Jautājums Deborai! :)
Страница: 1 2 3 4 5 6 [7] (Страница 50)
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 04.12.2012 17:16 |
Ответить на этот комментарий
04/12/2012 17:16:44 - Agnese81 wrote :
Sveiki, nav īpaši būtiski, tieši ar ko tiek uzņemtas olbaltumvielas, jo mazāk gaļas un zivis, jo labāk, jo sliecos domāt, ka šie olbaltumi tomēr grūti gremojas un tāpēc ar laiku piesārņo organismu. Labi gremojas gaļa un zivis Pittas tipa konstitūcijai, pārējām ir jāuzmanās!
Man jautājums par olbaltumvielu grupu - vai organismam pietiek gaļu/zivis ēst ~1 reizi nedēļā? Pārējās dienās OV apēdu ar sieru, biezpienu, mājas sieru, bezpiedevu jogurtu, citreiz ar pienu/paniņām, j ... |
||
![]() sinderella (on-line) |
Опубликовано: 08.02.2013 13:37 |
Ответить на этот комментарий
08/02/2013 13:37:23 - ilze_ wrote :
Man divi jautajumi - 1. Kuros produktos varetu but Magnijs? Man, tuvojoties pavasarim, parastaa kaite ar krampjiem kajas. Ieprieks dzeru magnija tabletes. Nu kaut ka vairs negribas tas est... Un a ... Labi palīdz tādas brokastis - 2.5 ēd.k.auzu pārslas + 1t.k. linsēklas, apliet ar verdošu ūdeni, atstāt uz 1/2 stundu. Pirms tam protams ūdens! nākamā ēdienreize apmēram pēc 2 stundām, un arī vēdera izeja :) |
||
![]() sinderella (on-line) |
Опубликовано: 08.02.2013 13:41 |
Ответить на этот комментарий
08/02/2013 13:41:43 - ilze_ wrote :
Man divi jautajumi - 1. Kuros produktos varetu but Magnijs? Man, tuvojoties pavasarim, parastaa kaite ar krampjiem kajas. Ieprieks dzeru magnija tabletes. Nu kaut ka vairs negribas tas est... Un a ... ups! atbilde bija uz šo : Ka lai sakarto vedera izejas jautajumu? |
||
![]() trakums (on-line) |
Опубликовано: 24.02.2013 21:17 |
Ответить на этот комментарий
24/02/2013 21:17:30 - wrote :
Sveika Debora, ļoti vēlētos saņemt atbildi par gaļas gatavošanu un vai atšķirīgi gatavojot mainās gaļas "veselīgums". Respektīvi, gaļa tiek vārīta vai arī bez taukvielām cepta krāsniņā. Vienkārši visapkārt dzird ka cepts nav tik labi u.t.t., bet gribas saprast to - kāpēc, ja gatavo bez taukvielām, tikai ar garšvielām. Es vienkārši pēdējā laikā to vien daru kā ēdu tvaicētu vai vārītu gaļu, bik sāk apnikt, bet ja zināšu ka krāsnī cepta gaļa ir neveselīgāka par vārītu vai tvaicētu, tad labāk turpināšu eksperimentēt ar garšvielām un vārīšu vai tvaicēšu. |
||
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 25.02.2013 18:19 |
Ответить на этот комментарий
25/02/2013 18:19:37 - trakums wrote :
Sveiki,Sveika Debora, ļoti vēlētos saņemt atbildi par gaļas gatavošanu un vai atšķirīgi gatavojot mainās gaļas "veselīgums". Respektīvi, gaļa tiek vārīta vai arī bez taukvielām cepta krāsniņā. Vienkārši visa ... Nav starpības starp vārītu vai krāsnī ceptu, protams, bez taukvielām, jo abi ir termiski apstrādāti, lai gan gremojas vieglāk - jēla gaļa vai auksti kūpināta, bet tas jau daudziem ir izaicinājums, jo nav tik garšīgi! |
||
floridas
(on-line) |
Опубликовано: 20.08.2013 17:12 |
Ответить на этот комментарий
20/08/2013 17:12:36 - wrote :
Man jautajums Deborai par mazulja piebaroshanu,ar ko butu labak sakt,kas butu draudzigak veselibai? Mazajai 5 meneshi,piedzima 4 kg un tagad shkiet,ka vinjai sak nepietikt tik ar manu pienu vien. Nakti biezi mostas un grib est,jeb varbut tomer sagaidit 6meneshus? Ja sakt piebarot,tieshi ar kadiem produktiem sakt? Paldies!
|
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 07.06.2014 22:35 |
Ответить на этот комментарий
07/06/2014 22:35:15 - wrote :
Sveika,Debora!![]() ![]() ![]() |
||
S.Sluka
(on-line) |
Опубликовано: 07.06.2014 23:15 |
Ответить на этот комментарий
07/06/2014 23:15:55 - wrote :
Labvakar Debora,seit raksta Samiii,nu nesanak man notievet,nu nesanak.Varbut es nepareizi kautko daru,palidziet man ludzu.Neesmu Latvija,bet cita valsti,varbut kautkas ar produktiem vai es nepareizi skaitu vienibas,jo esmu agrak tievejusi pec punktiem.Man nolaidusas rokas un nezinu ko iesakt,varbut ieteiktu jus.Gaidisu atbildi ar cienu Samiii.![]() ![]() ![]() |
||
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 09.06.2014 17:23 |
Ответить на этот комментарий
09/06/2014 17:23:01 - denia wrote :
Sveika, Denia, prieks Tevi šeit redzēt!Sveika,Debora! Pedeja laika izskan aizvien vairak pretrunigu viedoklu par modificeto partiku. Tagad,kops razotajs beidzot sacis rakstit uz etiketem vai attiecigais produkts satur kaut ko genetiski mo ... Protams, esmu PRET šo ģenētisko pārtiku, kas izveidota laboratorijas apstākļos, kas dabiskos apstākļos nekad nevarētu notikt!!!! Piemēram , polārzivs gēns ( nesasalst) tiek ievietots tomāta gēnā, nodrošinot, ka tas ir izturīgs pret salu!!Selekcija, tā ir cita lieta, jo šīs šķirnes tiek veidotas, neiedarbojoties gēnu līmenī!! Šī ''genētiskā pārtika var dot izmaiņas cilvēka genomā ilgtermiņā, tāpēc ir neprognozējami un grūti pierādāmi. Tikai DABA spēj veidot unikālas un pieļaujamas gēnu modifikācijas. Tas tāpat, kā var radīt bērnus melnādainais kopā ar balto, bet nevar brālis ar māsu, jo rodas smagas saslimšanas. Gēni satur ļoti daudz kodētas informācijas, ko nedrīkst brutāli ignorēt tikai tāpēc, lai cilvēks iegūtu vairāk un vairāk?! Tāpēc jācenšās pārtikā lietot pēc iespējas dabiskāku produktus! |
||
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 09.06.2014 18:07 |
Ответить на этот комментарий
09/06/2014 18:07:35 - S.Sluka wrote :
Sveika, Samii, man ''zēl, ka tā, bet es nevaru pateikt, kas par vainu, varbūt, ja var atļauties, vari pasūtīt konsultāciju Skype:Labvakar Debora,seit raksta Samiii,nu nesanak man notievet,nu nesanak.Varbut es nepareizi kautko daru,palidziet man ludzu.Neesmu Latvija,bet cita valsti,varbut kautkas ar produktiem vai es nepareizi s ... http://www.figurasdraugi.lv/client/default.asp?wa_id=1598&wa_object_id=1&wa_id_key= |
||
![]() Klema (on-line) |
Опубликовано: 18.06.2014 09:55 |
Ответить на этот комментарий
18/06/2014 09:55:41 - wrote :
Labdien! Esmu tikko kļuvusi par on-line tievētāju :), tāpēc ir viens jautājums. Man šodien ir 1.tievēšanas diena, tāpēc gribu pajautāt, lai saprastu pareizi. Šorīt kafejnīcā ēdu piecgraudu pārslu putru bez ievārījuma, kas atbilstoši FD ceļvedim ir 3 punkti. vai šos 3 punktus ir visus jāpieskaita pie labības, vai arī jādala labība un piens? Piemēram, 2 labība un 1 piens? |
||
Meks
(on-line) |
Опубликовано: 20.04.2016 14:18 |
Ответить на этот комментарий
20/04/2016 14:18:13 - wrote :
Sveika, Debora! 7.marts manā blociņā un prātā ir ierakstīta kā diena, kurā sāku jaunu dzīvi! ![]() ![]() |
||
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 21.04.2016 13:34 |
Ответить на этот комментарий
21/04/2016 13:34:24 - Meks wrote :
Sveiki, jā 38,8% ir stipri par maz, tas nozīmē, ka organismā ir izjaukts sārmu-skābju līdzsvars, bet ši situācija pēc laika var mainīties, ja konsekventi dzersi ūdeni 0,5 h pirms ēšanas vai 1 - h pēc ēšanas, bet vislabāk, pa mutītei visas dienas garumā, vari pielikt klāt regulāras dušas vai peldēšanu, kas arī paaugstina ūdens daudzumu šūnās, bet labāk pēc kāda laika vēlreiz izmērīt.
Sveika, Debora! 7.marts manā blociņā un prātā ir ierakstīta kā diena, kurā sāku jaunu dzīvi! Lai arī ūdeni dzeru 3 litrus dienā, esmu samazinājusi kafiju uz vienu krūzīti no rīta, neēdu arī ļoti sāļu ... |
||
Meks
(on-line) |
Опубликовано: 21.04.2016 18:27 |
Ответить на этот комментарий
21/04/2016 18:27:43 - wrote :
Paldies liels par atbildi! ![]() |
||
Страница: 1 2 3 4 5 6 [7] (Страница 50)
Высказать своё мнение















click emoticon to add