Jo vairāk lietas mainās, jo vairāk tās paliek nemainīgas. /Džeina Velsa/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Kurkuma .


sunlike
					Poste: 155
sunlike (on-line)
Publicēts: 28.07.2011 16:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2011 16:55:01 - Rakstīja :

Labdien! Nesen kādā rakstā izlasiju par kurkuma garšvielu,kurai ir ļoti plaša medicīniska darbība.Kā arī kurkuma  dedzina sliktās tauku šūnas,darbojas pret nepareizu vielmaiņu,pret iekaisumiem. Kurkumai piemīt arī izteiktas atioksidanta īpašības,tā spēj šķidrināt asinis un samazināt sliktā holesterīna daudzumu.

Dalaties savā pieredzē,kā Jūs leitojat kurkumu,ar kādiem ēdieniem?Receptes?


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 28.07.2011 18:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2011 18:18:26 - sunlike Rakstīja :
Labdien! Nesen kādā rakstā izlasiju par kurkuma garšvielu,kurai ir ļoti plaša medicīniska darbība.Kā arī kurkuma  dedzina sliktās tauku šūnas,darbojas pret nepareizu vielmaiņu,pret iekaisumiem. Kurkum ...
Man šķiet, ka kurkuma bieži ir redzama uz pārtikas sastāva šiltītēm.

Natuzzi
					Poste: 115
Natuzzi (on-line)
Publicēts: 28.07.2011 19:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2011 19:21:34 - Rakstīja :
Мне одно время нравилось добавлять куркуму теплое молоко перед сном! Так же куркума очень хорошо сочитается  с рисом... Немного обжарить лук, добавить рис и куркуму. Можно добавлять в соусы.

Lene
					Poste: 260
Lene (on-line)
Publicēts: 28.07.2011 21:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2011 21:09:25 - Rakstīja :
kurkumu var likt klāt kā krāasvielu, cepot biskvītu  paliek dzeltens. bet arī mērcēs. man garšo, vajag pagaršot, jo ja pa daudz pieliek ēdienam paliek tāda dīvaina garša.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.07.2011 02:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2011 02:50:02 - Rakstīja :

Paldies,ka atgadinaji par labajam kurkumas ipasibam!!!Man ari garsvielu skapiti stav kurkuma,bet to izmantoju salidzinosi reti-parsvara tad,ja izbeidzies safrans vai tad,ja uztaisu kadu indiesu vai marokanu edienu.Kurkumu esmu likusi klat gan pie pastas,gan makaroniem,ari merces un atseviska veida zupam.Man vel patik kurkuma tas,ka ta ir salidzinosi leta.Esmu noverojusi,ka tad,kad kurkuma ir nostavejusies,tai izzud specifiakais aromats,jo ja to pievieno salidzinosi lielos daudzumos,tad ediens gan iegust smuko krasu,bet garsa klust tik piesatinata,ka tik turies!!!  Un,ka saka,kas par daudz,tas par skadi ;)

 Svesvalodas ar kurkumu pieejamas daudz receptes ari interneta.


sunlike
					Poste: 155
sunlike (on-line)
Publicēts: 31.07.2011 09:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2011 09:52:24 - Rakstīja :

Vakar pagatavoju vistas maltās gaļas kotletītes un pievienoju kurkuma garšvielu. Un to visu uzcepu bez taukiem aerogrilā! Ņam,ņam!


Lolis (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 28.10.2011 14:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2011 14:57:36 - Rakstīja :
Sakiet lūdzu kur šito kurkumu var nopirkt???

Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Publicēts: 28.10.2011 15:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2011 15:57:35 - Rakstīja :
Jebkur, kur pārdod garšvielas, kaut vai Maximā.

alina_t
					Poste: 60
alina_t (on-line)
Publicēts: 28.10.2011 16:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2011 16:12:24 - Rakstīja :
Es kurkuma lietoju brokastīs - olas sagriežu pusītēs + minimums vieglās majonēzes + pārkaisu ar kurkumu un sinepju sēklām 


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās