Cilvēku pārveido ne tikai mūža gadskārtas, bet arī noskaņu un pārdzīvojumu gadalaiki. /Lija Brīdaka/

- Gardi! (denia)

Attēls 5/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 02:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 02:30:33 - Rakstīja :

Baklazanu titeni

-1  liels baklazans -ap 500 g

- liela bunte petersilu (ap 60 g),tatad noapalojot 2 D.V.

-2 t.k. olivella 1 T.V.

Tatad kopaa 3 vienibas

Pagatavosana:

1.Nomazgaa baklazanu un daleji nomizo to(vienu mizas stremeli nonem,otru atstaj)

2.Ar asu darzenu nazi griez baklazanu gareniski planaas streemelees aptuveni 1,5 cm biezu.

3.Blodaa ielej udeni,pieliek saali un ieliek sagrieztas skeles merceties.(lai noiet rugtums).

4.Siki sagriezam petersilus.

5.Liekam teflona pannaa olivellu ,nosusinam ar virtuves dvieli baklazana skeles un liekam uz lenas jaudas cepties. Ja skiet,ka velk klaat, pielejam udeni un sautejam lidz skeles gatavas.

6.Kad skeles izcepusaas, ieliekam tajaas sagrieztos petersilus,sarullejam un sasprauzam ar kocinu.

Labi garso gan karstaa,gan aukstaa veidaa. Labu apetiti!

2.Ar darzenu nazi griez gareniski planaas aptuveni 1,5 cm bieza skelees.

 

Pagatav


Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 10:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 10:07:42 - Rakstīja :
šī recepte paspēja iegaršoties uz bildi vien paskatoties

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.07.2010 22:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2010 22:46:34 - Jolanta77 Rakstīja :
šī recepte paspēja iegaršoties uz bildi vien paskatoties
Man prieks,Jolanta! Sie baklazanu titeni tiesaam ir loti garsigi un galvenais-veseligi!