LAIPNI LŪGTI MĒNEŠA CEĻOJUMĀ AR GALAMĒRĶI - MĪNUSS 4 KG!
Pievienojoties online klubam, vai iegādājoties neklātienes kursu ar piekļuvi online klubam mēneša garumā, atklāsi ēdienkarti 5 dienām, pārējās 2 dienas vari atpūsties! Ēdienkarte ir izveidota pēc labas gremošanas principiem uz 16 - 17 vienībām. Ja jums ir lielāks vienību skaits, tad var palielināt labības vai olbaltumvielu porcijas. Ēdienkarti var piemērot savām garšas vēlmēm un finansiālām iespējām.


Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml silta ūdens
Pankūkas ar svaigu ogu mērci
75 g milti
1 ola
100 ml piena + ūdens
150 g ogas
2 tējk. eļļas mīklā
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml silta ūdens
150 g svaigas jūras asara vai foreles grilēšanai*
200 g saldēti burkāni ar zirnīšiem
* Cepamā formā kārto saldētos dārzeņus un zivs gabaliņus, ko
apslaka ar 1 tējkaroti eļļas, citrona sulas, sāli un sasmalcinātiem
ķiplokiem. Cep 0,5 h 180 grādos
Pasniedz ar 2 ēdamk. bezpiedevu jogurta, kam pievienotas sīki
sasmalcinātas dilles.
Launags 16.00
200 ml silta ūdens
100 g banāna
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml silta ūdens
Kartupeļu–selerijas–ķirbju biezeņzupa*
100 ml ūdens, 1 tējk. eļļas
50 g sakapātu puravu, 150 g ķirbja vai cukini
100 g mizotas, kubiņos sagrieztas selerijas saknes
100 g mizotu, kubiņos sagrieztu kartupeļu
Sāls, melnie pipari, lauru lapa, 3 timiāna zariņi, diedzēti graudi
20 g zilā siera
30 g saldskābmaizes
* Katliņā uzkarsē eļļu, pievieno puravu un timiānu,
sāli un sautē 5 min, tad pievieno kartupeļus, seleriju,
ķirbi, lauru lapas, ūdeni un vāra uz lēnas uguns vēl 20 min.
Kad gatavs, sablendē, pielej uzkarsētu pienu un piparus.
Pasniedzot pārkaisa ar zilo sieru. Ēd klāt šķēli maizes.
Veseli ēduši!


