Divi vienā
Meks
(on-line) |
Publicēts: 23.02.2009 23:50 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2009 23:50:17 - Rakstīja :
1 šķēle "Liepkalnu" latviskā saldskābmaize - 2v ola - 1v
Maizes šķēlei ar glāzi vidū izspiež caurumu. (No 74gr. paliek 55gr., bet izspiestajam vidiņam arī būs pielietojums nākamajā receptē! Uz sakarsētas pannas, uz kuras uzklāta SV cepamā folija, uzliek maizes šķēli un iekšā caurumā iesit olu. Cep no abām pusēm. |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 24.02.2009 10:17 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2009 10:17:59 - Rakstīja :
šitā laba recepte-es parasti no baltmaizes tādas cepu(kad vēl ēdu baltmaizi![]() ![]() ![]() |
||
RED
(on-line) |
Publicēts: 24.02.2009 12:16 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2009 12:16:02 - Rakstīja :
Vēl šo var taisīt ar paprikas riņķīšiem - smuki un koši arī izskatās, un garšo ļoti labi ![]() |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 03.03.2009 18:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2009 18:08:22 - Rakstīja :
Šodien visas receptes pārskatīju.....Nu šitam es noteikti balvu dotu-te ir daudzi labi momenti;1)garšīgi,2)vienkārši,3)tradicionāls ēdiens,3)ar visu savu vienkāršību dikti smuki un garšīgi noformēta bilde![]() ![]() ![]() |
||
Izsaki savu viedokli















Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās