski klat ieprieks sagatavotu buljonu un vara,lidz grubas gatavas un buljons gandriz iztvaikojis.Tad pieliek kremsieru un lauj vel grubam pabriest.Pirms pasniegsanas iejauc rukolas salatus.Gatavs! Ja loti gribas,beigas vel var parliet ar trifelu ellu,ka ari  parkaisit ar parmezanu,pieskaitot par to papildus vienibas.

,

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 13:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 13:33:15 - Rakstīja :
Nebija grūbu, uztaisīju ar rīsiem un saldētām meža sēnēm... un iemīlējos!!! Paldies, paldies, paldies 

Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Publicēts: 04.06.2011 16:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2011 16:06:52 - Rakstīja :
Grubotto ar senem
Majas atradu grubas un peksni man tas ta sakarojas,ka nolemu nakosaja diena kaut ko uzmeistarot. Un ta man tapa bezgali gards paediens.

1 personai nepieciesams:(Kopa sanak 3,5 vienibas)
- 50 g grubas,
- 50 g philadelphia tipa  liesa kremsiera,
-sipols
-kiploks
-ella 0,5 t.k.
-150 g austersenes,
-5 g  trifeles (izmantoju salsudeni konservetu)
-rukolas salati
-darzenu buljons,
-sals,pipars pec garsas
Pagatavosana:
Jau ieprieks iemercu grubas,lai tas atrak pagatavotu.
Panna 1 t.k. ellas apcep sagrieztu sipolu,kiploku,pievieno grubas un nedaudz visu pasaute.Pieliek sagrieztas austersenes un siki sakapatu trifeli.Pec laika pakapeniski klat ieprieks sagatavotu buljonu un vara,lidz grubas gatavas un buljons gandriz iztvaikojis.Tad pieliek kremsieru un lauj vel grubam pabriest.Pirms pasniegsanas iejauc rukolas salatus.Gatavs! Ja loti gribas,beigas vel var parliet ar trifelu ellu,ka ari  parkaisit ar parmezanu,pieskaitot par to papildus vienibas.


Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Publicēts: 04.06.2011 16:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2011 16:08:00 - Rakstīja :
Gribēju rakstīt, ka recepte ļoti laba...sanāca brīnišķīgi...bet iekopēju recepti...atvainojos

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 02:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 02:40:37 - Sunfun Rakstīja :
Gribēju rakstīt, ka recepte ļoti laba...sanāca brīnišķīgi...bet iekopēju recepti...atvainojos
Nekas Galvenais,ka recepte nodereja!