adzhika pesto etc
Azja
(on-line) |
Publicēts: 11.09.2016 17:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/09/2016 17:51:05 - Rakstīja :
sveiki, jautajums par tadam lietam kaa adzhiku, pesto merci , maarrutki kaa rekinat punktus?Paldies
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 12.09.2016 12:01 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2016 12:01:56 - Azja Rakstīja :
Sveiki, adžiku nerēķinām, ja lieto ne vairāk kā 1 ēdamk. pesto 1 tējk. = 0,5 tauku vienības, mārrutki = 0
sveiki, jautajums par tadam lietam kaa adzhiku, pesto merci , maarrutki kaa rekinat punktus?Paldies |
||
Azja
(on-line) |
Publicēts: 12.09.2016 12:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2016 12:35:53 - Rakstīja :
paldies, vel jautajumsporciju registra olivas - 60gr - 1p, bet bukleta svinibu galds - 8-10 olivas ir 1 punkts? kaa ir jaskaita?
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 12.09.2016 16:15 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2016 16:15:39 - Azja Rakstīja :
Jā, zaļās 60 g ir 1 vienība, bet melnās 40 g = 1 vienība, viena normāla servējamā melnā olīva ir apmēram 4 g - 5 g, tātad 10 gab. ir apmēram 40 g un ir domātas melnās. Vispār tas jau ir aptuveni, jo tik precīzi neviens nepateiks!
paldies, vel jautajumsporciju registra olivas - 60gr - 1p, bet bukleta svinibu galds - 8-10 olivas ir 1 punkts? kaa ir jaskaita? |
||
Azja
(on-line) |
Publicēts: 12.09.2016 19:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2016 19:55:11 - Rakstīja :
Liels paldies, vel jautajums; noteikti varetu atrast jau foruma bet man ar to tik raiti neiet:sieri un to atshifrejums ko isti nozime tie lidz 20% (tss45%) uz ko tieshi jaskataas, paldies
|
||
Azja
(on-line) |
Publicēts: 10.01.2017 19:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/01/2017 19:22:43 - Rakstīja :
sveiki, tomer par sieriem ko nozime t.s.s 45% ? paldies
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 12.01.2017 14:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/01/2017 14:23:24 - Azja Rakstīja :
Sveiki,sveiki, tomer par sieriem ko nozime t.s.s 45% ? paldies Tikai cietajiem sieriem ir divi tauku norādījumi - viens sausnē - TSS un tas parasti ir lielais cipars40 - 50%, otrs tauku daudzums ir 100 g svaiga siera un tas parasti ir apmēram uz pusi mazāks 20 - 25%. Uz izfasētiem sieriem parasti pie cenas uzlīmes liek TSS, tātad lielo, bet uz gabalu sieriem ir arī atšifrējums, kas 100 g ir iekšā. Siers viens un tas pats, bet to raksturo ar daāžādiem lielumiem, visprecīzāk saturu raksturo uzturvērtība uz 100 g. Ceru, ka atbildēju? |
||
Azja
(on-line) |
Publicēts: 03.02.2017 09:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/02/2017 09:27:06 - Rakstīja :
Mekleju info par kokosa skaidinjam cik var lietot pie kaa pieskaitit un cik tas bus vienibas?paldies
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 03.02.2017 11:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/02/2017 11:29:25 - Azja Rakstīja :
Sveiki,Mekleju info par kokosa skaidinjam cik var lietot pie kaa pieskaitit un cik tas bus vienibas?paldies Kokosa skaidiņas ir skaitāmas pie tauku grupas - 15 g = 1 vienība!
|
||
indruks (on-line) |
Publicēts: 08.02.2017 11:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2017 11:10:31 - Rakstīja :
Es sestdien iepērkoties atklāju sarkanus rīsus varbūt kāds var pastādtīt, kas tas par zvēru, kā gatavot utt. Vai viņus var ēst vienus pašus, vai tomēr ir jaucami ar baltiem rīsiem?
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 13.02.2017 14:30 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/02/2017 14:30:32 - indruks Rakstīja :
Sveiki,Es sestdien iepērkoties atklāju sarkanus rīsus varbūt kāds var pastādtīt, kas tas par zvēru, kā gatavot utt. Vai viņus var ēst vienus pašus, vai tomēr ir jaucami ar baltiem rīsiem? Tie ir kā parastie rīsi, tikai garša ir izteiktāka, it kā riekstu piegarša, tos tāpat kā citus rīsus var ēst kopā ar lēcām vai dārzeņiem, kas pirms tam apcepti uz pannas, piemēram, ķirbis, bietes, burkāni! |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās