Ja padoms labs, nav svarīgi, kurš to devis. /T. Fulers/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Apceptas biezpiena maizītes


Gabora
					Poste: 571
Gabora (on-line)
Publicēts: 19.02.2009 22:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2009 22:14:01 - Rakstīja :

60g baltmaize - 2 Lab.v.

10g 80% margarīns - 1 Tauku v.

Biezpiena masai:

25g 0,5% biezpiena - 0,25 Olbv.v.

5g  0% bezpiedevu jogurta

1/2 olas, sāls, ķimenes - 0,5 olbv.v.

 

Biezpienam pieliek jogurtu, olu sāli, izkarsētas ķimenes un samaisa. Baltmaizes šķēles (bez garozas) no abām pusēm apziež ar margarīnu, pārziež tām biezpiena masu ar pacēlumu vidū un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

Ķimenes var aizstāt ar 1 daiviņu sasmalcināta ķiploka.


mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Publicēts: 19.02.2009 22:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2009 22:46:06 - Rakstīja :
Tas jau smaržo pēc vasaras... taisni siekalas saskrēja mutē...  Bet... izkarsētas ķimenes - tas ir kā - uz sausas pannas viņas cepinās, vai kā?  

Gabora
					Poste: 571
Gabora (on-line)
Publicēts: 19.02.2009 23:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2009 23:03:35 - Rakstīja :
uz pannas vai arī cepeškrāsnī


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās