Ja cenšaties citos cilvēkos ieraudzīt labo, arī sevī atklāsiet to labo. /Martins Volšs/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Rupjmaizes ķīselis ar pienu


iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 20.02.2009 13:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/02/2009 13:42:59 - Rakstīja :

180 gr rupjmaizes 4,5v
0,6 l ūdens
150 gr  augļi vai ogas 1v
25 gr kartupeļu milti 1v (kopā 6,5v...3porcijas...1porcija 2,15 v)
saldinātājs pēc garšas,vaniļas cukurs,kam garšo-kanēlis

 

 Rupjmaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē, savāra ūdenī ar augļiem, izberž caur sietiņu, pieliek saldinātāju,garšvielas un aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Uzvāra.atdzesē un pasniedz ar pienu.

Svaigo augļu vietā var likt kaltētos,porcijas izvēlēties mazākas,par pienu jārēķina vienības papildus.


mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Publicēts: 09.03.2009 10:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2009 10:52:43 - Rakstīja :
Tas ir kaut kas, ko es miglaini atceros no savas bērnības - mūsmājās neviens netaisīja, bet pie kaimiņiem katru sestdienu tāds kārums bija...   Garrrrdi

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 09.03.2009 11:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2009 11:17:39 - Rakstīja :

es vairs netieku līdzi receptēm...viņas ir tik daudz,tik gardas...nepaspēju  visas kopēt...



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās