Lauveena 1. diena - rozā zilonis un citas lietas... :)
lauveens (on-line) |
Publicēts: 15.04.2009 22:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/04/2009 22:35:52 - Rakstīja :
Man sākt šķist, ka tāds rozā zilonis nemaz neeksistē! Deju grīdas 1. izmēģinājuma dienas laikā man pat ne minūti nenāca galvā doma domāt par ziloni, kur nu vēl rozā! Šķiet, vienīgais zilonis biju es pati, pie tam tāds, kurš pūlas lēkāt... Labi, par visu pēc kārtas – saņēmu deju grīdu no Meks (paldies Tev par attransportēšanu pie pašas mājas Runājot par ritmu – godīgi sakot, man nebija pat prātā domāt par ritmu, galvenais uzdevums bija trāpīt uz bultiņas īstajā laikā, nesajaukt labo ar kreiso un priekšu ar aizmuguri. Mūzika, ritms – ak jā, tur fonā kaut kas skanēja... Taču vienam varu piekrist – šitā mantiņa aizrauj! Tā kā izmēģinājumu sāku ap deviņiem vakarā, biju izlēmusi, ka nelēkāšu ilgāk par pus stundu, lai netraucētu kaimiņiem lejā vakara mieru. Taču pūloties tikt galā ar bultiņām tā aizmirsos, ka apstājos tikai tad, kad vīrs pavēra durvis un teica – ir jau desmit, tu jau stundu kā lēkā!
Un visbeidzot – mans „rozā” zilonis uz deju grīdas ir bultiņas datora ekrānā, par kurām nekādi neizdodas nedomāt, kamēr vien spēle ir ieslēgta! |
||
Meks
(on-line) |
Publicēts: 15.04.2009 23:11 |
15/04/2009 23:11:10 - Rakstīja :
![]() ![]() ![]() Ā, un vēl iepriekš atskaitoties aizmirsu pierakstīt - sākumā, kad pieslēdzu deju grīdu, man nez kāpēc likās, ka jāiedegas arī bultiņām uz pašas grīdas! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() latss (on-line) |
Publicēts: 16.04.2009 15:37 |
16/04/2009 15:37:32 - Rakstīja :
Tā tā tā, šķiet,ka mani tās mašīndejas aizrauj arvien vairāk ![]() |
||
![]() teriine (moderators) |
Publicēts: 16.04.2009 21:36 |
16/04/2009 21:36:45 - Rakstīja :
Pilnībā pievienojos rezumējuma 3. punktam - uzlikt pulksteni, lai neaizrautos... P.S. Manas sāpošās kājas nebija deju grīdas vaina, bet gan tikai un vienīgi manis pašas - nav ko balerīnu tēlot P.S. 2 Lauveen - padalies - kura melodija Tev ir topā? Man Driving Force Classical, Hip Hop Jam un no tām melodijām, ko esmu "atklājusi" - Xuxa. |
||

Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās