Maizīte
Jana (on-line) |
Publicēts: 09.04.2009 20:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/04/2009 20:22:50 - Rakstīja :
Vai kāda no jums meitenes zin kādu garšīgu maizītes recepti, reāli izmēģinātu.Kaut ko no graudu maizes, rupjmaizes.Te pāris receptes izmēģināju, bet kaut kas jau tur nebija
|
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 11.04.2009 05:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/04/2009 05:08:31 - Rakstīja :
Tu domā tieši kā cept rupjmaizi,vai ko var izgatavot no rupjmaizes?????????
|
||
Jana (on-line) |
Publicēts: 11.04.2009 20:34 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/04/2009 20:34:14 - Rakstīja :
TRieši maizi kā tādu.Kā cept maizi?
|
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 12.04.2009 08:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/04/2009 08:47:12 - Rakstīja :
Oi-rupjmaizi nekad neesmu cepusi,bet paskatiesc portala receptes.lv-tur ir dazadu maizhu cepshanas receptes
|
||
kate (on-line) |
Publicēts: 13.04.2009 06:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/04/2009 06:51:19 - Rakstīja :
paskaties mārtiņa sirmā portālā,viņš vienreiz cepa rupjmaizi.es skatijos,bet,tā kā bērni bļauj skaļak par tv,es tv skaņu slēdzu ārā.ka nav ,tad nav...bet, tur lauku sieviņa viņam mācīja cept...lika klāt žāvētus augļus ari!
|
||
crearting (on-line) |
Publicēts: 13.04.2009 13:38 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/04/2009 13:38:46 - Rakstīja :
No savas mammas dzirdēju, ka ar rupjmaizi nav tik vienkārši... Vajadzīgas zināšanas un iemaņas. No speciālistu tekstiem arī dzirdēju, ka visvienkāršāk ir cept baltmaizi. Mana vecmāmiņa vairāk cepa tikai saldskābmaizi, līdzīgu Lielezera salskābmaizei, bet bija laiks, kad rudzu miltus nebija tik vienkārši nopirkt, varbūt tāpēc, viņa pat izmantoja izmērcētu ''ķieģelīti'' rudzu miltu vietā. Atceros, ka viņa lēja mīklai klāt gan ābolu sulu, gan iesala ekstraktu. |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās