Tikai muļķi un miroņi nekad nemaina savas domas. /Dž. Louels/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Par pievienošanos FD


Mantra
					Poste: 39
Mantra (on-line)
Publicēts: 26.09.2012 08:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/09/2012 08:32:19 - Rakstīja :
Mājas lapā studējot informāciju, par to, kā un kas var pievienoties FD, atradu teikumu "cilvēki, kas cieš no ēšanas traucējumiem" nevar kļūt par FD biedriem!!!
Kas tie par traucējumiem, kad var un kas par traucējumiem, kad nevar kļūt par FDkluba biedriem, jo es uzskatu, ka man ir ēšanas traucējumi, jo ja tādu nebūtu, es nemeklētu iespējas notievēt. Un tieši ar FD palīdzību es gribēju šos ēšanas traucējumus likvidēt.
 Varbūt kāds var manās domās ieviest skaidrību!?!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 26.09.2012 13:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/09/2012 13:44:06 - Mantra Rakstīja :
Mājas lapā studējot informāciju, par to, kā un kas var pievienoties FD, atradu teikumu "cilvēki, kas cieš no ēšanas traucējumiem" nevar kļūt par FD biedriem!!! Kas tie par traucējumiem, kad var un kas ...
Ēšanas traucējumi ir jāārstē privātās konsultācijas pie attiecīgajiem speciālistiem. Psihologs, psihoterapeits, psihiatrs. Un vēl gan jau citi speciālisti. Ja vēlies uzzināt vairāk par ēšanas traucējumu ārstēšanu, sākumam vari ieiet www.google.lv un uzmeklēt kādus kontaktus, vai arī vienkārši dodies pie sava ģimenes ārsta un palūdz viņam, ko darīt šādā situācijā.
Ēšanas traucējumi (anoreksija, bulīmija, kompulsīvā pārēšanās un taml.) ir būtiski veselības traucējumi, kas jāārstē pie speciālistiem.
Ceru, ka saprati, kāpēc FD nevar pievienoties cilvēki, kuriem šajā jomā nepieciešama citāda palīdzība.


Mantra
					Poste: 39
Mantra (on-line)
Publicēts: 26.09.2012 14:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/09/2012 14:15:38 - Rakstīja :
Kādēļ tad cilvēkiem ir liekais svars, ja viss kārtībā un ēšanas traucējumu nav? Kur citur viņš rodas ja ne pārēdoties, ēdot nekontrolēti, tātad kompulsīvi? Kā tad mēs tiekam pie šiem lielajiem kilogramiem? Tik pat labi es varēju neiedziļināties un mierīgi pievienoties, normalizējot savu ēšanas ritmu un daudzumu, man vairs nebūtu par ko "psihot" un uzlabotos ne tikai fiziskais, bet arī psihi skaits stāvoklis. Domāju, ka tieši FD ir palīdzējuši daudziem uzlabot dzīves kvalitāti, kas ļoti ietekmē mūsu emocijas un psihi. Ja palasa veiksmes stāstus tad tur gandrīz visi piemin, cik tagad laimīgi, cik apmierināti, cik brīvi un lepni. 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 28.09.2012 15:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/09/2012 15:58:05 - Mantra Rakstīja :
Kādēļ tad cilvēkiem ir liekais svars, ja viss kārtībā un ēšanas traucējumu nav? Kur citur viņš rodas ja ne pārēdoties, ēdot nekontrolēti, tātad kompulsīvi? Kā tad mēs tiekam pie šiem lielajiem kilogra ...
Mēdz būt vai nu nezināšana par uztura piramīdu (kas ir FD pamatā), vai nu vienkārši negausība un sevis nolikšana otrajā plānā, kas noved pie liekā svara.
Ja tie ir nopietni veselības traucējumi, kas iet grupā pie ēšanas traucējumiem, kas ir dziļi psihē, tad tam, kā jau teicu, nepieciešama citāda profesionāla palīdzība.
Mantra, ja uzskati, ka Tev ir nopietni ēšanas traucējumi, kuri nav vienkārši pārtraucami ar vienību skaitīšanu un šķīvja likuma ievērošanu, tad pakonsultējies ar kādu speciālistu šajā jomā.
FD nav ārstniecības iestāde. Tas ir veselīga dzīvesveida klubs, programma.


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās