Kas pārāk daudz domā par to, kā darīt labu, tam neatliek laika pašam būt labam. /R. Tagore/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 60/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.04.2011 00:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/04/2011 00:59:01 - Rakstīja :

Pildita forele

Tiem,kam garso fenhelis,garsos ari sis. Sev zivi pagatavoju baltvina, bet parejiem gimenes locekliem vel papildus pievienoju klat saldo krejumu.

1 personai nepieciesams: (kopa 4,5 vienibas): 1 neliela forele(250 g), 200 g fenhelis,100 g salotes sipoli,viens neliels tomats,200 ml baltvina vai zivju buljona,0,5 g ellas

Pagatavosana: Iztira foreli,ar asu nazi iznem galveno asaku kopa ar parejam asakam un taisa iegriezumu zivs mugura. Verdosa udeni liek fenheli un nedaudz pavara (kadas 2-3 min),pec ka atdzese un sagriez salminos.Panna ella apcepj salminos sagrieztu salotes sipolu un fenheli. Liek foreli cepamtrauka un sapilda ar fenheli,sipolu un kubinos sakrieztu tomatu. Cepj sakarseta cepeskrasni 240 grados 15 minutes.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 14:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 14:47:46 - Rakstīja :
Zivs vēderu aizšuj pēc tīrīšanas vai kā?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 03:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:47:04 - champagne Rakstīja :
Zivs vēderu aizšuj pēc tīrīšanas vai kā?
Ne,paliek tada liela un "caura" kabata,kuru aizpilda.

Lene
					Poste: 260
Lene (on-line)
Publicēts: 21.06.2011 23:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/06/2011 23:42:22 - Rakstīja :
kolosālali, kaut ko tādu redzu pirmo reizi un izskatās garšīgi