Direktors - tāds pats cilvēks kā visi pārējie, tikai viņš par to nezina. /Reimonds Čandlers/

- Cukinī - ķimeņu siera gardā maltīte (Jolanta77)

Attēls 1/2
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 02.08.2010 14:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2010 14:25:33 - Rakstīja :
-300 gr. cukinī 1v  apcep 1t.k. eļļas 0.5v
-sakuļ 1 olu 1v ar trīs daiviņām sasmalcināta ķiploka,sāli,pipariem un 60g 10% saldā krējuma 1nv.
- sarīvē 80g ķimeņu siera(man bij Lazdonas ķimeņu siers 180kkal) 2v
-tajā pašā pannā cukinī pārkaisa ar pusi no siera pārlej sakulto olu un pārber atlikušo sieru
-uz mazas uguns zem vāka cep visu gatavu,kādas 5min
Vienības kopā 5.5

Gurķu salātiem:
-sagriež ripiņās nelielu sīpolu un svaigus gurķus kopā 300g 1v
-pārkaisa ar šķipsnu sāls un šķipsnu cukura un pavisam nedaudz etiķi
-bļodai uzliek šķīvīti un visu enerģiski sakrata līdz izdalās sula.Kopā 1v
Salāti gatavi! :)


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 02.08.2010 21:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2010 21:47:15 - Rakstīja :
Paldies par recepti, Jolanta77! SupeR! Man būs kaut kas jauns, kur likt savu lērumu kabaču!!

Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Publicēts: 03.08.2010 12:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/08/2010 12:55:33 - Rakstīja :
Šeit būs vēl viena forša kabaču recepte - ātri pagatavojama vistas zupa. Uz rupjas rīves sarīvē kabaci, pievieno vistas gaļu, rīsus  un nedaudz pavāra vistas buljonā. Kad zupa gatava, pievieno kariju (obligāti, tas dod zupai to foršumiņu), zaļumus. Es lieku kabačus ļoti daudz, tā lai iznāk biezzupa.

ĶIMENE
					Poste: 65
ĶIMENE (on-line)
Publicēts: 03.08.2010 21:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/08/2010 21:09:51 - Rakstīja :
paldies Jolanta, atkal feina recepte!
šogad tiešām pilns ar kabačiem un cukini...spēj tik ēst, un burkās salātos likt!

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 03.08.2010 22:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/08/2010 22:49:45 - Aija Rakstīja :
Šeit būs vēl viena forša kabaču recepte - ātri pagatavojama vistas zupa. Uz rupjas rīves sarīvē kabaci, pievieno vistas gaļu, rīsus  un nedaudz pavāra vistas buljonā. Kad zupa gatava, pievieno kariju ...
Aija,būs jāizmēģina Tava ieteiktā zupa,man jau pat garša ir tagad mutē,zinu būs garda

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 03.08.2010 22:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/08/2010 22:50:50 - ĶIMENE Rakstīja :
paldies Jolanta, atkal feina recepte!šogad tiešām pilns ar kabačiem un cukini...spēj tik ēst, un burkās salātos likt!
Ziemā,kad burkāni,bietes un kāposti būs biku apnikuši,sapņošu par kabačiem līdz kuriem vēl ilgi būs jāgaida

Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Publicēts: 04.08.2010 08:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/08/2010 08:58:09 - Rakstīja :
Es, Jolanta, izmēģināju abas tavas kabaču receptes un tagad laikam jau kādu nedēļu katru rītu brokastīs cepu kabaču - siera plācenīšus, nu tik gardi, ka nevaru attēsties un neapnīk, super, paldies par recepti.

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 04.08.2010 11:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/08/2010 11:28:54 - Aija Rakstīja :
Es, Jolanta, izmēģināju abas tavas kabaču receptes un tagad laikam jau kādu nedēļu katru rītu brokastīs cepu kabaču - siera plācenīšus, nu tik gardi, ka nevaru attēsties un neapnīk, super, paldies par ...
Aija,to otro cukinī ar ķimeņu sieru var sacept arī cepeškrāsnī,es cepuu uz pannas jo šajā karstumā malkas plīti galīgi negribas kurināt

Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Publicēts: 04.08.2010 14:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/08/2010 14:15:13 - Rakstīja :
Es arī cepu uz pannas, bija tiešām garšīgi, bet, pirmā recepte man vairāk iet pie dūšas, tādēļ, ka es ēdu brokastīs ar kafiju, bet, otrā recepte vairāk ir piemērota lielākai ēdienreizei, piemēram, pusdienām, jo tur ir vēl salāti.

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 04.08.2010 15:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/08/2010 15:59:28 - Rakstīja :
Sanāca ļoti, ļoti gardi!!!