Mīla zaudē savu skaistumu, kad to atstāj godīgums. /Ž. Ž. Ruso/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 108/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 22:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 22:36:27 - Rakstīja :

Kirbju kremzupa ar ingveru

Kops atklaju sev kirbju zupu,nolemu mazliet paeksperementet.Izradas,ka ar ingveru zupa sanak varen garda,precizak sis garsvielas klatbutne zupai pieskir istu asuminu. Bez tam,mans mazais ari eda karu muti

Nepieciesams:(no si daudzuma sanaca 4 personam):

-1 videjs sipols,

-500 g kirbis,

-2 videji burkani,

-sals,pipari pec garsas,

-nedaudz riveta muskatrieksta,

-malts ingvers (liku pusi tejkarotes),

-mandelu skaidinas vai kirbju seklas ,vai citi rieksti

-5 g ellas (var cept ari izmantojot sviestu,tikai tad jarekina,ka nasku vieniba jau iztereta)

Pagatavosana:

Apcepj sagrieztu sipolu,pieliek kubinos sagrieztu nomizotu kirbi,ripinas sagrieztus burkanus,pievieno karstu udeni(vai buljonu),uzliek vaku un uz lenas uguns vara aptuveni 25 min.,kamer darzeni klust miksti.Pieliek garsvielas,sablendere. lej kremzupu skivi,apkaisa ar panna uzgrauzdetam mandelu skaidinam

 

 


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 23:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:19:58 - Rakstīja :
Nē, nu vispār Mums domas pilnīgi vienā virzienā - pirms brīža ierakstīju, ka šovakar tapa ķirbju-ingvera biezzupa. Liku svaigo ingveru, bija

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.09.2011 23:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:45:39 - champagne Rakstīja :
Nē, nu vispār Mums domas pilnīgi vienā virzienā - pirms brīža ierakstīju, ka šovakar tapa ķirbju-ingvera biezzupa. Liku svaigo ingveru, bija

Ja,es ar par to sasmejos  .Man atkal nebija svaiga ingvera,tapec liku saberztu pulveritii