Neaizmirsti darīt neiespējamo, lai sasniegtu iespējamo. /A. Rubinšteins/

- Astonkajis (denia)

Attēls 5/5
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2010 00:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2010 00:47:58 - Rakstīja :
Pec tam griezam gabalinos un kartojam skivii. Es apleju tikai ar citronsulu un labu apetiti!

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Publicēts: 09.09.2010 10:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2010 10:13:40 - Rakstīja :

wow

Nēēsu ēdusi nekad astoņkāji!!!

Pēc kā garšo gaļa?Izskatās līdzīga krabju gaļai??:)


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.09.2010 13:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2010 13:59:51 - joliite Rakstīja :
wow Nēēsu ēdusi nekad astoņkāji!!! Pēc kā garšo gaļa?Izskatās līdzīga krabju gaļai??:)
Astonkajim piemit loti maiga garsa,pat gruti pateikt kam lidzigs pec garsas,varbut  tiesam nedaudz atgadina ari krabja galu! Jo ilgak astonkaji vara,jo mikstaka,maigaka garsa taa galai. Saali varisanas procesaa nevienai jurasveltei nav nepieciesams pievienot,jo Vidusjuras udens ir pietiekami saals,lidz ar to ari visas zivis,juras moski!

Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 09.09.2010 22:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2010 22:30:54 - Rakstīja :
Varētu būt līdzīgs kalmāram? Kalmāri man ārkārtīgi garšo!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.09.2010 00:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2010 00:05:41 - Aneteka Rakstīja :
Varētu būt līdzīgs kalmāram? Kalmāri man ārkārtīgi garšo!
jaa,kaut kas loti,loti lidzigs,tomer astonkajis nedaudz mikstaks un maigaks!

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 10.09.2010 10:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2010 10:35:49 - Rakstīja :
Jā,pagatavošana ļoti vienkārša,bet ar ko kopā to ēd,vai tā vienkārši vienu pašu?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.09.2010 18:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2010 18:16:28 - Jolanta77 Rakstīja :
Jā,pagatavošana ļoti vienkārša,bet ar ko kopā to ēd,vai tā vienkārši vienu pašu?
Jaa, to var est-kaa jebkuru citu juras velti-vienu  pasu  Bet var ari pagatavot  visdazadakos salatus (piem.,juras velsu,pievienojot midijas,sepijas ,garneles u.t.t.). Var pievienot ari makaroniem,risiem,pat katrupeliem. Var taisit kopaa ar tomatiem u.t.t.