Dzīve nav tomēr tik īsa, lai cilvēkiem nepietiktu laika būt laipniem. /R. Emersons/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Te nu esmu, BEIDZOT :)


Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 18.10.2011 21:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 21:29:39 - Rakstīja :
Sveikas, meitenes!
Biju tik skaisti uzrakstījusi, tad pazuda internets un viss kaķim zem astes...
Tagad būs īsā versija
Ar lielu prieku pievienojos jūsu kompānijai, paldies jums visām, ka mani iedvesmojāt. jūs visas esat superduper malacītes. Beidzot esmu sapratusi ka tā dzīvot vairs negribu, bet to diemžēl esmu sapratusi ar daudzu gadu aizkavi , bet kā saka, nekad nav par vēlu nākt pie prāta. Iepriekš esmu mēģinājusi tievēt, bet bez panākumiem, ar īslaicīgu efektu, kas atmaksājās divtik. Kopš sāku dzīvot ar puisi, viss vēl ir ļaunāk, nevarēju taču krist kaunā, ka nemāku neko gatavot, bet to man patīk darīt tikai nezināju kā pareizi sabalansēt uzturu.
Pastāstīšu nedaudz par sevi.
Man ir 22. gadi, dzīvoju Salaspilī (varbūt te ir vēl kāda, varētu sarunāt doties kopīgās garās pastaigās, jo ar skriešanu man uz jūs.. )Strādāju, 2 vakarus nedēļā un sestdienās mācos, tākā būs grūti ēst regulāri, bet es to varēšu ppārvarēt. ko jūs meitenes ieteiktu man darīt tajās reizēs kad lekcijas man ir no 17.30 - 22.00 vakariņas uz skolu gluži līdzi neņemšu...bet vakarā dikti gribas ēst...
Nu tā, augums man ir 1.65m, svars, pat kauns atzīties.. 93 kg.., gribētu no kādiem 30 tikt vaļā, un kopš brīža kā iegāju šajā mājaslapā sapratu, ka tas ir iespējams.
Ar šodienu sāku ēst pēc programmas, viss tā  ā būtu skaidrs, ļoti daudz izlasīju forumos un bukletos, tikai nezinu kur lai iztērē  labības vienības, tās man ir 8, našķos norakstīt pagaidām negribās, kās jūs meitenes ar to tiekat galā? Ēst man tagad sanāk diezgan daudz, iepriekš ēdu maz, bet daudz maz veselīgi, nekādi čipsi, bulciņas, kolas utt, Bet nu situācija ir tāda kā ir, un esmu apņēmusies tikt ar to galā, gribu būt skaista, slaida, valkāt skaistas drēbes, nekautrēties uzvilkt peldkostīmu, un tās ir tikai dažas no problēmām....Zinu ka ar savu gribasspēku un atbalstu, es to spēšu.
Ar nākamo nedēļu apsolos sākt atskaiti, šī nedēļa paies, kamēs daudz maz pieradīšu pie skaitīšanas, un jaunā režīma. Ar nepacietību gaidu rītdienas nodarbību, vēlos uzzināt daudz jauna.
Aicinu meitenes, kuras arī ir tikko kā piereģistrējušās, nebaidīties un rakstīt, jo izrādās tas nav nekas grūts ( šodien visu dienu staigāju ap datoru un nevarēju saņemties, bet kā sāku rakstīt, tā nevaru apstāties)
Vispār man galvā tagad ir liels juceklis, daudz domu, par to ko ēst, kad ēst cik daudz, bet gan jau drīz pieradīšu. Šodien iegāju veikalā un piepirku veselu vezumu ar dārzeņiem un augļiem, tie tagad būs mani našķi, vismaz pagaidām neko citu negribas.

Ir jautājums par garšvielām, beramājām, etiķiem utt. tos var likt cik grib, vai arī jāskaita kaut kam klāt?



Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 18.10.2011 21:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 21:30:08 - Rakstīja :
Diez ko īsi neiznāca

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 18.10.2011 22:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 22:33:37 - Chelsy Rakstīja :
Diez ko īsi neiznāca
es Labību apēstu garšīgā rupmaizē ar graudiem  .... tā kārojas, un 1V par vienu mazu šķēlīti...
Lai veicas tievējot!

Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 18.10.2011 22:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 22:44:47 - Rakstīja :
maizīti man būs jāpierod ēst, jo iepriekš to lietoju diezgan maz, šodien pēdējo vienību tā arī noēdu
Paldies  mellenīt

Kirsiitis
					Poste: 260
Kirsiitis (on-line)
Publicēts: 18.10.2011 23:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/10/2011 23:18:59 - Chelsy Rakstīja :
Sveikas, meitenes!Biju tik skaisti uzrakstījusi, tad pazuda internets un viss kaķim zem astes...Tagad būs īsā versija Ar lielu prieku pievienojos jūsu kompānijai, paldies jums visām, ka mani iedvesmoj ...

Sveika! Laipni lūdzu bariņā! 

Malacis, ka esi saņēmusies, piereģistrējusies šeit un sāki rakstīt dienasgrāmatu, tas tiešām palīdz un ja ir kādi jautājumi, vienmēr kāds atbild un atbalsta kā vien spēj.. 

Par labības vienībām.. hmm.. vai tad kartupelīšus, makaronus, putraimus, rīsus nēed? Tie jau viegli aiziet gan brokastīs, gan pusdienās un nedaudz arī vakariņās.. Un viena vienība našķos, man tas ir 15% krējums, ik pa reizēm cukurs pie tējas, kafijas.. nevarēju atteikties.. 

Uz lekcijām jau viegli ir paņemt kādu dārzeni grauzt, piemēram, burkānu, vai kaut ko no augļiem.. Bet ja nu galīgi neko negribas ņemt uz skolu, tad jāēd vien būs vēlās vakariņas, bet iesaku kaut ko vieglu.. Lai nav jāiet gulēt ar super pilnu vēderu  galvenais visu saplānot, tas sākumā ļoti palīdz!

Par garšvielām.. beramās neskaitu - piparus, piedevas kartupeļiem vai vistām (piemēram, no Santa Marias), muskatrieksts utt., bet kubiciņus, vegetu gan skaitu.. kaut gan pēdējā laikā vispār neizmantoju vairāk! 

Gan jau vēl meitenes atbildēs sīkāk uz jautājumiem, es jau ar tāds iesācējs vien esmu..

Bet vispār lai veicas un ar prieku lasīšu kā tev veicas! 


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 19.10.2011 10:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 10:21:25 - Chelsy Rakstīja :
Sveikas, meitenes!Biju tik skaisti uzrakstījusi, tad pazuda internets un viss kaķim zem astes...Tagad būs īsā versija Ar lielu prieku pievienojos jūsu kompānijai, paldies jums visām, ka mani iedvesmoj ...
Tik forši, ka esi te un spara pilna!!! Lai Tev izdodas! Labības vienības vari droši noēst arī nobriedušos zirņos un pupiņās, jo tie ir tādi universāli produkti, kurs var skaitīt gan pie dārzeņiem, gan labības, gan olbaltumvielām.
Tu saki, ka Tev ir vēlu lekcijas. Tas laiks ir tas, kad cilvēkam būtu jau jāsāk piebremzēt ar ēšanu (pēc Saules un Mēness spēka likuma), jāēd vairāk dārzeņi, kāds jogurtiņš, piena krūze, taču saprotu, ka ir grūti, jo pēc lekcijām noteikti ir zirga apetīte. Mans ieteikums - paēd sātīgas vakariņas pirms lekcijām un sagatavo kādu vieglu dārzeņu sautējumu, lai būtu ko ēst atgriežoties no mācībām - vēderiņš būs pilns un ja ir doma, ka par maz, mierini sevi, ka jāiet jau gulēt un rītā būs gardas brokastiņas!!!

Anne
					Poste: 210
Anne (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 11:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 11:04:47 - Rakstīja :
Labība apēdas visātrak tieshi man, brokastiis putra 2lv, pusdienās kartupelji, rīsi, makaroni, grikji 140g 2lv, vakariņās salāti ar maiziti 2lv, taa apmeeram es sadalu savas 6lv, ja tev to ir vairaak var pamekleet treknaaku maiziiti.
uz lekcijaam varbuut kaadu dzeramo jogurtu, auglis, siera gabalinjsh, 
un prieks, ka ieraksta arii tiko saakushaas meitenes

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Publicēts: 19.10.2011 13:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 13:01:56 - Chelsy Rakstīja :
Sveikas, meitenes!Biju tik skaisti uzrakstījusi, tad pazuda internets un viss kaķim zem astes...Tagad būs īsā versija Ar lielu prieku pievienojos jūsu kompānijai, paldies jums visām, ka mani iedvesmoj ...
Sveika Chelsy!
Laipni lūgta bariņā!:)
Lasīju tavus ievadvārdus un zini mans stāsts līdzīgs!BET VISS IR IESPEEJAMS!
man bija 20 gandrīz 21 kad saaku ieveerot programmu un savus 23 jau nosvineeju veelamajaa svaraa!
Saakuma svars ar kuru saaku bija 103 kg!HE HE tieshi par 10 kg vairaak kaa tev!biju tikusi liidz 63 kg augums 167 kg nu svars svaarstaas ap 65 kg stabili jau divus gadus!dziiivoju arii netaalu Ogre!Maacos arii tikai sestdienaas no 9 - 16! un darbdienaas straadaaju no 8.00 liidz 18.00 citreiz veel veeleek sanaak!Bet NOTIEVEEJUSI ESMU!Teikshu taa ka es notieveeju ljoti leenaam 2 gadu laikaa, katru gadu pa 20 kg videeji!Protams ir meitenes kas ir notieveejushas krietni aatraakaa laika posmaa, bet mees neviena neesam vienaada liidz ar to tieveeshanas procesi muusos norit dazhaadi!Un to nekaadiigi mees nezinam vieniigi muusu organisms speej paraadiit to kas un kaa ietekmee muusu tieveeshanu!Tieveeshanai labaakaa pieeja tev buus jaaatrod pashai bet nu padomus protams mees tev varam dot daudz un jebkaadus!Komanda mums te ir fantastiska taapeec nekautreejies rakstiit jautaat noteikti buus atbildes un noderiigas viennoziimiigi!:)
Par eeshanu runaajot!Programma ljauj pielaagoties mums un pielaagot programmu muusu eeshanai kaa mums izdeviigaak!
Tikliidz buusi iegaajusi programmaa domaaju ka vieniibu atljautaa daudzumaa eediens tev neliksies daudz, jo pastaav arii treknaaki produkti liidz ar to eediens kkrietni mazaaks!Piemeeram man ir 16 vieniibas un taa tik vien ir ikdienai!Katraa zinjaa es neko daudz lieki nevaru atljauties pateereet!Protams jo gudraak tu speesi programmu pielaagot jo vieglaak tev buus tieveet!Par labiibu runaajot to var pateereet ne tikai maizee visa veida graudi - prosa, grikji gruubas, putraimi, riisi, maksaroni kartupelji ir labiiba, pie labiibas pieskaitaami arii galetes un visa veida miltu izstraadaajumi, piemeeram ja saliidzinas viena videeja bulcinja veikalaa iegaadaata (ap 50 g) ir ap 3-4 vieniibaam!nu tad vari aptveni iedomaaties cik daudz iespeejams apeest ja nepareizi izmanto produktus!par skolu runaajot taa kaa skolaa esmu taadu laika periodu tad man pilniibaa pietiek ja no riita kaartiigi paaeedu brokastis ( UZ 2 LV+ 1OV+1DV+0,5 tv) tad liidz pusdienas laikam pilniibaa pietiek!Pusdienaas parasti njemu traucinjaa liidzi normaalu eedienu liidziigi brokastiim tikai LV par vienu mazaak, vai arii piemeeram njemu liidzi putru( 2-3 LV un 1 OV) tad liidz vakarinjaam pietiek veel uzkodai vari panjemt kaadu augli un jutiisies paaeedusi un nebuusi badaa!nevajag kautreeties eedienu njemt liidzi!- JO TU GRIBI BUUT TIEVA UN neviens tev nevar aizliegt taadai buut ja tu to gribi :)
Lai tev izdodaas!:)Esam ar tevi!:)


Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:04:30 - Kirsiitis Rakstīja :
Sveika! Laipni lūdzu bariņā! Malacis, ka esi saņēmusies, piereģistrējusies šeit un sāki rakstīt dienasgrāmatu, tas tiešām palīdz un ja ir kādi jautājumi, vienmēr kāds atbild un atbalsta kā vien spēj.. ...
Sveika, kirsiit Paldies par labajiem vārdiem un ieteikumiem.  Man ir 8 labības vienības 2 aiziet brokastīs ar putru, vakar bija putra, šodien maize, pusdienās ar kartupeļuem vai citās reizēs tas būs kas cits, arī 2, paliek vēl 4, kaut kur jau salieku.
 Pareizi krējums un citas lietiņas tak arī ir našķi, paldies ka atgādināji 


Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:09:49 - mumins1980 Rakstīja :
Tik forši, ka esi te un spara pilna!!! Lai Tev izdodas! Labības vienības vari droši noēst arī nobriedušos zirņos un pupiņās, jo tie ir tādi universāli produkti, kurs var skaitīt gan pie dārzeņiem, gan ...
Mumin, spara man patiešām ir daudz, pat pati brīnos, kur tas rodas, kopš te piereģistrējos, jūtos tik lieliski, arī garastāvoklis ir uzlabojies, vairāk domāju pozitīvas lietas, visās dzīves jomās 
Parasti pirms lekcijām esmu kārtīgi ēdusi, bet vakarā vēders taa kurkst Bet tikai vairs neko nevaru dabūt iekšā. Bet tagad zinu, ka tas bija nepareizu produktu izvēles dēļ, kas ātri piepilda vēderu, un tik pat ātri arī iztukšo. Droši vien ka ņemšu kaut ko graužamu līdzi.
Liels tev paldies! 

Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:12:36 - Rakstīja :
Kāda varētu būt treknāka maizīte? Šitās divas dienas ēdu Fāzer mello maizi, vai klasisko Hanzas maiznīcas ar sēklām, 1 šķ. = 1 V

Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:25:23 - joliite Rakstīja :
Sveika Chelsy!Laipni lūgta bariņā!:)Lasīju tavus ievadvārdus un zini mans stāsts līdzīgs!BET VISS IR IESPEEJAMS!man bija 20 gandrīz 21 kad saaku ieveerot programmu un savus 23 jau nosvineeju veelamaja ...
Joliit, liels paldies par atbalstu Iepriekš palasot komentārus citās sadālās, saprutu, ka jūs visas esat ļoti atsaucīgas un foršas, bet nu pārliecinos par to pati personīgi Tu esi vienkārši supervarone, arī visas pārējās meitenes, kas ir sasniegušas savu ideālo svaru, un arī tās, kuras vēl ir tikai ceļā, tāpat kā es. Es īpaši nerēķinos, ka mans svars kusīs kā sviests uz pannas, bet protams pašos sirds dziļumos ceru, ka tas nebūs pārāk lēni, zinu, ka ja ļoti centīšos, tad man tas viss izdosies.
Par to kautrēšanos  Nav tā gluži, ka kautrētos, bet piemēram darba dienu vakaros, kad lekcijas, tad pārtraukumi ir tikai 10 min, vai pat mazāk, tākā nevaru ieplānot iespēju kārdināt savus kursabiedrus ar smaržīgām vakariņām
Bet liels paldies, ņemšu vērā jūsu visus ieteikumus

Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:27:53 - Rakstīja :
Mans sapnis ir iegādāties tādu pašu skaistu kleitiņu, kā Joliitei, un izskatīties viņā slaidai, nevis tā kā mans pingvīns bildītē 

Vispār es tā jūtu, ka būs jāraksta dienasgrāmatu sadaļā, man sāk iepatikties rakstīšana 

Kirsiitis
					Poste: 260
Kirsiitis (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 14:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 14:35:26 - Chelsy Rakstīja :
Kāda varētu būt treknāka maizīte? Šitās divas dienas ēdu Fāzer mello maizi, vai klasisko Hanzas maiznīcas ar sēklām, 1 šķ. = 1 V
mēģini saskaitīt vienību kalkulātorā, kura maizīte tad ir treknāka un cik vari apēst pēc vienību skaita... skaties arī pēc kcal daudzumu uz 100g..

reine
					Poste: 29
reine (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 16:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 16:27:25 - Rakstīja :

Tev izdosies noteikti, ka izdosies...šodien arī lasīju, ka viss sākas musu galvās-labs rakstinš, tepat FD...ta ka saksim mainit domasanu- es varu..gribu un varu,gribu un varu....ak,pirmam kartam,es to saku SEV!!


Chelsy
					Poste: 21
Chelsy (on-line)
Publicēts: 19.10.2011 17:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/10/2011 17:23:24 - Rakstīja :
Mums visām noteikti izdosies. Man šodien galvā skan dziesma: Es varu, varu, varu, varu, Tu vari, vari, vari, vari, Mēs varam, varam, varam, NU TAD DARAM, DARAM!!!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 20.10.2011 18:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/10/2011 18:00:44 - Chelsy Rakstīja :
Sveikas, meitenes!Biju tik skaisti uzrakstījusi, tad pazuda internets un viss kaķim zem astes...Tagad būs īsā versija Ar lielu prieku pievienojos jūsu kompānijai, paldies jums visām, ka mani iedvesmoj ...

Nu es te skatos, ka mums šajā nedēļā saradies krietni daudz runīgu meiteņu! Un tas ir tik forši, jo šeit runāšana palīdz tievēt!  Jo vairāk runā un aktīvāk iesaisties, jo vairāk FD iesēžas prātā, līdz ar to veiksmīgāk tiekam galā ar uztura koriģēšanu un kārdinājumu pievārēšanu!


Chelsy, lai izdodas! 



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās