Ja jūs spējat saglabāt vēsu prātu, kad visi apkārt zaudē galvas, iespējams, ka jūs neesat sapratis situāciju. /***/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Lauveena 1. diena - rozā zilonis un citas lietas... :)


lauveens
					Poste: 64
lauveens (on-line)
Publicēts: 15.04.2009 22:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/04/2009 22:35:52 - Rakstīja :

Man sākt šķist, ka tāds rozā zilonis nemaz neeksistē! Deju grīdas 1. izmēģinājuma dienas laikā man pat ne minūti nenāca galvā doma domāt par ziloni, kur nu vēl rozā! Šķiet, vienīgais zilonis biju es pati, pie tam tāds, kurš pūlas lēkāt...

Labi, par visu pēc kārtas – saņēmu deju grīdu no Meks (paldies Tev par attransportēšanu pie pašas mājas ), vēlreiz pārlasīju foruma sarunas par šo jautājumu un riskēju slēgt iekšā datoru, lai beidzot sāktu pārbaudīt savas spējas... (Uzreiz jāpiebilst, ka man ir ieteikums deju grīdas veidotājiem padomāt par to, lai būtu kaut vai drukāta veida manuālis latviešu valodā ar instrukcijām, kas ir minētas spēles "Tutorial" jeb "Mācību" programmā - ja nesaprot angļu valodu un nezina spēles ideju, tad var būt pagrūti izprast domu, kad īsti jālec uz bultiņām un citas noderīgas lietas.) Tālāk par Novice līmeni nelīdu, jo bija bail, ka nesanāk kā Terīnei, ka otrā dienā nevar no gultas izlīst, vai lai nerastos kājas savainojumi, jo uz darbu tomēr jābrauc ar mašīnu, taču arī ar to man bija pietiekoši.

Runājot par ritmu – godīgi sakot, man nebija pat prātā domāt par ritmu, galvenais uzdevums bija trāpīt uz bultiņas īstajā laikā, nesajaukt labo ar kreiso un priekšu ar aizmuguri. Mūzika, ritms – ak jā, tur fonā kaut kas skanēja...

Taču vienam varu piekrist – šitā mantiņa aizrauj! Tā kā izmēģinājumu sāku ap deviņiem vakarā, biju izlēmusi, ka nelēkāšu ilgāk par pus stundu, lai netraucētu kaimiņiem lejā vakara mieru. Taču pūloties tikt galā ar bultiņām tā aizmirsos, ka apstājos tikai tad, kad vīrs pavēra durvis un teica – ir jau desmit, tu jau stundu kā lēkā!

Rezumējums: 1. Ir jāsāk no mazumiņa – ar apmācības programmu un novice līmeni, un tad neliekas tik sarežģīti, 2. sākumā par ritmu var nedomāt, jo pirmajiem līmeņiem tas pat nav tik svarīgi, 3. ja pēc dejošanas jums ir jāsteidzas, uzlieciet pulksteni, kas atgādinās, cik ir laiks, citādi var nodejot līdz vēlai naktij.

Un visbeidzot – mans „rozā” zilonis uz deju grīdas ir bultiņas datora ekrānā, par kurām nekādi neizdodas nedomāt, kamēr vien spēle ir ieslēgta!


Meks (on-line)
Publicēts: 15.04.2009 23:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/04/2009 23:11:10 - Rakstīja :
Forši! Domāju, ka ne reizi vien esam viena otrai garām pagājušas, jo vienā rajonā dzīvojam. Es turpat, nedaudz tālāk, uz "Dzintara" pusi! Par to, ka padomāt par kaut ko citu kā tikai par bultiņām un pareizu izpildījumu, tas tiešām 100%! Nu nekas cits nedomājas!
Ā, un vēl iepriekš atskaitoties aizmirsu pierakstīt - sākumā, kad pieslēdzu deju grīdu, man nez kāpēc likās, ka jāiedegas arī bultiņām uz pašas grīdas! Un tikai pēc kāda laika iebraucu, ka tikai uz ekrāna jāskatās. Nu ... man lēnām pielec!

latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 16.04.2009 15:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/04/2009 15:37:32 - Rakstīja :
Tā tā tā, šķiet,ka mani tās mašīndejas aizrauj arvien vairāk

teriine
					Poste: 1202
teriine (moderators)
Publicēts: 16.04.2009 21:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/04/2009 21:36:45 - Rakstīja :

Pilnībā pievienojos rezumējuma 3. punktam - uzlikt pulksteni, lai neaizrautos...  Lai gan - ir vēl viens variants - izvēlēties fitnesa režīmu un par mērķi uzlikt dejošanas ilgumu - tad turpat var sekot līdzi laikam  

P.S. Manas sāpošās kājas nebija deju grīdas vaina, bet gan tikai un vienīgi manis pašas - nav ko balerīnu tēlot  

P.S. 2 Lauveen - padalies - kura melodija Tev ir topā? Man Driving Force Classical, Hip Hop Jam un no tām melodijām, ko esmu "atklājusi" - Xuxa.



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās