Draudzībai jābūt kā dāvanai, ko mēs saņemam, kad to vismazāk gaidām. /Konstantīns Raudive/

- Zemenu laiks (denia)

Attēls 7/14
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 29.06.2012 23:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2012 23:10:18 - Rakstīja :

Zemenu deserts ar balsamico

Pie mums diezgan izplatíts deserts. Un tiesám, tiesám, zemenes ideáli sapas ar balsamico etiki, nudien! Zemenes var tápat pamarinét balsamico etikí un var arí pagatavot  visizsmalcinátákos desertus, kas uztrin garsu kárpinas lídz baltkvélei ))

 

1 porcijai nepieciesams:

- 120 ml (aptuveni) liesá ricota vai liesais svaigais siers (es parasti nemu pie mums pieejamo ceso batido,bet domáju, ka arí ar kremveidígajiem jogurtiem un  biezpienu arí sanáktu baigi lapps )), ká arí var likt mascapone vai vanilas saldéjumu (sanáks gan trekni)..
- téjkarote medus,
-páris piles vanilas ekstrakts (izmantoju izlejamo)
- édamkarote balzamiko etika (izmantoju kremveidígo)
-sauja zemenes,
-puse téjkarotes brúná cukura,
-páris piparmétru lapinas

Pagatavosana:

Sajauc ricotas sieru ar medu un vanilas ekstraktu, péc ká liek ledusskapí mazliet nostávéties(lai ievelkas garsa). Pa to laiku nomazgá zemenes, sagriez. Panná uzkarsé balzametiki un cukuru, lai viss smuki karamilizejas. Ar so masu apcepj zemenes un pievieno síki sagrieztas piparmétru lapinas. Nem glázes, liek ricotas masu un pa virsu zemenes.

Teiksu ká Champagne- gards ka nenoésties ))