- FD Receptes (Freja)
Attēls 6/12 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Freja (on-line) |
Publicēts: 17.04.2012 21:12 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/04/2012 21:12:14 - Rakstīja :
Slavenā FD pica Frejas izpildījumā Par pamatni ņemu torilju sasmereju to ar tomata pastu un majonēzi virsū liku šķinķi, papriku, marinetos gurķus un proto sieru (10%, 50 g) Baigais gardums! |
||
Kirsiitis (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 09:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 09:10:10 - Rakstīja :
Būs man arī jāpamēģina ar tortilju saitaisīt picu.. Paldies par ideju! :)
|
||
Freja (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 11:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 11:55:48 - Rakstīja :
Vienmer ludzu Ar to torilju diezgan daudz ko var izdomat garsigu! |
||
Kirsiitis (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 16:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 16:25:47 - Rakstīja :
Es parasti taisu fajitas ar tortilju, bet picu neesmu mēģinājusi.. Paexperementēšu ned.nogalē :)
|
||
baibinjsh1 (vada grupu) |
Publicēts: 18.04.2012 16:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 16:56:02 - Rakstīja :
Ar tortilju ir pluss - nav jāķēpājas, kā tas ir milti+ūdens+eļļa mīklai. Un kā sanāk vienību ziņā? Cik v ir pašai tortiljai šajā picā? |
||
Freja (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 18:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 18:55:21 - Rakstīja :
Manai tortiljai sanak diezgan ekonomiski, es teiktu ta sver 42 g, (300 kal, 5% tauki) sanak 1,5 v. |
||
legi (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 22:13 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 22:13:28 - Kirsiitis Rakstīja :
Kas ir fajita?
Es parasti taisu fajitas ar tortilju, bet picu neesmu mēģinājusi.. Paexperementēšu ned.nogalē :) |
||
legi (on-line) |
Publicēts: 18.04.2012 22:14 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/04/2012 22:14:59 - Freja Rakstīja :
Freja, tad padalies arī ar citām receptēm, lūdzu!
Vienmer ludzu Ar to torilju diezgan daudz ko var izdomat garsigu! |
||
Freja (on-line) |
Publicēts: 19.04.2012 10:26 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
19/04/2012 10:26:17 - legi Rakstīja :
Tur var likt ieksa piemeram sagriezto varito olu ar gurki un majonezi. Sarulet visu un est. labi garso. Vienkarsi no ritiem kad nav laika var likt virsu kausetu sieru un salocit uz pusitem, ari gardi sanak
Freja, tad padalies arī ar citām receptēm, lūdzu! |
||
Kirsiitis (on-line) |
Publicēts: 19.04.2012 15:49 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
19/04/2012 15:49:05 - legi Rakstīja :
Kas ir fajita? Fajita ir pildīta tortilja. Parasti es savai ģimenei taisu tā - sacepu vistas fileju, sīpolus, papriku. Klāt pievienoju speciālo fajitas garšvielu, lai būtu kārtīgs meksikāņu asums, burciņu ar gvakamoli, pāris ēdamkaroti krējuma, beigās pievienoju konservētu kukurūzu, tomātus, visu sautēju kopā. Tad pildu tortiljās, aizloku to ciet un apcepu no abām pusēm.. Njamm... Bet pildīt var dažādi, var taisīt pavisam liesi, tikai ar dārzeņiem, fileju un kādu lieso mērci pa virsu.. |
||
siguciic (on-line) |
Publicēts: 20.04.2012 16:04 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/04/2012 16:04:50 - Freja Rakstīja :
Cik grādos un cik ilgi Tu cep? ;)
Slavenā FD pica Frejas izpildījumā Par pamatni ņemu torilju sasmereju to ar tomata pastu un majonēzi virsū liku šķinķi, papriku, marinetos gurķus un proto sieru (10%, 50 g) Baigais gardums! |
||
Freja (on-line) |
Publicēts: 21.04.2012 17:46 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/04/2012 17:46:56 - siguciic Rakstīja :
Cik grādos un cik ilgi Tu cep? ;) Zini, tas ir loti individuali un atkarigs no ta kada cepeskrasn tev ir. Maneja uzsilda gaisu looti atri, tapaec, vienmer skatos pec siera kad ir gatavs, gradus liku 225 |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 27.04.2012 22:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/04/2012 22:00:40 - Rakstīja :
vilinoši, bet kāpēc Tortilla skaitās pie našķa V? |
||
Kirsiitis (on-line) |
Publicēts: 03.05.2012 22:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/05/2012 22:29:18 - Rakstīja :
Es tortilju skaitu kā labību un miers Man te pāris dienas bija kārtīgs tortiljas bums, ēdu picas no brokastīs, pusdienās, vakariņām gan vairs nekas nesanāca Paldies par recepti!!Es liku tomātu mērci nedaudz, šampinjonus vai tomātus, žāvētu desu nedaudz, kausēto sieru dzintars vai mocarellu, pārkaisu ar raudeni.. Njammīgi!
|
||