Lauveena 2. un 3. diena - fitnesa līmenis un cīņa... :)
lauveens (on-line) |
Publicēts: 17.04.2009 14:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/04/2009 14:08:42 - Rakstīja :
Nu tad tā, pēc pirmās dienas nevarēju sagaidīt otro dienu, kad varēšu kāpt uz deju grīdas! Nospriedu, ka esmu gana trenējusies (pa vienu dienu ![]() ![]() Rezumējums par 2. dienu: 1. Fitnesa līmenis ir super! :) 2. Neatmetiet uzreiz ar roku, ja kas nesanāk - ja mēģināsi vēl, arī bultiņas Tev rādīsies ritmā! ![]() ![]() ![]() Trešajā dienā nolēmu - ja jau katru dienu ko jaunu, jāmēģina arī šodien - sacentīšos ar datoru! Gudri izvēlējos Easy līmeni un savu iemīļotāko dziesmu, kura man padevās vislabāk un ķēros klāt... kas par atklājumu - tā bultiņas mēdz arī vibrēt, bremzēties, kratīties, grozīties un izdzist... ar vārdu sakot - censties Tevi apmānīt, lai tu netrāpītu īstajā brīdī uz īsto pusi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rezumējums par 3. dienu: 1. Uzvara pār kompi ir salda balva šajā spēlē! ![]() 2. Spēle, dejas un sports - tās ir trīs lietas, ko sniedz šī spēle un tas ir super! ![]() P.S. Paldies, Terīne, ka devi man šo iespēju P.S.2. Par mīļākajām dziesmām - ļooti patīk "Why me", "Let me be the one", "Tell" (nu tas simfonijas gabals), un vēl dažas, kurām nosaukumus vēl īsti neatceros! P.S.3. Vēl viens sava veida jautājums/ ieteikums spēles veidotājiem - īsti neatradu, vai dejas vidū var uzlikt pauzi, laikam nevar! 2. dienā dejojot paralēli zvanīja telefons, un nācās zvanu palaist garām, jo nevarēju atbildēt, citādi bultiņas uz mani apvainotos! ![]() ![]() ![]() P.S. 4. Hmmm.. kaut kā tā atskaite dikti gara sanāca... piedodiet! ![]() |
||
Meks
(on-line) |
Publicēts: 17.04.2009 14:13 |
17/04/2009 14:13:07 - Rakstīja :
Super rezumējums, Lauvēn! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() latss (on-line) |
Publicēts: 17.04.2009 19:29 |
17/04/2009 19:29:23 - Rakstīja :
Lauvēn, iedvesmojoši! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Inese (vada grupu) |
Publicēts: 17.04.2009 20:03 |
17/04/2009 20:03:44 - Rakstīja :
Lauvēn, pauzi gan nevar uzlikt. Vienmēr ir iespēja paņemt to pašu dziesmu un to pašu deju līmeni. Paldies, Lauvēn, par lielisko atspoguļojumu, tik izsmeļoši. SUPER!!!! |
||
Izsaki savu viedokli

Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās