Akcijas "Runā + tievē = pelni" - 5. nedēļas uzvarētāji!
Страница: 1 [2] (Страница 50)
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 16:01 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:01:06 - mumins1980 wrote :
Es pārsvarā cepu cepeškrāsnī līdakas folijā ar zaļumiem, pirms tam ar citonu sulu apslaku, ar piariņiem un sāli nedaudz apberu, vidiņā maķenīt majonēze ar nedaudz sinepēm izsmērēju!Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ... Klāt sautēti zaļie zirnīši ar burkāniņiem!Tā garšo man! ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 16:06 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:06:19 - mumins1980 wrote :
Es vel medzu varit,piemeram merluuzu(laikam tas hekss skaitas). Noperku jau iztiritu zivi un lieku udeni varities ar visu galvu. Klaat lieku LOTI daudz siki sagrieztus petersilus un kiplokus. Kad gatavs, iznemu no asakaam un apslaku ar olivellu un citrona sulu ,un nedaudz ari buljona (udeni,kur pats varijaas). Lieku uz lielaa skivja un sanak baigaa namma!Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ... ![]() |
||
joliite (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 16:07 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:07:07 - mumins1980 wrote :
Joliit, mēs arī gandrīz gadu gaidījām, kamēr tomēr beidzot pieteicās mazais brīnumiņš un tici man - tajā mēnesī es vismazāk koncentrējos uz to, ka varētu būt šis laimīgais gadījums, man toreiz bija ne ... Tā jau saka!Paldies par uzmundrinājumu:) Bet nu tagad centīšos tomēr vairāk konsentrēties uz sevi!!!Tas bija ta vairak domats ja būs lemts pieteiksies,ja nē tad nē.....Bet nu sievietes jau ir tādas būtnes kuras vienmer ceru ka viss izdosies uz pirmo :) |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 16:12 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:12:41 - joliite wrote :
Nebēdā, vēl jauna!Tā jau saka!Paldies par uzmundrinājumu:) Bet nu tagad centīšos tomēr vairāk konsentrēties uz sevi!!!Tas bija ta vairak domats ja būs lemts pieteiksies,ja nē tad nē.....Bet nu sievietes jau ir tādas bū ... ![]() ![]() |
||
joliite (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 16:22 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:22:17 - kasija wrote :
Nebēdā, vēl jauna! ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 17:12 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:12:19 - mumins1980 wrote :
Es gatavoju dažādas zivis. Vislabāk man pēdējās garšoja vilkzivs, bet var arī pangasiju u.c. saldētās. Sasmērēju ar garšvielām un cepeškrāsnī un redelēm grilla režīmā. Parasti klāt arī grillēju dārzeņus. Iepriekšējā tievēšanā man topā bija zivs follijā, virsū , majonēze (liesā un pamaz) ar ķiplokiem un garšvielām, cepta cepeškrāsnī. Parasti zivij klāt cepu cukini vai tomātus apbērtus ar garšvielām.varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gatavoju - tikai apviļājot miltos un cepot nedaudz eļļas... Vēl arī - cepeškrāsnī visu lielo zivi... Kā gatavojat jūs, meitenes? |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 17:13 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:13:47 - wrote :
Man šodien brokastīs bija uz 4V cepumi. Tagad nevaru sadomāt vakariņām, ko iesākt. Paredzēts bija kartupeļu biezenis. Tad nu nevaru sadomāt vai kartupeļu biezeņa vietā cukini&puķkāpostu biezenis varētu būt gana labs vai tomēr apēst kādu papildus V. |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 17:15 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:15:25 - wrote :
P.S. Folijā ceptajai mēdzu likt vēl šķēlēs sagrieztu tomātu un sieru virsū... |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 17:19 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:19:30 - wrote :
joliite: patiesībā man bija liels pārsteigums, ka tikšana pie bērniem prasa tik daudz laika...Ne par tēmu, bet vēl man bija pārsteigums, ka ārsti izsaka savu viedokli nepadomājot par sekām, ko tas atstās uz mani. It sevišķi, ja viņu diagnoze nav piepildījusies. Bet kad sāk runāt, tad izrādās, ka arī lielākajai daļai manu draudzeņu ārstes ir teikušas negatīvas diagnozes, bet galu galā viss ir OK. |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 20:13 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 20:13:40 - denia wrote :
Vel garsigi,ja sapilda zivis. ![]() Svētdien skatījos kā Tannis- raidījumā Garšu laboratorijā pildīja vistas stilbiņu. ![]() Priekš rītdienas sapildīju papriku ar biezpienu! ![]() ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 21:16 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:16:27 - wrote :
Man vīrs vienmēr garšīgi gatavo. Cepa pildītu karpu ar āboliem, mums abiem negaršoja. |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 21:26 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:26:27 - melllene wrote :
karpa jau garšīga kā zivs, ar tiem āboliem kas neizdevās?Man vīrs vienmēr garšīgi gatavo. Cepa pildītu karpu ar āboliem, mums abiem negaršoja. |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 21:45 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:45:00 - wrote :
Patreiz dīķsaimniekiem noiets ar karpām- lielas, treknas arī![]() un karpu krustojums - sazāns arī garšīgs ![]() ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:08 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:08:59 - wrote :
Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem. |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:14 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:14:34 - melllene wrote :
kas Tev no zivīm garšo, kuras Tu vairāk gatavo?Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem. |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:20 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:20:51 - kasija wrote :
teorētiski zinu, bet pati pildījusi neesmu zivi- uzraksti, lūdzu, kādu recepti! Svētdien skatījos kā Tannis- raidījumā Garšu laboratorijā pildīja vistas stilbiņu. Priekš rītdienas sapildīju papriku ... Jaa, ta sapildisana tiesam pielip,man ar uznak brizi,kad pildu visu,sakot no sipoliem,tomatiem un beidzot arzivi, galu! Piemeram..Panna 1 t.k. ellas apcepj siki sagrieztu sipolu,kad sipols gandriz apcepies, pievieno attiritas garneles,siki sagrieztus petersilus(ja velas ari citas garsvielas), sagrieztu kiploka daivu.Otraa pannaa apcepj ieprieks jau pienaa izmercetu baltmaizes mikstumu,olu un visu labi izmaisa.Ar ieguto masu pilda zivis un liek krasni cepties.Atkaribaa kadu zivi cepj, bet parsvaraa cepjas kaut kur 35-40 min 180 grados. Labi garso ar risiem un bananu cipsiem (tadiem apaliem,kraukskigiem).Vel garsigi ir,ja sapilda lasa sloksnites ,piemeram, ar tam pasam garneleem mercitee. Un kaa Tu pildi? |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:39 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:39:36 - denia wrote :
es neesmu pieldījusi, tāpēc prasu padomiņuJaa, ta sapildisana tiesam pielip,man ar uznak brizi,kad pildu visu,sakot no sipoliem,tomatiem un beidzot arzivi, galu! Piemeram..Panna 1 t.k. ellas apcepj siki sagrieztu sipolu,kad sipols gandriz apc ... ![]() visādi ceptas, vārītas, žvētas, karsti, augsti kūpinātas, saldētas, tomātu mērcēs , marinādēs, želejā, sālījumos, u.c ir ēstas ![]() līdakas man gribi, negribi radi sadod, jo ir kaislīgi makšķerētāji! ![]() ![]() Paldies par padomiņu, es noteikti laika gaitā ko uzveidošu! ![]() Zivis man garšo, bet ar tiem jūras mošķīšiem uz Tu, izņemot garneles ![]() |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:41 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:41:20 - kasija wrote :
sorry! auksti kūpinātasaugsti kūpinātas ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 29.11.2010 22:50 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:50:20 - kasija wrote :
Redz man nav kas iedod, un tirgū nemāku zivis nopirkt, baidos, ka vecas. Esmu lielveikalu patērētājs, un zivis vienmēr stāv saldētavā. Sobrīd vilkzivs. Pangasija ilgu laiku bija topā, bet apnika, kā arī slikta infromācija, gan TV, gan arī te onlainā. Bet nu es uz to skatos, ka šaubos, vai veikalā perkamās jebkuras ir gana labas...kas Tev no zivīm garšo, kuras Tu vairāk gatavo? |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:01 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:01:53 - melllene wrote :
Pangasija arī man garšo, trekna jau gan...man tas pats, tā nelāgā informācija par to zivtiņu apstrādi - nu brīžam ir ņemt, neņemt?Redz man nav kas iedod, un tirgū nemāku zivis nopirkt, baidos, ka vecas. Esmu lielveikalu patērētājs, un zivis vienmēr stāv saldētavā. Sobrīd vilkzivs. Pangasija ilgu laiku bija topā, bet apnika, kā a ... Vikzivs?- papētīšu! ![]() Zivis pilnīgi un galīgi nepirku sitajā laikā, arī baidos ko nelāgu ieēst! ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:10 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:10:05 - kasija wrote :
karpa jau garšīga kā zivs, ar tiem āboliem kas neizdevās? Ui,sazanu gan neesmu nekad edusi,vai garso pec karpas? Par karpam un negiem man ne visai labas atminas.Kad biju maza,zivis vispar bija baigais deficits un kad kaut kur nolaida diki,tad mums majaas bija pilna vanna ar karpaam.. Skiet,karpas esmu atedusies lidz sodienai
|
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:16 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:16:32 - kasija wrote :
Pangasija ir trekna??? Nee tak, viena no liesakajaam zivim! tacu daudzas meitenes minejusas,ka cepjot pangu, esot nakusi araa tauki. Nezinu gan, ja vien butu vietejaa, noteikti izmeginatu!
Pangasija arī man garšo, trekna jau gan...man tas pats, tā nelāgā informācija par to zivtiņu apstrādi - nu brīžam ir ņemt, neņemt? Vikzivs?- papētīšu!Paldies! Zivis pilnīgi un galīgi nepirku sitajā ... |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:19 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:19:19 - melllene wrote :
Toties pildita vista ar apelsiniem un medu ir loti garda!!!
Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem. |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:20 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:20:14 - wrote :
Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu?
|
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:45 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:45:02 - denia wrote :
Jā, sazāns līdzīgs karpai, nedaudz liesāks, garšīga zivs, liekas, ka audzē arī dīķos pie mums.Ui,sazanu gan neesmu nekad edusi,vai garso pec karpas? Par karpam un negiem man ne visai labas atminas.Kad biju maza,zivis vispar bija baigais deficits un kad kaut kur nolaida diki,tad mums majaas bij ... Nēģīši kūpināti garšīgi! ![]() ![]() ![]() Mencas kūpināts tādas pasausas.Ipatnēji, ka tāda sāļuma menca pie jums, gandrīz vai čillī piparus tad arī var ēst!!! ![]() Ea arī apmēram sāku nojaust (varbūt), kur Tu atrodies? ![]() Nu gan jābeidz, stipri vēls jau! ![]() |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 29.11.2010 23:50 |
Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:50:07 - denia wrote :
nu man likās gan , ka trekna, cepot tiešām nekādu taukvielu nu nemaz nevajag!Pangasija ir trekna??? |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 00:02 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:02:24 - kasija wrote :
Es patreiz SpanijaaJā, sazāns līdzīgs karpai, nedaudz liesāks, garšīga zivs, liekas, ka audzē arī dīķos pie mums. Nēģīši kūpināti garšīgi!viena asaka tik pa vidu!Jā, ir tiem nēģiem kaut kādi piesūcekņi, vai kas tur, tā ... ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 00:04 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:04:30 - kasija wrote :
Tabulaa paskatijos,ka 100 g pangasija esot tikai 70 kkal!!! nu man likās gan , ka trekna, cepot tiešām nekādu taukvielu nu nemaz nevajag! ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 30.11.2010 00:12 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:12:26 - denia wrote :
Barcelona ir vieta, kur varētu ik gadu doties pavasari baudīt. Tie svaigie augļi un Sangrija mani apbūra, nerunājot par arhitektūru... Spānijai ir nākamā valsts aiz Latvijas manā sirdī.Es patreiz Spanijaa |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 07:03 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 07:03:22 - denia wrote :
Būtu Tev uzreiz pateikusi, būtu trāpīts desmitniekā- jā, tā es arī domāju, ka Tu esi Spānijā!!!!Es patreiz Spanijaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 30.11.2010 09:31 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:31:53 - kasija wrote :
Šo nākošreiz nomēģināšu... Jā, zivis ar sautētiem dārzeņiem ļoti labi iet kopā!!!Es pārsvarā cepu cepeškrāsnī līdakas folijā ar zaļumiem, pirms tam ar citonu sulu apslaku, ar piariņiem un sāli nedaudz apberu, vidiņā maķenīt majonēze ar nedaudz sinepēm izsmērēju!Klāt sautēti zaļi ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 30.11.2010 09:35 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:35:35 - melllene wrote :
Lūk, šo Tavu ideju jāpieraksta, jo tādā kombinācijā esmu ēdusi, tik ir piemirsies - ir ļoti gardi, ja vēl kādu olīvu uzliek pa virsu...P.S. Folijā ceptajai mēdzu likt vēl šķēlēs sagrieztu tomātu un sieru virsū... ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 09:54 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:54:19 - mumins1980 wrote :
Zivs ari lieliski sader ar spinatiem!!!
Šo nākošreiz nomēģināšu... Jā, zivis ar sautētiem dārzeņiem ļoti labi iet kopā!!! |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 30.11.2010 09:57 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:57:51 - denia wrote :
Jā, ar lasi es jau vasarā izmēģināju - tas bija kaut kas vienreizējs manām garšas kārpiņām!!!Zivs ari lieliski sader ar spinatiem!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 10:06 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 10:06:47 - denia wrote :
Tagad tikai atcerejos, Tev tak galerijaa ir ari fotorecepte-lasis arspinatiemZivs ari lieliski sader ar spinatiem!!! ![]() ![]() |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 18:24 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 18:24:16 - denia wrote :
Es dzirdējusi, ka zoss pildīta ar štovētiem kāpostiem garšīgi iznākot!Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu? |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 30.11.2010 19:30 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 19:30:20 - mumins1980 wrote :
Zivi var pagatavot arī šādi :Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ... Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, nerauj klāt). Tikmēr sagriež sīpolu strēmelītēs, liek burkāniem pa virsu, pārkaisa visu ar garšvielām. Pārlej visu ar pienu, lai viegli apņem dārzeņus. Tad pa virsu dārzeņiem liek zivs filejas gabalus, kas "iesmērēti" ar iecienītākajām garšvielām, pannai uzliek vāku un sautē kādas 20 minūtes. Dārzeņu proporcijas var ņemt vienādās daļās, var likt arī papriku, tikai viss tad garšos vairāk pēc paprikas. Šodien man viens makšķernieks jau atnesa pirmo zivi ( līdaku 2 kg), kas noķerta uz ledus ( zemledus makšķerēšana), ledus kārta uz ezeriem, dīķiem aug tādā ātrumā, manā pusē, kur dzīvoju, trešo nakti jau bijuši -19 grādi. Es ikdienā arī vairāk lietoju mūsu pašu saldūdens zivis - līdakas, asarus, brekšus. Mana favorīte - līdaka, to tāpat gatavoju folijā. No asariem sanāk ļoti garšīgs galerts, tāds pat no karpas nesanāk ![]() |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 30.11.2010 19:38 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 19:38:09 - denia wrote :
Man pašai ļoti garšo tāda vista, kas neprasa nekādu īpašu pildījumu. Vistu nomazgā, nosusina, nogriež liekos taukus, ādas gabalus nost. Ārpusi vistai nosmērē ar 1-2 tējk. eļļas. Iekšpusē iekaisu sāli, ierīvēju to, arī ārpusi norīvē ar sāli - cik daudz - tas gaumes lieta. Iekšpusi izkaisa bagātīgi ar kaltētajām garšvielām, kurām nav klāt sāls ( mums Latvijā tāda ir Anniņas garšviela - kaltēti sīpoli, burkāni, garšsaknes, zaļumi). Tad vēl ārpusi ierīvē ar speciālu vistas garšvielu, kurai arī klāt nav sāls ( sastāvā ir pipari, koriandrs, sīpoli, majorāns, saldie pipari, lupstājs). Vistu ieliek cepamplēves maisā, aizsien galu ciet, sadursta maisam augšējo pusi pāris vietās un liek cepeškrāsnī cepties, kādu 1- 1,5 h, atkarībā no vistas lieluma.Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu? |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 21:25 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 21:25:43 - Elīna. wrote :
Paldies par abām receptēm- gan zivij, gan vistai! ![]() Īpaši nianses uzsvērtas uz sāli un garšvielām vistas receptē! ![]() ![]() |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 21:38 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 21:38:23 - denia wrote :
Forši, "smalka"vistiņa!Toties pildita vista ar apelsiniem un medu ir loti garda!!! ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 30.11.2010 22:21 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:21:05 - wrote :
Man ir bijuši visādi "vistiņu" periodi. Arkārtīgi garšoja medus&sojas marināde. Bet tagad ar vīru esam nonākuši pie tā, ka vislabāk garšo ar sāli un pipariem un viss. |
||
![]() kasija (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 22:33 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:33:49 - melllene wrote :
Jā, jā viltīgās garšīgās vistiņas!Man ir bijuši visādi "vistiņu" periodi. Arkārtīgi garšoja medus&sojas marināde. Bet tagad ar vīru esam nonākuši pie tā, ka vislabāk garšo ar sāli un pipariem un viss. ![]() ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 22:54 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:54:35 - Elīna. wrote :
Pareizi! Zivi var gatavot ari pienaa! Man mamma sad-tad taa taisa. Loti garsigi! Pati nez kapec taa neesmu nekad gatavojusi. Bus japamegina.Zivi var pagatavot arī šādi : Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, ner ... ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 30.11.2010 23:13 |
Ответить на этот комментарий
30/11/2010 23:13:51 - Elīna. wrote :
Man pašai ļoti garšo tāda vista, kas neprasa nekādu īpašu pildījumu. Vistu nomazgā, nosusina, nogriež liekos taukus, ādas gabalus nost. Ārpusi vistai nosmērē ar 1-2 tējk. eļļas. Iekšpusē iekaisu sāli, ... Paldies! Es lidzigi daru!Mums ari pardodas dazadi garsvielu maisijumi tiesi vistai. Loti biezi lieku klat sis garsvielas. Vienreiz meginaju cept vistas fileju cepammaisaa ar garsvielaam.Man jau garsoja. Vistas esmu pildijusi pa svetkiem, kad ciemini. Tad novelku savam gabalam adu un nav ne vainas. Patiesibaa taa pildisana dargi maksaa (vienibu zinaa).Visidealak tievesanas procesaa atrast vai nu ideali liesu pildisnas variantu vai nepildit nemaz.Bet pa svetkiem jau var;) |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 01.12.2010 09:26 |
Ответить на этот комментарий
01/12/2010 09:26:28 - Elīna. wrote :
Paldies - ļoti laba un praktiska recepte, man patīk, ka no mūsu pašu dārzeņiem!!!Zivi var pagatavot arī šādi :Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, nerauj ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Страница: 1 [2] (Страница 50)















click emoticon to add