Atcerieties, ka ilgstošu attiecību pamatā ir patiesa draudzība. /Džeina Velsa/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Atšķirības vienībās!


debora
					Poste: 2555
debora (on-line)
Publicēts: 11.10.2010 12:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/10/2010 12:14:47 - Rakstīja :

Sveikas, lasīju forumā, ka dažām meitenēm nesakrīt vienību skaits Porciju reģistrā ar Vienību kalkulatoru ( online)! Tas tāpēc, ka drukātajos materiālos visas vienības ir noapaļotas atkarībā no produkta, lai varētu porciju pielīdzināt 1 vienībai. Tāpat jau nekad precīzi jūs nevarat zināt, cik daudz enerģijas patērējat ar fizisko slodzi. Vienību kalkulators daudz precīzāk nosaka vienību skaitu, tāpat jums ir pieejams Bonusas vienību kalkulators, kura izrēķinātās vienības ir OBLIGĀTI J ĀAPĒD!

Būtiski ir ievērot galvenos principus un censties adekvāti novērtēt porciju lielumu. Ir vērojams interesants paradokss - klienti veselīgos piramīdas produktus sver kā aptiekā un baidās apēst lieku gabaliņu, bet tad, kad ķeras klāt našķiem, kuru kalorijas bieži vien nav nosakāmas - neatzīmē vispār, jo nezina cik atzīmēt!!!

Nekas nenotiks, ja veselīgos produktus apēdīsiet drusku vairāk - vienalga tievēsiet, jo tiem ir dota "zaļā"  gaisma, bet "dzeltenai" un "sarkanai"  gaismai ir jāieslēdzas tad, kad ķeraties klāt našķiem!


latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 13.10.2010 14:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/10/2010 14:39:35 - debora Rakstīja :
veselīgos piramīdas produktus sver kā aptiekā un baidās apēst lieku gabaliņu, bet tad, kad ķeras klāt našķiem, kuru kalorijas bieži vien nav nosakāmas - neatzīmē vispār
O, tas ir par mani
Nogriezīšu šķinķim stūrīti nost, ja svari rādīs parāk daudz, taču garāmskrienošās un mutē lecošas barankas vai cepumiņu neatzīmēju, jo kas tad viens cepumiņš bet dienas laikā oi oi cepumiņu da baranciņu sakrājas!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.10.2010 21:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/10/2010 21:35:40 - debora Rakstīja :
Nekas nenotiks, ja veselīgos produktus apēdīsiet drusku vairāk - vienalga tievēsiet, jo tiem ir dota "zaļā" gaisma, bet "dzeltenai" un "sarkanai" gaismai ir jāieslēdzas tad, kad ķeraties klāt ...
Paldies par so jauko atgadinajumu!!! 


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās