Biezpiena un rupjmaizes kārtojums
Gabora (on-line) |
Publicēts: 19.02.2009 22:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2009 22:55:15 - Rakstīja :
SASTĀVDAĻAS 200g 0,5% biezpiena - 2 Olbv.v. 200g rudzu maizes - 5 Lab. v. 60 - 100g medus - 3-5 Lab.v. (našķu/garšvielu vien. ) 100g liesa zemeņu ievārījuma - vienības atkartībā no kaloriju daudzuma 60g liesa augu tauku saldā krējuma - es lieku 8% - 3 T v. PAGATAVOŠANA Biezpienu saberž un samaisa ar saldo krējumu. Nobriedušu rupjmaizi sarīvē un sajauc ar medu. Traukā liek kārtām rīvēto maizi, zemeņu ievārījumu un biezpienu. Virsējā karta - no maizes. kārtojums labi garšo gan ar pienu, gan putukrējumu. |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās