Dzīve ir pārdrošs piedzīvojums vai vispār nekas. /Helēna Kellere/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 40/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.10.2011 16:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/10/2011 16:25:06 - Rakstīja :
BURKĀNI JAUNĀS SKAŅĀS

Sastāvdaļas
 (DV+AV+medus - atkarībā no daudzuma)
4-5 burkāni
1 mango auglis
1 sīpols
ķiploka daiviņa
1 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
paliela šķipsna Indijas ķimenes (cumin), kanēlis, karijs
1 -2 ēd.k. citrona sula
1-2 t.k. medus
sāls, pipari
2 t.k. olīveļļa

Burkānus nomizo un sagriež palielos gabalos. Sīpolu sīki sagriež, ķiploku sasmalcina. Nomizo un sagriež mango (auglim jābūt gatavam, bet ne pārāk mīkstam).
Uz pannas uzlej eļļu un pasutina sīpolu un ķiploku. Pievieno burkānu gabalus un rīvēto ingvera sakni, cep līdz burkāni kļuvuši mīkstāki.
Kad burkāni apcepušies, pievieno pa šķipsnai cumin, kanēli un kariju. Pieliek sāli un piparus. Pievieno mango gabaliņus un ļoti saudzīgi apmaisa. Pārlej ar citrona sulā izšķīdinātu medu.

mellene (on-line)
Publicēts: 11.10.2011 23:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/10/2011 23:32:57 - Rakstīja :

oilalaa.... Nupat atgriezos no Latvijas un te jau prieksaa tik nepaarspeejami gardas receptes.... Nu visas buus jaapameegina ;)

 


mellene (on-line)
Publicēts: 13.10.2011 22:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/10/2011 22:00:48 - Rakstīja :
Paldies, Champagne, sodien tapa Tavs dieviigais eediens. Man loti garsoja. Viiram arii. Klaat eedu riisus, viiram veel cepu vistas fileju. Vispaar jau mango vinam negarso, bet seit bija kolosaala garsu kombinaacija. Citrona sulas vietaa lietoju laima sulu un arii sanaaca loti garsiigi.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 18.10.2011 21:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 21:24:23 - mellene Rakstīja :
Paldies, Champagne, sodien tapa Tavs dieviigais eediens. Man loti garsoja. Viiram arii. Klaat eedu riisus, viiram veel cepu vistas fileju. Vispaar jau mango vinam negarso, bet seit bija kolosaala gars ...
Nu, re, cik forši! Priecājos, ka garšoja Man šis ēdiens arī ļoti tīk, pagājušajos Ziemassvētkos ēdām klāt kā piedevu cepetim