Jo cilvēks godīgāks, jo mazāk viņš saskatīs negodīgumu citos cilvēkos. /Cicerons/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Практические приемы, как подружиться с пирамидой питания!

Тема закрыта
Страница: 1   [2]   (Страница 50)
bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 19:56 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 19:56:50 - wrote :
Jā, rupmaizi, kliju maizi, atturos no baltmaizes.

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 19:59 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 19:59:54 - kate wrote :
ja grēkoju...iedomajies,mūsu vietējā ceptuvē var nopirkt karstu baltmaizi,pārlauz-kraukšķīga garoziņa...nu kā tu neēdīsi...bet,ja gribas ļoto,ļoti ēst,tad apēdu rupjmaizi un v nepieskaitu.jo uzskatu,k ...
Если не вредит- то почему же единицы не записать? Теплый хлеб искушение- у меня друзья сами пекут, так что знаю, что такое хрустящая свежая корочка

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:00 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:00:52 - bbbrok. wrote :
Jā, rupmaizi, kliju maizi, atturos no baltmaizes.
Ах ты отличница, потому и до цели осталось 1.3 кг!

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:03 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:03:05 - wrote :
Теперь очень важные белки. Они в пирамиде разделены на животное (мясо, рыба) и молочные (бонус Са). Какие белки предпочитаете?

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:03 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:03:12 - a6as wrote :
Если не вредит- то почему же единицы не записать?

es pat nezinu!!ja tā padomā,tad toč,rupjmaizi apēdu,tad ,kad izkrīt ēdienreize.piemeram,kā šodien.izkrita 2 ēdienreizes,pa rokai tikai rupjmaize bija..


kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:04 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:04:48 - a6as wrote :
Теперь очень важные белки. Они в пирамиде разделены на животное (мясо, рыба) и молочные (бонус Са). Какие белки предпочитаете?
vispirms jau gaļu un jo liesāka jo lielāku gabalu var atļauties.ar ca ir pašvaki.ātrai variants-noperku kausēto sieru,un šauju visur klāt.

bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:05 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:05:41 - wrote :

Liesu gaļu, biezpienu.

Man jautājums, mājās izcepām karbonādi, protams eļļā un panētas. Ja es nokasu to panējumu nost, tad sanāk liesa gaļa?


bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:06 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:06:29 - wrote :
Ļoti garšo vājpiena biezpiens ar medu un rozīnēm

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:06 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:06:51 - bbbrok. wrote :
Liesu gaļu, biezpienu. Man jautājums, mājās izcepām karbonādi, protams eļļā un panētas. Ja es nokasu to panējumu nost, tad sanāk liesa gaļa?
Да, если ты брала изначально постное мясо- филе например

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:07 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:07:42 - bbbrok. wrote :
Ļoti garšo vājpiena biezpiens ar medu un rozīnēm
М, я тоже люблю- а ты жидкий мед добавляешь?

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:08 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:08:05 - bbbrok. wrote :
Ļoti garšo vājpiena biezpiens ar medu un rozīnēm
ar medu neesmu mēģinājusi,būs jāprovē.

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:08 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:08:50 - kate wrote :
vispirms jau gaļu un jo liesāka jo lielāku gabalu var atļauties.ar ca ir pašvaki.ātrai variants-noperku kausēto sieru,un šauju visur klāt.
а кроме сыра, пробовала что нибудь из молочных?

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:08 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:08:58 - a6as wrote :
М, я тоже люблю- а ты жидкий мед добавляешь?
ja man medus biezs,tad ielieku mikrene uz īsu laiku,paliek šķidrāks.

bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:09 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:09:51 - a6as wrote :
М, я тоже люблю- а ты жидкий мед добавляешь?
Labāk škidru, bet tagad lieku tādu diezgan pacietu.

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:10 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:10:15 - kate wrote :
ja man medus biezs,tad ielieku mikrene uz īsu laiku,paliek šķidrāks.
О, возьму на вооружение- я творог ем с какао( Canderel cacao dzeriens)- супер и сладенько и цвет шоколадный!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:10 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:10:41 - a6as wrote :
а кроме сыра, пробовала что нибудь из молочных?
man kaut kā ca aizmirstas.tapec pašlaik lāpos ar kausēto sieru,to vismaz visur var pielikt klāt.karstai auzu putrai pa vidu 0,5v ietecinat.uz kartupeļiem 0,5v uztecināt...apniks kausētais siers...atkal ca aizmirsisies..

bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:10 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:10:49 - kate wrote :
ja man medus biezs,tad ielieku mikrene uz īsu laiku,paliek šķidrāks.
Vitamīni iet bojā, labāk tad siltā ūdenī uz vairākām stundām eliec

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:11 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:11:42 - wrote :
bizpiens ar kanēli un cukuru-gardumiņš

bbbrok.
					Poste: 435
bbbrok. (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:12 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:12:10 - wrote :
Žel, bet mani dzen prom no datora. Paldies par interesanto nodarbību!!!!

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:13 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:13:02 - bbbrok. wrote :
Žel, bet mani dzen prom no datora. Paldies par interesanto nodarbību!!!!
Спасибо тебе- за идею насчет меда!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:13 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:13:50 - bbbrok. wrote :
Vitamīni iet bojā, labāk tad siltā ūdenī uz vairākām stundām eliec
jā,bet paši bitenieki pirms pārdošanas,medu šķidrina mikrenēs.tautai tādi labāk patīk,domā,ka tad ir mums čoms bitenieks,es parasti palūdzu nekausēto..

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:13 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:13:59 - kate wrote :
bizpiens ar kanēli un cukuru-gardumiņš
с корицей не пробовала

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:14 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:14:59 - kate wrote :
jā,bet paši bitenieki pirms pārdošanas,medu šķidrina mikrenēs.tautai tādi labāk patīk,domā,ka tad ir mums čoms bitenieks,es parasti palūdzu nekausēto..
Да и вообще микроволны точно портят полезные качества меда!

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:18 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:18:20 - kate wrote :
man kaut kā ca aizmirstas.tapec pašlaik lāpos ar kausēto sieru,to vismaz visur var pielikt klāt.karstai auzu putrai pa vidu 0,5v ietecinat.uz kartupeļiem 0,5v uztecināt...apniks kausētais siers...atka ...

Забывать точно не стоит- получается ты целых 2 единиц себя лишаешь- лучше, если сыр надоест, попробуй что-нибудь другое. Йогурт, молоко, пахта, кефир


kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:19 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:19:38 - wrote :
jogurti ir viltīgi...un tie man neiet pie dūša,tad jau labak biezpienu

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:22 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:22:21 - kate wrote :
jogurti ir viltīgi...un tie man neiet pie dūša,tad jau labak biezpienu
Попробуй Paninjas с корицей- я просто обажаю

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:25 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:25:04 - a6as wrote :
Попробуй Paninjas с корицей- я просто обажаю
zin,es jūtos vairāk paēdusi,ja vienības redzu sev uz šķīvja .nevis šķidrā veidā kā kefira vai paniņās.un ja pa dienu ir zupa,tad ari jutos izsalkusi.nemaku vel apreķinat zupas.bet,es trennējos!gan izdosies!!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:26 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:26:33 - wrote :
es taču bērniem vāru piena zupas,pati gan needunemaku vel iekļaut sava edienkartē

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:27 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:27:03 - wrote :
Да, но Са, вот очень любит жидкие продукты, хорошо если ты творого кушаешь или сыр плавленный- но забывать нельзя, ногти могут ломаться и еще всякие неприятности.

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:27 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:27:49 - kate wrote :
es taču bērniem vāru piena zupas,pati gan needunemaku vel iekļaut sava edienkartē
пока душа к супам не лежит, да?

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:29 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:29:34 - a6as wrote :
to es zinu,un ves vel bebi baroju...bet,aizmirstas..cenšos jau dikti..

a6as
					Poste: 1143
a6as (vada grupu)
Опубликовано: 20.04.2009 20:31 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:31:46 - kate wrote :
to es zinu,un ves vel bebi baroju...bet,aizmirstas..cenšos jau dikti..
Знаешь, отлично, стараешься-значит удасться! Спасибо за занятие! До встречи!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 20.04.2009 20:32 | Ответить на этот комментарий
20/04/2009 20:32:14 - a6as wrote :
пока душа к супам не лежит, да?

tur jau joks,ka mana ģimenīte tikai labāk no zupām pārtiktu.tik man nesanāk vēl izvārīt,lai visi būtu apmierinātitrennejos!!


Тема закрыта