Viss ir gājiena attālumā no jums, ja vien jums ir pietiekami daudz laika. /Stīvens Raits/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Forumā briesmīgs klusums iestājies


page: [1]   2   (page size 50)
baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 21.08.2011 15:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 15:27:06 - Rakstīja :

Dāmas, kā Jums iet? 

Kā vispār noskaņojums? Kā rudens tuvošanās? Kā ārzemniecēm? Varbūt ir kādi jauni un interesanti produkti atrasti veikalos, kādas receptes izmēģinātas?

Kā tievējas? Kā domas par Figūras Draugiem? Vai jūtat sevī, ka šis būs Jūsu dzīvesveids visu mūžu? Kā ir?


Vienkārši gribas par to parunāt. Un ne on-line nodarbībā, bet tā - brīvi.



Jo vairāk daramies pa forumu, jo labāk tievējas - atceraties taču šo sakarību, vai ne? Tāpēc nākam,nākam,nākam bariņā un runājamies! 


Kadrija
					Poste: 543
Kadrija (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 15:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 15:31:06 - baibinjsh1 Rakstīja :
Dāmas, kā Jums iet? Kā vispār noskaņojums? Kā rudens tuvošanās? Kā ārzemniecēm? Varbūt ir kādi jauni un interesanti produkti atrasti veikalos, kādas receptes izmēģinātas? Kā tievējas? Kā domas par ...

Vispār, baltas tirpas skrien pār kauliem, katru reizi iemetot aci un redzot, nekā jauna nav! Visi klusē! :)

Tu tak esi viens mazs FD motoriņš un zobratiņš! :)))


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 21.08.2011 19:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 19:15:07 - Kadrija Rakstīja :
Vispār, baltas tirpas skrien pār kauliem, katru reizi iemetot aci un redzot, nekā jauna nav! Visi klusē! :) Tu tak esi viens mazs FD motoriņš un zobratiņš! :)))

 Ai, Kadrij, Kadrij... 


Jā, man arī ir līdzīgi - tirpas gan neskrien, bet tāds sašļukums gan rodas. Parasti klusēšana forumā nozīmē par pilnīgu FD spēku izsīkumu un iešļūkšanu veco paradumu galošās. Vai tā ir arī šoreiz, dāmas? Nu protams, tās, kurām tas tā patiešām ir, noteikti neatsauksies. 

Vai baudat strauji aizejošās vasaras dienas?


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 19:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 19:35:51 - baibinjsh1 Rakstīja :
Parasti klusēšana forumā nozīmē par pilnīgu FD spēku izsīkumu un iešļūkšanu veco paradumu galošās.
Varbūt ne pilnīgu, bet krietnu izsīkumu gan... Man šobrīd galvenais uzdevums ir nevis turēties stingri pie programmas, bet neaizlaisties lapās pavisam. Tā kā pieredze ir vaairākkārtēja, tas nav nekas jauns
Pēdējās on-line nodarbībās arī nekādīgi nevarēju uzķert sev to īsto motivācijas vilni, gandrīz viss runātais šķiet tāds pliekans, virspusējs, ne pa tēmu... nu, vienvārdsakot, viss tieši tāpat kā manā galvā.
Ļoti, ļoti ceru, ka šis besis man pāries, jo atmest ar roku negribu, bet turēties programmas ietvaros sanāk diezgan švaki... Tā nu es balansēju uz naža asmeņa. Un svari rāda rezultātu. Diemžēl...

ingaes
					Poste: 71
ingaes (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 21:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 21:10:24 - baibinjsh1 Rakstīja :
Parasti klusēšana forumā nozīmē par pilnīgu FD spēku izsīkumu un iešļūkšanu veco paradumu galošās. Vai tā ir arī šoreiz, dāmas? Nu protams, tās, kurām tas tā patiešām ir, noteikti neatsauksies. 
Nav tik traki. Vienkārši augustā ļoooti daudz jāstrādā. Ir arī sastrādātas muļķības bet domāju, ka līdz otrdienai viss būs ! iekritu uz ābolkūku. Bet nu par cik rīt, parīt jāstrādā, tad nu šodien viss tika līdzi sagatavots pēc FD principiem.
Un jā, liela rakstītāja nekad neesmu bijusi. Tik katru dienu ielienu, palasu, ja ir ko. Un ļoti pietrūkst Jolantas 77 stāstu par savu ikdienu, sajūtām.

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 21:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 21:27:37 - baibinjsh1 Rakstīja :
Dāmas, kā Jums iet? Kā vispār noskaņojums? Kā rudens tuvošanās? Kā ārzemniecēm? Varbūt ir kādi jauni un interesanti produkti atrasti veikalos, kādas receptes izmēģinātas?Kā tievējas? Kā domas par Figū ...
 Sveika,Baibinjsh!!
  nezinu,kur palikušas citas meitenes,laikam jau bauda atlikušo vasaras daļu,bet es varu padalīties savās pārdomās!!
   Jau kādu laiku neesmu īsti apmierināta ar savām sajūtām,par to jau esmu atkārtoti rakstījusi,kaut arī svars lēnām,bet krītās un nu jau nepilnu 3 mēnešu laikā esmu -15kg...bet...
    palasot vecās nodarbību tēmas,Una reiz rakstīja,ka ,lai programma ieietos un izveidotos,kā ieradums,ir nepieciešama 21 diena,tad viss aizejot jau pats no sevis,bet man,atskatoties uz šiem nepilnajiem 3 mēn.jāatzīst-pirmās 21 dienas man bija visvieglākās.Kā jau katram procesam-sākumā ir aizraušanās un sajūsma,kam seko emocionāls pacēlums no pirmajiem panākumiem,bet tālāk...??  Pagurums,kā champagne??  Neapmierinātība ar sajūtām kā man??
   Jā svars krītās,bet tā īsti vēl neesmu formulējusi sev,kas ir tas,kas pietrūkst. Bet man nez kapēc liekās,ka visam dzīvē jānotiek tā loģiski un harmoniski,jo ja sākumā ir baigi straujš pacēlums,tam seko pamatīgs kritums!!!
    Tapēc es ar baigo izbrīnu skatos uz Jolantu-viņu var tikai apbrīnot,bet ci9k ilgi tādā tempā var izturēt???
    Personīgi es esmu nolēmusi piebremzēt un savā rīcībā nebūt tik kategoriskai. Man ir tāda sjūta,ka,ja esot tajos vasaras pasākumos,kuros es biju,nebūtu pieturējusies pie programmas tik fanātiski,un būtu sev sagādājusi svētkus nobaudīt gan svētku kūkas gabalu,gan šokolādi,es šobrīd justos daudz labāk,nekā tagad.  Protams,ka iesākumā bija baigais lepnums par sevīm-re kā man izdevās notusēt bez tortes gabala,bet patreiz..... teikšu godīgi,man ir žēl katru to svētku kūkas gabalu,kuru es nenobaudīju!!!
    Šajā nedēļas nogalē biju kārtējos svētkos-un šoreiz gan svinēju!!!  Saldējumu es nebiju atļāvusies veselus 3 mēnešus!!!!!
    Pati sev paņēmu nākamai reizei svēršanās brīvdienu,un šoreiz saprāta robežās baudīju visu to,ko biju visu vasaru liegusi!!! Gan jau nekur FD nepaliks,tā ir mana ikdiena,bet svētki ir jāsvin!!!!!!!
         Tā nu man iet!!!   Bet kā iet pārējām meitenēm?????

ingaes
					Poste: 71
ingaes (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 21:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 21:55:03 - sandruks Rakstīja :
Šajā nedēļas nogalē biju kārtējos svētkos-un šoreiz gan svinēju!!!  Saldējumu es nebiju atļāvusies veselus 3 mēnešus!!!!!    Pati sev paņēmu nākamai reizei svēršanās brīvdienu,un šoreiz saprāta robežā ...
Es cenšos, lai dienas, kuras būtu pavadītas kopā ar FD man būtu pārsvarā. Un ja ir bijušas novirzes (un tās ir), tad sevi lieki nešaustu, bet nākamā rītā sāku visu no sākuma. Brīvdienas neesmu ņēmusi un plusi pa šo laiku man bijuši divreiz. Nu tad mēs vienā klubiņā !

auša
					Poste: 407
auša (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 23:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 23:14:52 - Rakstīja :
Man pietrūkst Jolantas uzmundrinošā marša. Pēc intuīcijas atradu draugos viņas profilu un `tur - telefona numuru. Nosūtīju ziņu. BET VECAJAI AUŠAI VIŅA NEATBILDĒJA. Varbūt jaunajām meitenēm būtu veicies labāk? Varbūt JOLANTAI vienkārši dators noplīsis? Labāk tas, nekā garastāvoklis.
Man jau pašai arī garastāvoklis nav no labākajiem, nedaudz noslinkoju ar nūjošanu, toties sagrēkoju ar...žāvētu karbonādi. Mana vājība žobrīd nav kūciņas, bet GAĻA un siers. KOPĒJās vienības PĀRKĀPJU reti, bet to sadalījuma ziņā grēkoju. UN TĀPĒC UZ SVARU PUSI NEGRIBU PAT SKATĪTIES. .Ar rītdienu sākšu atkal stingrāk pieturēties pie FD mācības. UN šī grēksūdze top ar nolūku - sapurināties.

Lene
					Poste: 260
Lene (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 23:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 23:31:47 - Rakstīja :
sveikas, tiešām tiešām dzīves ritmam netieku līdz, nogurums, daudz pienākumu, darbā un mājaš gribas ko sakonservēt, tā man te iet. netā netieku šo steigu un krāvumu dēļ. 
laiks sev pavisam maz. tā nu nav laba ziņa, vai ne? turamies visas tievētājas! 

Lene
					Poste: 260
Lene (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 23:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 23:31:47 - Rakstīja :
sveikas, tiešām tiešām dzīves ritmam netieku līdz, nogurums, daudz pienākumu, darbā un mājaš gribas ko sakonservēt, tā man te iet. netā netieku šo steigu un krāvumu dēļ. 
laiks sev pavisam maz. tā nu nav laba ziņa, vai ne? turamies visas tievētājas! 

sunlike
					Poste: 155
sunlike (on-line)
Publicēts: 21.08.2011 23:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2011 23:32:15 - Rakstīja :
Sveikas! Esmu atpakaļ UK,tagad mēģinu pierast pie Angļu pārtikas! Meklēju to kas man būtu piemērots :) Veikalos ir pieejama Weight Watchers produkcija,pāsvarā iztieku ar to. Ir pieejami šīs pašas firmas saldumi... mmmm.... esmu jau šo to izmēģinājusi.... bail kāpt uz svariem!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:24:59 - Rakstīja :

Ak,Baibinjsh,Tu esi musu zelta saulite,ka Kadrija saka,musu motorins un zobratins,kas visiem uzreizi liek sarosities!!! 

Esmu vel joprojam vasaras atvalinajuma un tapec atlaujos izbaudit to ari gastranomiskaja zina. Nav jau ta,ka edu visu pec kartas,bet noteikti atlaujos vairak auglus (tiesi tagad ir vigu laiks,kas man tik loti garso).Atlaujos ari vairak est arpus majas-ir tik jauki sevi neierobezot tada zina ka est tikai salatus un piekost karstu foakachas gabalinu,ka parasti medzu darit..Vienvardsakot,baudu so laiku,kopa ar gimeni-ari ar vecakiem,kas pie manis ciemojas. Ja esmu nolemusi ieturet maltiti pie vira,tad parasti pasutu pusi porcijas,tacu vienmer kohs izmanas ielikt vairak un ta nu katrreiz no puses pusi nemu lidzi uz majam. Desertu parasti nekad nenemu,citriez  pasutu auglus. Ja nu loti gribas,panemu karotiti saldo no kada gimenes locekla skivja.Bet tikai karotiti un ta nu salasas veselas 4 karotites. Bet toties sirds mierigaun nejutos apdalita. Paskaitiju,ka musu  ciematina ir ap 25  dazadi valstu virtuvju restorani un  daudzos es vel neesmu bijusi. Ta nu es ari izmantoju savu sversanas atvalinajuma prieksrocibas-eju uz to valstu virtuvem,kuras agrak nebiju garsojusi-arvien izmeginu ko jaunu un sadas reizes vienibas ipasi nesakaitu.Tacu nekad neparedos un parasti neizedu visu skivi, un izvelos pec iespejas liesakus edienus.Ja nav ipasa skaidriba par ediena liesumu,tad ta ari paprasu-kurs,diez,busu visliesakais un garsigakais?.. Man pasai skiet,ka man nav nemaz tik briesmigi plusi.Varbut pateicoties tam,ka man ir 2 menesu "intensivaa" masazu kurei (man mamma ir masierite).Un majas gatavojot parasti iekaujos 16 vienibas.Turklat to nemaz nav gruti izdarit pat atvalinajuma laika.Tam par iemeslu ir briesmigais karstums del ka  est pa dienu est negribas nemaz,tik kaut ko nedaudz uzkost un man tie parsvara ir augli un rieksti. Saja tveice mans biologiskais pulkstenis ir apstajies un atsak darboties tikai vakara-tad,kad karstums ir rimies. Butiba tas ir mans klupsanas akmens.Ir pat dienas,kad neapedu savas vienibas. Ta nu man iet.

 

 


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:30:33 - champagne Rakstīja :
Varbūt ne pilnīgu, bet krietnu izsīkumu gan... Man šobrīd galvenais uzdevums ir nevis turēties stingri pie programmas, bet neaizlaisties lapās pavisam. Tā kā pieredze ir vaairākkārtēja, tas nav nekas ...
Chapmagne un parejas meitenes,turamies kopa!!! Galvenais ir neatmest ar roku iesaktajam pie pirmas neveiksmes!!! Loti ceru,ka nakosa on- lain nodarbiba bus par MOTIVACIJAS temu. Butiba sadai temai ik pa laikam jabut,jo bez motivacijas jau nekur,turklat motivacijas nekad nevar but par daudz.

mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:39:28 - sandruks Rakstīja :
Sveika,Baibinjsh!! nezinu,kur palikušas citas meitenes,laikam jau bauda atlikušo vasaras daļu,bet es varu padalīties savās pārdomās!! Jau kādu laiku neesmu īsti apmierināta ar savām sajūtām,pa ...

Man nekad nav bijis ne sajuusmas ne paceeluma zinot, ka man jaatsakaas no maniem 'sliktajiem, bet garsiigajiem' ieradumiem. Un tas man ir vienmeer sagaadaajis gruutiibas. Veel tagad, peec vairaak nekaa pusgada man ir zinaamas gruutiibas neapstaaties un neapbriinot Belgu bekereju un chocolatier veikalu skatlogus. Un man gribeetos visus tos kaarumus, kuri tur gozeejas. Patiesaam! Ja to visu redz, taa vien gribeetos ienaakt un noproveet visu ko tur redz. Tacu man paraadiijusies metode kaa attureeties, loti anekdotiska, bet varbuut kaadai paliidz:

Kaa jau visas daamas, es reizeem griezos pie meitenu daktera. Un taa nu ir sagadiijies, ka maneejais dakteris, savos 40+, ir skaists kaa Holovudas zvaigzne, piedevaam veel arii gudrs un tanii pasaalaikaa vienkaarss un pieejams, un visas vietas pie vina ir vienmeer aiznemtas. Un tad nu es reiz domaaju: bitiit matos, vins tacu apskata visas un visaadas daamas, no visas lielpilseetas. Daudzi viiriesi teiktu: ak, lirika un kaardinaajums... Bet vins tacu tikai skataas. Taa nu es reizeem eju gar pavedinosiem, mirdzosiem skatlogiem un domaaju: visas pasaules sokolaadi un kuukas tacu neapeediisi. Un nav jau arii veseliigi. Un skatos, tikai skatos.

Pameeginiet domaat liidziibaas! Paliidz.  Galu galaa esmu zaudeejusi jau 10 - 11 kg. Un buus veel. Protams paliidz arii veseliiga gatavosana, kad gatavoju tikai sev, lai arii tas ir dubultais darbs. To ka nenotieveesu, ja sev noteiksu dzelzainus likumus, sapratu uzreiz. Taacu pamataa pieturoties pie programmas, un briizos kad jaaiet pusdienaas pie viiramaates vai jaasvin sveetki, vienkaarsi nedomaajot par to, rezultaati neizpaliek, lai gan naak leenaak nekaa daudzaam citaam meiteneem.


mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:43:10 - Rakstīja :
Juhuu, Denia, vai driikst pie Tevis uz Spaaniju???? Luudzu!! Pie mums, Belgijaa, sovasar vasara nav redzeeta. Pa visiem 3 meenesiem, labi ja nedeelu var salasiit, kad  laiks ir bijis tik silts, lai siici vestu uz baseinu....

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:45:04 - mellene Rakstīja :
Kaa jau visas daamas, es reizeem griezos pie meitenu daktera. Un taa nu ir sagadiijies, ka maneejais dakteris, savos 40+, ir skaists kaa Holovudas zvaigzne, piedevaam veel arii gudrs un tanii pasaalai ...


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 00:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 00:48:27 - mellene Rakstīja :
Juhuu, Denia, vai driikst pie Tevis uz Spaaniju???? Luudzu!! Pie mums, Belgijaa, sovasar vasara nav redzeeta. Pa visiem 3 meenesiem, labi ja nedeelu var salasiit, kad laiks ir bijis tik silts, lai si ...

Drikst :)  Tapec jau pie mums ir TIK daudz turistu,ari belgu netrukst

 


mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 01:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 01:30:05 - champagne Rakstīja :
Varbūt ne pilnīgu, bet krietnu izsīkumu gan... Man šobrīd galvenais uzdevums ir nevis turēties stingri pie programmas, bet neaizlaisties lapās pavisam. Tā kā pieredze ir vaairākkārtēja, tas nav nekas ...

Ah, Champagne, kaa es Tevi saprotu... :) Bet nav tik launi kaa izskataas. Pasaulee ir daudzi loti labi cilveeki, kuri vienmeer visu grib dariit labi un no sirds. Un dara arii!! Un tas viniem izdodas. Vai vareetu buut, ka esi viena no viniem? ;) Vismaz man skiet, ka taa ir. Gan tavas rotas, gan receptes, gan tava fotograafija, siet, FD, ir vienkaarsi burviigi.

REiz es seedeeju un domaaju: kas gan ir pasaules virziitaajspeeks: stipra vai vaaja rakstura cilveeki? Un es nonaacu pie saada secinaajuma. Un secinaajumu uzreiz rakstiisu ar meditatiivu iztirzaajumu.

Stipra rakstura cilveeku pasaulee nav daudz. Un ja vini (dazi) ir, tad vini ir vienmeer savaa vietaacun cilveece guust no viniem neatseramu labumu. Bet taa kaa vinu ir maz, par viniem mees arii zinaam maz. Bet vini ir. Tacu ir veel liela dala cilveeku, kaa Mocarts, Rubenss, Storos -Kaans, un loti daudzi citi (virkni var turpinaat cik kuram patiik) , kuri veic tik milziigas lietas, cilveece no viniem guust labumu, prieku, apmierinaajumu un veel daudz ko. Un Tie ir vaaja rakstura cilveeki. Stipra rakstura cilveeki dazi ir laimiigi, citi sakoz zobus un dara to ko jaadara. JO vairaak riebjas, jo vairaak sakoz, jo vairaak pacies, un no uudens iziet sausi. Un es vinus apbbriinoju. Un visi apbrino. Bet vaaja rakstura cilveeki (un taadi ir bijusi gandriiz visi geeniji (vismaz tas ir secinaajums no graamataas lasiitaa)) ir cita kategorija. Daudzi no viniem arii sasniedz fantastiskus rezultaatus, tacu vini atrod, kaa vini to var panaakt vienlaiciigi guustot no taa baudu un prieku.

Liidziigi ir arii ar tieveesanu. Nu labi, mums patiik paeest. Atziistu. Varbuut taapeec, ka sirgstam ar emocionaalaam probleemaa, varbuut, taapeec, ka vienkaarsi guustam baudu un prieku no smarzaam, garsaam un kraasaam. Kaada tam noziime kaads ir iemesls. Un taapeec mees zinaam, ka notieveet ir visvieglaak, ja eedam veseliigu un garsiigi pagatavotu eedienu. Bet kaa jau vaaja rakstura cilveekiem mums reiz piegriezas (man arii nav stipraa rakstura), un tad loti labi var pameeginaat saadi: apeed savas vieniibas, bet ja vakaraa gribas veel lieku porciju saldeejuma - nu tad apeed. Naakamo dienu ieveero vieniibas. Aiznaakamo dienu atkal gribas visu dillees - nu apeed to suliigo bumbieri 'pa virsu', nu gribas veel paaris maizes skeels, vai roziines, vai kaadus riekstinus - nu apeed reiz, bet tad atkal vieniibas utt. Ja tu kaadu meenesi nomiiciisies uz vietas, tas nekas - beigaas apniks miiciities. Galvenais, meegini nelaut svaram paarlieku pieaugt. Es, starp citu, nomiiciijos visu juuliju, jo man ir gruuti paariet uz mazaak vieniibaam. Lai taa buutu viena, bet viegli nenaacaas. Tacu vismaz paliku daudz maz uz vietas.

Motivaacija - taa ir smalka lieta. Man arii gruuti sev iestaastiit: tagad gaveesu, bet peec gada buusu notieveejusi un baleriina. Taapeec, ka man tas nav svariigi. Vai arii: neesaasu 38 izmeera vai mazaaku apgeerbu. Citiem tas straadaa, bet man nee... Driizaak jau tas, ka: sirds vairs nedaudzaas kaapjot pa kaapneem. UN ka deelam pakal skrienot atkal vareesu uzvilkt dzinsus un futbolu vareesu speelet ar prieku nevis pienaakuma peec.

Vispaar par to motivaaciju labpraat vairaak palasiitu, ko saka citas meitenes. Varbuut kaut kas noder.  


ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 02:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 02:02:00 - Rakstīja :
Sveikas,
Es esmu kartigi ierakusies darbos. Stradaju. daudz. ilgi. daudz.
bet pamanos ari vakara sagatavot uz nakamo dienu lidzi garsigus paedamos. vienibas skaitu, nesanak laika pierakstit, gan jau pa to vidu ko ari pa virsu apedu, jo svari rada, ka mullajos uz vietas, bet pie taa es vainoju vienkarsu organisma speku izsikumu - neesmu jau nedelam kartigi izgulejusies (taa, kaa man to vajag..), bet rit ir pirma ista briva diena pa ilgiem laikiem - tad gaidiet pecpusdienaa komentarus forumaa, jo lidz pecpusdienai es guleeeesu. :)
ak, un vel jasakarto no mammas nakusais sutijums ar Latvijas gailenem, kartupeliem, tomatiem, aboliem, utt.....
ak, kaa es nevaru sagaidit istu gailenu merci. bet ne sonakt. rit. :)
arlabunakti! :)

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 10:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:06:08 - denia Rakstīja :
Chapmagne un parejas meitenes,turamies kopa!!! Galvenais ir neatmest ar roku iesaktajam pie pirmas neveiksmes!!! Loti ceru,ka nakosa on- lain nodarbiba bus par MOTIVACIJAS temu. Butiba sadai temai ik ...
Ai, Denia, cik skaista bilde!!! Tas udens fons ir vnk pasakains Taa tik vien skjiet, ka baseina malaa laiski atpuushas supermodele!
Kad bija pagaajushaa nodarbiiba par motivaaciju, es tik tikko biju uzsaakusi savu tieveeshanas maratonu un motivaacija man sita augstu vilni. Jau toreiz zinaaju, ka pienaaks briidis, kad iebukseeshu, kad apniks tureeties raamjos, kad viss spars un apnjemshanaas noplaks. Vislielaakaa saape ir taa, ka shos motivaacijas krituma briizhus nevaru noveerst jau laiciigi, respektiivi - dziivoju sheit un tagad, ir spars, ir rezultaats, nav iedvesmas, nav arii auglju 
Varbuut ir kaads vieds cilveeks, kursh speej sevi pasargaat no motivaacijas mazinaashanaas lamataam un vareetu sniegt kaadu gudru padomu???

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 22.08.2011 10:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:19:02 - champagne Rakstīja :
Ai, Denia, cik skaista bilde!!! Tas udens fons ir vnk pasakains Taa tik vien skjiet, ka baseina malaa laiski atpuushas supermodele!Kad bija pagaajushaa nodarbiiba par motivaaciju, es tik tikko biju uz ...
Champagne, man arī ir tieši tāpat kā Tu raksti, pilnīgi! Man pienāk brīži, kad dzīvoju kaut kādā "ekrānsaudzētāja" režīmā... Bet es tam vnk ļaujos, ne pilnībā, uz pilnu klapi nē, bet ļaujos, es zaudēju savas vareni ieņemtās pozīcijas (lasi: nomestos kg un saplānotos mērķus), bet diemžēl esmu holēriķe pēc dabas - man viss iet pa viļņiem dzīvē - tāpēc es drusku atslābstu un kā es jau esmu šeit minējusi - guļu, vnk guļu mērķa virzienā, lai pēc kāda laika celtos un ietu!!!
Man svara mešanas procesā neder 100% koncentrācija (tas ir tāpat ar viskautko - kā sāc nenormāli uz kādu lietu koncentrēties, vairs pat neproti paiet... sāc klupt). Bet tas ir stāsts par mani... Varbūt Tev nemaz neder mana doma - ļauties kādu laiku... brīvi ļauties...

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 22.08.2011 10:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:20:03 - Rakstīja :
Vēl uzsvēršu - brīvi, jo drudžaina rīšana vairs nav brīvība...

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 22.08.2011 10:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:24:11 - Rakstīja :
Baibinsh, paldies Tev, Tu esi SUPER!!! PALDIES visām meitenēm, kas ir šeit un atsaucas, man pēc divu dienu "atslodzes" arī ir sirdsapziņas pārmetumi... bet es tos pārvarēšu... ļaušos pēdējā vasaras mēneša pēdējām skaistajām dienām, mīlēšu sevi un savus mīļos lutināšu ar savu uzmanību un smaidu... redzu es miljons nedarītu darbu, bet es dzīvošu un darīšu tos stundu pa stundai, savu iespēju robežās!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 22.08.2011 10:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:27:26 - Rakstīja :
Visgrūtākā man , atzīšos, būs šodiena - man palika pāri gaileņu mērce (ar saldo trekno krējumu) - vienības nezinu...

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 10:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:40:00 - mellene Rakstīja :
Ah, Champagne, kaa es Tevi saprotu... :) Bet nav tik launi kaa izskataas. Pasaulee ir daudzi loti labi cilveeki, kuri vienmeer visu grib dariit labi un no sirds. Un dara arii!! Un tas viniem izdodas.  ...
Paldies, mellene, par atbalstu
Zinaamaa meeraa es esmu perfekcioniste, kura vai nu dara par visiem 100% vai nedara vispaar. Skaidri zinu, ka tas nav labaakais dziives stils, meegjinu ar sevi sarunaat, ka pustonjiem arii nav ne vainas, bet!!! Man vienmeer ir bijis svariigs rezultaats un ar lideriigu attieksmi labu rezultaatu diemzheel nesasniegt 
Taapat arii ar tieveeshanu - ir noteikta programma, kuru ieveerojot tiek sasniegts noteikts rezultaats. Ja prgramma netiek ieveerota, arii rezultaats izpaliek. Lai stingri tureets raamjos, ir vajadziiga speeciiga motivaacija, kura man shbriid ir sashkjobiijusies pashos pamatos. No pagaajushaas vasaras esmu zaudeejusi 17-18kg, kopsh maija meenesha, kad uzsaaku draudziibu ar FD - 11-12kg. Tagad esmu taadaa svara kategorijaa, kas atbilst augstaakajam man pashai sev pieljaujamajam (bet nu nemaz tam, k gribeetos!) Ir kljuvis daudz vieglaak kusteeties, staigaat, kaapt pa trepeem, der taas dreebes, kuraas peedeejo 4 gadu laikaa neesmu vareejusi ieruumeeties, nu apmeeram taa - viss sliktais ir prom, atguuts zaudeetais un ko tad veel vairaak vajag!? Es rakstu un pati saprotu, cik tas ir muljkjiigi. Es sev kaa meerkji esmu nolikusi liidz decembrim atbriivoties veel no 15kg, bet ir pusceljsh un motivaacijas vairs nav. Jau meenesi mullaajos uz vietas, un mana perfekcionistes daba tik baksta - nu kaa tu shitaa, uzliki sev meerkji, bet nevari izpildiit!?! Taa luuk. Ne es meerkji gribu mainiit, ne arii speeju sekt porgrammai kaa tam buutu jaabuut, bez vieniibu paarteerinja un badiigas veelmes peec nashkjiem (arii galjas, ne tikai saldumiem!)
Kaa man vajag to klikshkji, to motivaacijas vilni!! Kaa lai nokjer aiz astes? Paliidziet, luudzu Noteikti, ka meiteneem, kas ilgaaku laiku tievee, ir bijis kaut kas liidziigs....

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 10:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:44:05 - mumins1980 Rakstīja :
Visgrūtākā man , atzīšos, būs šodiena - man palika pāri gaileņu mērce (ar saldo trekno krējumu) - vienības nezinu...
Es domāju,ka vari skaitīt vienības pēc šī ēdināšanas uzņēmumu ceļ'vedī krējuma mērce rēķināta ir tā:

Krējuma mērce

Milti, sīpoli, eļļa, ūdens, sāls, malti melni pipari, krējums skābs 25%, garšviela „vegeta”, lociņi

70g

1


Par gailenēm nemaz nedomājot,ka tās kaut kur jāatskaita...

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 10:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 10:45:26 - mumins1980 Rakstīja :
Champagne, man arī ir tieši tāpat kā Tu raksti, pilnīgi! Man pienāk brīži, kad dzīvoju kaut kādā "ekrānsaudzētāja" režīmā... Bet es tam vnk ļaujos, ne pilnībā, uz pilnu klapi nē, bet ļaujos, es zaudēj ...
Ak, paldies, Mumin! Jaa, jaa, pa viljnjiem arii es ar savu laivu dziivojos visa muuzha garumaa Laikam shie lejas briizhi vienkaarsi ir jaapaargulj 

iev@ (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 11:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 11:17:57 - baibinjsh1 Rakstīja :
Dāmas, kā Jums iet? Kā vispār noskaņojums? Kā rudens tuvošanās? Kā ārzemniecēm? Varbūt ir kādi jauni un interesanti produkti atrasti veikalos, kādas receptes izmēģinātas?Kā tievējas? Kā domas par Figū ...
Baibinsh1, man patiešām šķiet, ka tu būsi ļoti laba grupas vadītāja, ja izlemsi tāda kļūt . Tiešām, kā FD motoriņš. 
Bet par noskaņojumu runājot - viss ir baigi forši . Es gan labu laiku jau muļļājos ap 70 kg un nekādi netieku stabili zem tiem, bet..es par to pārāk nesatraucos. Motivācija nekur nav pazudusi, bet darba ritms ir kļuvis nenoteiktāks, tāpēc es tagad ļoti labi spēju novērtēt, kādas priekšrocības ir paredzamai dienas gaitai un plānošanai. 
Rudens man patīk. Šeit gan nevaru izbaudīt visas tā priekšrocības - svaigus dārzeņus un augļus, rudens lapas arī tav tik krāšņas kā Latvijā.. bet jādzīvo ar to, kas ir. 
Nedēļas nogalē bijām izbraucienā uz skaistu pilsētu pie liela ezera - protams, ar ēšanu publiskās ēstuvēs. Es varu atzīties, ka nedēļas nogalē notiesāju līdz šim garšīgāko risotto, ko esmu ēdusi un arī baltās šokolādes siera kūka bija vienkārši I-Z-C-I-L-A, es ēdu un man nebija žēl nevienas vienības par šiem ēdieniem. Jā, vienības tika pārtērētas, toties nākamajā rītā viesnīcas brokastu bufetē es atteicos no pankūkām, jo nodomāju - ja siera kūkai man nebija žēl vienību, tad tās eļļainās pankūkas ar sintētisku ievārījumu nav mana slaiduma vērtas. . Tāpat arī ar saldējumu - Latvijā esot beidzot atradu savu favorītsaldējumu - ar ābolkūkas un kanēļa garšu. Un tagad es ar mierīgu sirdi varu iet garām šeit vietējā saldējuma stendam, jo esmu ar sevi sarunājusi, ka ja ēdīšu saldējumu, tad tam jābūt manam mīļākajam saldējumam - tātad jāpaciešas līdz atkal būšu LV.
Es esmu sapratusi, ka man, tāpat kā velnam, nevar dot mazo pirkstiņu, jo es paņemšu visu roku.. Mana vājība ir bufetes tipa ēstuves, kādas šeit, Zviedrijā, ir lielā cieņā. Jāpagaršo tas un tas un tas. Bet man kaut kad arī nāca tā pati apziņa, kas mellenei (ar 2 L) - visas pasaules gardumus es tik un tā neapēdīšu.. Tā ka nepārtraukti sanāk cīņa ar rīmu sevī. 

iev@ (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 11:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 11:24:50 - Rakstīja :
Un jā, Denia, Tava jaunā bildīte, aizķer skatienu!  

Bece (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 12:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 12:57:22 - Rakstīja :

Sveikas, meitenes!

Pagājušo nedēļu skrienot darīšanās no skapja paķēru bikses - jā, jā... tieši tās kuras pirms pāris mēnešiem aiztaisīt nevarēju... lai arī kg daudz nav zaudēti un šonedēļ nezinu vai vispār būs "-", tomēr prieciņš, motivācija un dzenskrūve strādā !!! Iespējams, ka vairāk jāsakoncentrējas uz FD viļna.

Piekrītu un nepiekrītu, šaubos un nešaubos par to, vai stingra FD principu ievērošana dod sajūtu, ka svētki nav svinēti, jo nav apēsta tā gardā kūka... Man atkal tāda brīvsoļa palaišana sarežģi atgriešanos pie programmas, bet protams arī man savu reizi saldējums vai cits našķis nekontrolēti apēdās!

Jāatzīst, kā tāpat kā daudzām, kuras zaudējušas šobrīd LIELO motivācju, un palikušas tikai ar to mazo ""feelingu, arī mani mērķi ir tuvāk sapņiem, bet mēģinu pamazām šos sapņus realizēt dzīvē. Katrai jau mums savas nianses, kas padara šo procesu grūtāku, bet TURAMIES! Paskaitam mēnešus cik palikuši līdz lielajām svētku ballēm, varbūt pasapņojam par jaunu kleitu!  Es varētu pasapņot par to kas ir skapī, bet vēl pat roka nestiepjas uz tās pusi, jo speciāli sarūgtinājumus sev nemeklēju!  Palutinam sevi ar pašmāju augli un liekam jaunu bateriju uz FD mēŗķiem! Meitenes, lai Jums un man  VEIKSMES!


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 13:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 13:49:35 - champagne Rakstīja :
Varbūt ne pilnīgu, bet krietnu izsīkumu gan... Man šobrīd galvenais uzdevums ir nevis turēties stingri pie programmas, bet neaizlaisties lapās pavisam. Tā kā pieredze ir vaairākkārtēja, tas nav nekas ...

Champage, man arī bija tāpat. Nevaru pat gluži teikt, ka BIJA, jo vēl joprojām ir. No rīta uzkāpu uz svariem un BUMS! tur stāvēja LIELS cipars. Protams, arī tuvāko dienu MR tur ir sava ietekme, bet tomēr! Ne jau tikai MR var radīt TĀDUS kāpumus! Pie vainas ir arī izlaidība. Šodien atgriezos pie visa pierakstīšanas (jo jau kādas 3-4 nedēļas vienības nepierakstīju, bet paturēju prātā), pie kam klāt rakstu arī šodienas svaru, izdzertā ūdens daudzumu un savus ne-FD mērķus dienai, jo visur - gan FD, gan arī dzīvē bija uznācis tāds kā tizlums, ļenganums. Stulbi jau tā runāt 20gadīgai meitenei, kura gozējas žurnāla atvērumā, tomēr tā nu tas ar mani notika. Un tad no mūsu (es un Kadrija) superatskaišu sarakstes es saņēmu ko fantastiski - Kadrija atsūtīja linku vienam no Ziņģītes video (http://www.youtube.com/watch?v=0v6wkgmXg-k). Meitenes, jūs iedomājaties??? Viņai ir 70 gadu! Tik pieguļošu un plānu kostīmiņu, kā tas koši rozā, reti kura vai pat neviena viņas vecuma dāma nevarētu atļauties uzvilkt! Bet viņa - uh! Un vēl tas vingrums, neatlaidība, spēks! Un kājas...KĀJAS, viņai taču ir tik veselīgas un jauneklīgas kājas! Un vienā citā video (http://www.youtube.com/watch?v=ag7X06O3yqk&feature=related) viņa pat nostājas galvasstājā! Tas ir kas FANTASTISKS! Biju dzirdējusi un lasījusi, ka daudzas ierīvējas pēc Ziņģītes metodes, bet nekad nebija prāta pieticis, lai ieietu google.lv un sameklētu, kas tā Ziņģīte tāda ir. Un tagad esmu modusies ar jaunu pārliecību - ir jāuzstāda savi dienas mērķi, lai viss neaizietu pašplūsmā, ir jāseko stingri un godīgi līdzi savam uzturam UN ir rīts jāsāk ar Ziņģītes aktivitātēm - rāpošanu, izstaipīšanos un rīvēšanos! Man pat ir doma iegādāties DVD, kas maksā 6,-Ls - tur vajadzētu būt visam sīki soli pa solim aprakstītam. Lūk, tas var būt lielisks ceļš uz ilgu un veselu dzīvi!

Champagne, varbūt paceļam galvu augšā un atrodam dzirkstīti? 


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 13:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 13:52:37 - ingaes Rakstīja :
Nav tik traki. Vienkārši augustā ļoooti daudz jāstrādā. Ir arī sastrādātas muļķības bet domāju, ka līdz otrdienai viss būs ! iekritu uz ābolkūku. Bet nu par cik rīt, parīt jāstrādā, tad nu šodien viss ...

Ui, man par ābolkūkām arī tā pat - pagājušajā gadā, kad sāku tievēt, nevarēju atteikties no mammas ceptajām ābolplātsmaizēm, kad aizbraucu ciemos.  Labi, ka tas bija reti !

Bet tagad man āboliem ir mērķis pateikt kategorisko NĒ! Tas pat ir manos dienas mērķos, jo man uz kājām un rokām ir uzmetušies sarkani, lieli pleķi (kādu man nekad nav) un arī uz pieres nesaprotamas pinnes (kuru man pat 13-15 gados nebija!). Droši vien no vitamīnu pārbagātības vai to ābolu stipruma. Nezinu. Bet šonedēļ ābolus neēdīšu - skatīšos, kas notiek. 


Minkinja
					Poste: 188
Minkinja (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 13:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 13:56:19 - Rakstīja :
Runājot par Ziņgīti... tā sieviete ir mans elks!  viņā ir kā mazs spridzeklītis.... viņai ir arī divas grāmatas izdotas, kur visa šī metode ir sīki un smalki aprakstīta! Vēl jo vairāk, jo šī sieviete divas reizes ir sevi dabūjusi uz kājām no paralīzes un viss pateicoties rīvēšanai un rāpošanai!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 13:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 13:59:09 - sandruks Rakstīja :
 Sveika,Baibinjsh!!  nezinu,kur palikušas citas meitenes,laikam jau bauda atlikušo vasaras daļu,bet es varu padalīties savās pārdomās!!   Jau kādu laiku neesmu īsti apmierināta ar savām sajūtām,par to ...

Pareizi! Kā jau pati teici, svētki ir jāsvin! Un es lasīju un domāju - kāpēc gan, ja jau tagad ir tik briesmīgi un šausmīgi žēl to seno kūkas gabalu, ne mazdrusciņ neuzliki to sev īstajā dienā? Es no kūkām ciemojoties atsakos tikai tad, ja tā kūka man negaršo (piem., mājas tortes), vai arī tad, ja ir kaut kas CITS tik ļoti garšīgs (piemēram, maizes zupa), ka dodu citam priekšroku. 

Sandruk, no programmas rāmjiem gan neej ārā, bet atļauj sev svētkus (un bez servīžu dauzīšanas) un mazus prieciņus ikdienā! 


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 14:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 14:29:42 - auša Rakstīja :
Man pietrūkst Jolantas uzmundrinošā marša. Pēc intuīcijas atradu draugos viņas profilu un `tur - telefona numuru. Nosūtīju ziņu. BET VECAJAI AUŠAI VIŅA NEATBILDĒJA. Varbūt jaunajām meitenēm būtu veic ...
Tas ir tik labi, ka padalies! Uzreiz paliek daudz vieglāk, ka redzu - foruma meitenēm ir tāpat, vismaz līdzīgi! Sapurinamies! 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 14:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 14:30:35 - Lene Rakstīja :
sveikas, tiešām tiešām dzīves ritmam netieku līdz, nogurums, daudz pienākumu, darbā un mājaš gribas ko sakonservēt, tā man te iet. netā netieku šo steigu un krāvumu dēļ. laiks sev pavisam maz. tā nu n ...
Ja laika nav, lai tiktu netā, tas vēl ir pavisam normāli! Galvenais, lai atliek laika sev un neaizmirstas savi mērķi, apņemšanās un gaidas! 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 14:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 14:31:39 - sunlike Rakstīja :
Sveikas! Esmu atpakaļ UK,tagad mēģinu pierast pie Angļu pārtikas! Meklēju to kas man būtu piemērots :) Veikalos ir pieejama Weight Watchers produkcija,pāsvarā iztieku ar to. Ir pieejami šīs pašas firm ...

Un kā draugs (vai vīrs? neatceros... ) reaģēja? Ir jau Tevi saticis?

Kāpēc bail? Laikam jau WW saldumi tad nav nemaz tik draudzīgi, ja jau baidies ...


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 14:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 14:36:43 - denia Rakstīja :
Ak,Baibinjsh,Tu esi musu zelta saulite,ka Kadrija saka,musu motorins un zobratins,kas visiem uzreizi liek sarosities!!!  Esmu vel joprojam vasaras atvalinajuma un tapec atlaujos izbaudit to ari gastr ...

O, Denia, prieks Tevi salasīt! :) Ak, vīģes! Man ļoti garšo žāvētās (tās, kuras piedāvā Zelta Rieksts), gribētos kādreiz pamēģināt svaigās! Vai pie mums, meitenes, var nopirkt labas vīģes?

Tik daudz dažādu iespēju Tev tur! Neticu, ka tas ir ciematiņš.  Nu gan jau priekš Spānijas tas tā ir, bet Latvijā tāda apmēra vietu noteikti nesauktu par ciematu. 

No šī secinu, ka tās, kuras bezbailīgi devušās dzīves baudījumos, bet nedaudz tomēr ar mēru, iegūst daudz prieka un nejūtas vainīgas par šādiem tādiem programmas pārkāpumiem! Īsts piemērs tam - Tu, Denia! 


sunlike
					Poste: 155
sunlike (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 15:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 15:01:53 - baibinjsh1 Rakstīja :
Un kā draugs (vai vīrs? neatceros... ) reaģēja? Ir jau Tevi saticis? Kāpēc bail? Laikam jau WW saldumi tad nav nemaz tik draudzīgi, ja jau baidies ...

Vīram jau ļoti patīk mans jaunai augums! Saka ka ļooti pamanāmi

Ar saldumiem ir tā,Piemēram Weight Watchers šokolādes Caramle Cake bar  kalorijas 100 g ir 381,viens batoniņš sver aptuveni 25 g. Sanāk,ka vienā batoniņā ir 89 kcal,tauki 3.0 g! Tas tāds kā piemērs. Nav jau tik traki, bet..... man tas viens batoniš ir uz viena zoba liekams! Gribas uzreiz un visu iepakojumu notiesāt!

 


mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 17:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 17:00:30 - iev@ Rakstīja :
Baibinsh1, man patiešām šķiet, ka tu būsi ļoti laba grupas vadītāja, ja izlemsi tāda kļūt . Tiešām, kā FD motoriņš. Bet par noskaņojumu runājot - viss ir baigi forši . Es gan labu laiku jau muļļājos ...

Kaadas sausmas ir tie brokastu 'bufet' viesniicaas.... Maksaa daargi, taapeec arii liekas, ka par 25 eiro no deguna, greeks tikai auzupaarslas ar jogurtu apeest. Tie visi gardumi kas aicinaat aicina - tur jaabuut ar Melllenes (3L) raksturu, lai viesniicas virtuvee ietu kaadu vienkaarsu kartupeli prasiit vai ar liidzpanemtiem augliem numuraa brokastot, kameer gimenes atlikusaa dala brokastu zaalee no sirds liiksmojas...

Maajaas veel var buut pret sevi stingrs, bet izbraucienos... Kaa saka - maisam gals valaa, vismaz man.


mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 17:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 17:10:29 - baibinjsh1 Rakstīja :
Champage, man arī bija tāpat. Nevaru pat gluži teikt, ka BIJA, jo vēl joprojām ir. No rīta uzkāpu uz svariem un BUMS! tur stāvēja LIELS cipars. Protams, arī tuvāko dienu MR tur ir sava ietekme, bet to ...
Kaa meedz teikt, katraa vecumaa savas prioritaates, vajadziibas, meerki un sapni. Bet vienai prioritaatei jau no beerniibas buutu jaabuut galvenajai, kuru diemzeel paarsvaraa taa arii neiemaacaas ne maajaas ne skolaa. Man prieks par tevi, Baibinjsh, ka tu savos 20 liidz taadai domai esi nonaakusi. Iisteniibaa taa arii vareetu buut motivaacija un prioritaate visaam: dziivot garu, veseliigu, laimiigu un pilnveertiigu dziivi visos vecumos: arii kad ir 60, 70 vai 100 +. Paarsvaraa jau par to nedomaajam, hehe. Bet vajadzeetu gan. Un lai kaa arii negribas atziit, ne kuukas, ne sokolaade, ne trekni eedieni ar majoneezi veseliibu neveicina, tikai nogurumu, nepatiku pret sevi un liidz ar to psihologisku un fizisku probleemu rasanos....

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 19:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 19:39:22 - iev@ Rakstīja :
Baibinsh1, man patiešām šķiet, ka tu būsi ļoti laba grupas vadītāja, ja izlemsi tāda kļūt . Tiešām, kā FD motoriņš. Bet par noskaņojumu runājot - viss ir baigi forši . Es gan labu laiku jau muļļājos a ...

Forši sarunāts!   Man noderētu kāds ceļojums, kurā apēstu varen gardu saldējumu un tad varētu sev teikt - Baiba, tas pats labākais saldējums taču ir TUR, nevis šeit! Bet man ar saldējumu nav problēmu, īsti bieži nenāk prātā doma ar viņu našķēties. 



baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 19:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 19:41:54 - Bece Rakstīja :
Sveikas, meitenes! Pagājušo nedēļu skrienot darīšanās no skapja paķēru bikses - jā, jā... tieši tās kuras pirms pāris mēnešiem aiztaisīt nevarēju... lai arī kg daudz nav zaudēti un šonedēļ nezinu vai ...

Man ar biksēm līdzīgs stāsts. Nopirku maijā (kad biju par dažiem gramiem/kilogramiem vieglāka kā šodien) bikses - baiiiigi šaurās, knapi aizvēru ciet, bet tās bija tādas kā motivācijas bikses - lai vēl ir kaut kas arī taustāms, uz ko tiekties. Pirms 2 dienām domāju - hm, ko lai uzvelk? Varētu pamēģināt tak tās bikses! Un derēja daudz labāk kā maijā! Bet tomēr esmu smagāka. Tāpēc - ej nu sazin', kā tur tas viss strādā. 


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 19:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 19:43:09 - sunlike Rakstīja :
Vīram jau ļoti patīk mans jaunai augums! Saka ka ļooti pamanāmiAr saldumiem ir tā,Piemēram Weight Watchers šokolādes Caramle Cake bar  kalorijas 100 g ir 381,viens batoniņš sver aptuveni 25 g. Sanāk,k ...
Tas ir arī man ar saldumiem - ja nevaru dabūt vienu vai divus gabaliņus un TIKAI tos, tad labāk nepērku. Es noteikti esmu līdz galam izēdāja. 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 19:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 19:43:25 - sunlike Rakstīja :
Vīram jau ļoti patīk mans jaunai augums! Saka ka ļooti pamanāmiAr saldumiem ir tā,Piemēram Weight Watchers šokolādes Caramle Cake bar  kalorijas 100 g ir 381,viens batoniņš sver aptuveni 25 g. Sanāk,k ...
Un super par vīra reakciju!!! 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 19:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 19:45:38 - mellene Rakstīja :
Un lai kaa arii negribas atziit, ne kuukas, ne sokolaade, ne trekni eedieni ar majoneezi veseliibu neveicina, tikai nogurumu, nepatiku pret sevi un liidz ar to psihologisku un fizisku probleemu rasano ...
Ja tie kļūst par ikdienu, tad 100%, nē, pat 500% JĀ! Bet tad, kad ir ĪSTAIS mirklis, ĪSTIE svētki - kāpēc gan ne? Ja vēl danci uzlaiž vai kārtīgi ar tuvajiem izsmejas, tad nu noteikti tas neiet ļaunumā!  (es te tagad jau Ziemassvētku galdam gatavojos )

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 23:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 23:08:11 - baibinjsh1 Rakstīja :
Champage, man arī bija tāpat. Nevaru pat gluži teikt, ka BIJA, jo vēl joprojām ir. No rīta uzkāpu uz svariem un BUMS! tur stāvēja LIELS cipars. Protams, arī tuvāko dienu MR tur ir sava ietekme, bet to ...
Noskatījos video par Ziņģīti... Ko te lai saka, visu cieņu! Vispār tādas ļoti dziļas stīgas aizskāra... Cilvēks sevi no paralīzes izcēlis, bet es te redz' nespēju no izrīšanās atturēties!!!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 22.08.2011 23:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 23:15:08 - Rakstīja :
Labi, ka šāda tēma pacelta brīdī, kad esmu laika iztrūkumā. Nez kā ess pārdzīvotu klusumu FD lapā?
Esmu totālā laika trūkumā, pie miega u.c. cilvēciskiem labumiem atgriezīšos ar 28.augustu, kad beigsies trakā darba sezona.
Svars superīgi stāv uz vietas arī ar visādiem kreisajiem soļiem, piem. šovakar saēdos cepumus pirms kādas 1 h uz 2V. Bija V palikušas, bet nedomāju, ka priekš cepumiem :D
Brīzīem iezogas doma, ka varbūt nevakag tievēt tālāk septembrī, ka jau tagad tas svars ir tik stabils pie varianta, ka neko neskaitu (tik tā līdzi galvā, aptuveni, sadalot pa ēdienreizēm). Pamatā tas ir pat izlaidīgās dzīvesveids, nekā biju plānojusi dzīvot pēc līdzvarošanās, bet tagad sanāk, ka jau tīs mēnešus esmu līdzsvarojusies. Tā septembra -2kg tievēšana izjauks visu manu līdzsvaru :D Patiesībā man pat gribas atkal to skaitīšanu..
Kad esmu mājās sveru visu, uz aci tomēr nemāku, jo domāju, ka mānos... ūdens, dārzeņi utt. jo projām ir prioritāšu sarakstā.

mellene (on-line)
Publicēts: 22.08.2011 23:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2011 23:54:39 - champagne Rakstīja :
Noskatījos video par Ziņģīti... Ko te lai saka, visu cieņu! Vispār tādas ļoti dziļas stīgas aizskāra... Cilvēks sevi no paralīzes izcēlis, bet es te redz' nespēju no izrīšanās atturēties!!!

Es gan neuzdrosinos dot padomus, pasai rijamais uznaacis, tacu, Champagne, tu raksti ka tev gribas saldu un galu. Par to pirmo.... Nu uztver prozaiski un var meginaat palietot zaaveetus auglus, medu, roziines. Saakumaa gan pieriisi tikpat daudz kaloriju, bet peec laika tomeer apstaasies un aatraak nekaa no sokolaades. Bet varbuut tas notiks veel aatraak nekaa ceri. Bet par to otro: vai tev pietiek olbaltumvielu? Varbuut tavam dziivesveidam tev vienkaarsi nepietiek olbaltumvielu? Es, starp citu, loti paardomaaju gan svara veerotaaju, gan FD programmas. Agraak bija taa: kaa tik saaku, taa arii beidzu, bija nenormaals izsalkums. Bet atradu, ka man kaa maza beerna mammai, dziivojosai vertikaali buuveetaa maajaa ar nepaartrauktu trepju skriesanu, bija jaaeed kaa melnstraadniekam. Un vissvariigaakaas man bija olbaltumvielas. Vai negribi pameeginaat taas uznemt arii ar citiem avotiem, varbuut par vienu porciju vairaak: ar biezpienu vai pupaam? No peedeejaa var tacu pagatavot visdazaadaakos eedienus. Var buut ka paliidz? Bet ja neliidzees, tad nekaitees.


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 23.08.2011 09:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/08/2011 09:43:29 - melllene Rakstīja :
Tā septembra -2kg tievēšana izjauks visu manu līdzsvaru :D

 Jā, līdzsvars ir laba lieta!

Man ar visu manu trīs mēnešu vasaras skaitīšanu-neskaitīšanu līdzsvara vienkārši NAV! Vienu brīdi biju palaidusies ar ūdens dzeršanu, aizvakar atsāku dzert. Nezinu, kas man ir, vai tas ir pēkšņās tūskas + PMS rezultāts, bet man ir nenormāli milzīgs pluss. Šoreiz gan nebūšu priekšzīmīgā meitene un plusu nesūtīšu. Negribu neko tādu redzēt atskaitē! Pietiek jau, ka, paskatoties spogulī, visa seja ir kā balons! 

Melllene, kā Tev ir ar dārzeņiem? Tu ēd tieši 600g dienā? Man pēdējā laikā (kopš ir gurķi superlielā vairumā) iet stipri pāri 600g, domāju - varbūt arī tas man to visu pasākumu čakarē, jo nekur neatvelku nost  DV pārtēriņu.


Es domāju, ka tad, kad Tu būsi atpakaļ normālā cilvēcisko labumu dzīvesveidā , tad arī forumā būs rosība, jo daudzām tagad ir baigi aizņemtais laiks un motivācija pieklibo. Septembrī atkal kāpsim uz gaišās taciņas atpakaļ! 



page: [1]   2   (page size 50)

Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās