Sēnes
mumins1980 |
Publicēts: 28.07.2009 22:11 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2009 22:11:44 - Rakstīja :
Kā jūs sagatavojat sēnes sasaldēšanai - vāriet, cepiet, tāpat sasaldējiet? Reiz biju sasaldējusi svaigas bekas, taču tad viss, kas bija saldētavā, pievilkās ar sēņu aromātu, turklāt - kaut kā nebija tā garša |
||
AnitaL (on-line) |
Publicēts: 29.07.2009 15:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2009 15:37:01 - Rakstīja :
Ja mīkstās sēnes - bekas, baravikas, tad mazliet apvāru, kādas 5 min, tad notecinu, saiņoju pa porcijām un saldētavā iekšā. Tad pārējie produkti nepievelkas ar sēņu smaku, vairāk var salikt un sēnes arī garšo pēc sēnēm. Pirms tam arī biju ielikusi svaigas bekas, bet iznākums bija līdzīgs, kā raksti, piedevām tās sēnes bija mainījušas garšu. Cietās rudens sēnes arī izvāru un lieku saldētavā iekšā. |
||
mumins1980 |
Publicēts: 29.07.2009 17:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2009 17:08:44 - Rakstīja :
Paldies, AnitaL! Citādi no iemm gadiem kaut kā negribējās pat sēņu mērci vairs ēst!! Tā bija noriebušās tās saldētās sēnes |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 30.07.2009 19:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2009 19:07:55 - Rakstīja :
Var arī sacept cepamās sēnes-precīzāk izsautēt sagrieztām visu lieko šķidrumu-kvantums kļūst maziņs,pēc tam tik ziemā izņem un zupā vai mērcē iekšā |
||
mumins1980 |
Publicēts: 02.08.2009 21:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2009 21:56:44 - Rakstīja :
Paldies par ieteikumiem, meitenes! |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās