aukstās zupas
daina123
(on-line) |
Publicēts: 25.06.2012 11:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/06/2012 11:10:15 - Rakstīja :
Esmu liela aukstās zupas cienītāja, to varu ēst gan rītos, pusdienā un
vakaros, gan biešveidīgās, gan okroškveidīgās - tomēr galvenais, lai tā
būtu uz paniņu vai kefīra bāzes. Cik daudz un bieži ieteicams to lietot, lai arī svars mazinātos?
|
||
![]() anja (on-line) |
Publicēts: 25.06.2012 11:20 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/06/2012 11:20:25 - Rakstīja :
Daina, man ar vasarā ļoti garšo aukstās zupas un tāpēc nu ļoti iepriecināja vienas FD meitenes (neatceros kuras Spāņu gaspačo zupa (4 porcijas = 18 vienības: 6 DV, 8ObV, 4TV) Sastāvdaļas: 1kg tomātu ½ neliela/60g sīpols 1vidējs/50g gurķis 2 gab./apm. 600g. sarkanās vai dzeltenās paprikas 1 marinēts gurķis Tomātu sula vai ūdens 1 ķiploka daiviņa 2 ēdk. vīna etiķa Naža gals sarkanie pipari 8 tējk. olīveļļa 120g. ūdenī izmērcētas baltmaizes 120b. grauzdiņu Pagatavošana: · Sīki sagriež mazos gabaliņos tomātus, sīpolus, papriku, svaigo un marinēto gurķi, saspiež ķiploka daiviņu; · Visus dārzeņus sablenderē līdz viendabīgai masai; · Izveidotai masai pielej tomātu sulu vai ūdeni, lai nav bieza, masu izlaiž caur sietu; · Piemaisa ūdenī izmērcēto baltmaizes mīkstumu, lai konsistence būtu viendabīga; · Pievieno olīveļļu, samaisa un liek ledusskapī – jo zupa aukstāka, jo labāka. · Pasniedz kopā ar karstiem sagrauzdētiem maizītes gabaliņiem un sakapātiem dārzeņiem – paprika/gurķis/zaļumi, kurus katrs pats iejauc zupā
|
||















Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās