Ir ļoti svarīgi nepārstāt uzdot jautājumus. Ne velti cilvēkam ir dota ziņkārība. /Alberts Einšteins/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Sēnes


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 28.07.2009 22:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2009 22:11:44 - Rakstīja :
Kā jūs sagatavojat sēnes sasaldēšanai - vāriet, cepiet, tāpat sasaldējiet? Reiz biju sasaldējusi svaigas bekas, taču tad viss, kas bija saldētavā, pievilkās ar sēņu aromātu, turklāt - kaut kā nebija tā garša

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 29.07.2009 15:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2009 15:37:01 - Rakstīja :

Ja mīkstās sēnes - bekas, baravikas, tad mazliet apvāru, kādas 5 min, tad notecinu, saiņoju pa porcijām un saldētavā iekšā. Tad pārējie produkti nepievelkas ar sēņu smaku, vairāk var salikt un sēnes arī garšo pēc sēnēm. Pirms tam arī biju ielikusi svaigas bekas, bet iznākums bija līdzīgs, kā raksti, piedevām tās sēnes bija mainījušas garšu. 

Cietās rudens sēnes arī izvāru un lieku saldētavā iekšā.


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 29.07.2009 17:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2009 17:08:44 - Rakstīja :
Paldies, AnitaL! Citādi no iemm gadiem kaut kā negribējās pat sēņu mērci vairs ēst!! Tā bija noriebušās tās saldētās sēnes

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 30.07.2009 19:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2009 19:07:55 - Rakstīja :
Var arī sacept cepamās sēnes-precīzāk izsautēt sagrieztām visu lieko šķidrumu-kvantums kļūst maziņs,pēc tam tik ziemā izņem un zupā vai mērcē iekšā

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 02.08.2009 21:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2009 21:56:44 - Rakstīja :
Paldies par ieteikumiem, meitenes!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās