Ļaujiet katram iet savu ceļu, tad varbūt dažs kaut kur aizies. /A. Hercens/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Akcijas "Runā + tievē = pelni" - 5. nedēļas uzvarētāji!


Страница: 1   [2]   (Страница 50)
kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 16:01 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:01:06 - mumins1980 wrote :
Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ...
Es pārsvarā cepu cepeškrāsnī līdakas folijā ar zaļumiem, pirms tam ar citonu sulu apslaku, ar  piariņiem un sāli nedaudz apberu, vidiņā maķenīt majonēze ar nedaudz sinepēm izsmērēju!
Klāt  sautēti zaļie zirnīši ar burkāniņiem!Tā garšo man!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 16:06 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:06:19 - mumins1980 wrote :
Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ...
Es vel medzu varit,piemeram merluuzu(laikam tas hekss skaitas). Noperku jau iztiritu zivi un lieku udeni varities ar visu galvu. Klaat lieku LOTI daudz siki sagrieztus petersilus un kiplokus. Kad gatavs, iznemu no asakaam un apslaku ar olivellu un citrona sulu ,un nedaudz ari buljona (udeni,kur pats varijaas). Lieku uz lielaa skivja un sanak baigaa namma! Mel man patik cept follijaa. Fotogalerijaa ir bilde un recepte. Vel garsigi,ja sapilda zivis. Ella sen neesm zivi cepusi.

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 16:07 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:07:07 - mumins1980 wrote :
Joliit, mēs arī gandrīz gadu gaidījām, kamēr tomēr beidzot pieteicās mazais brīnumiņš un tici man - tajā mēnesī es vismazāk koncentrējos uz to, ka varētu būt šis laimīgais gadījums, man toreiz bija ne ...

Tā jau saka!Paldies par uzmundrinājumu:)

Bet nu tagad centīšos tomēr vairāk konsentrēties uz sevi!!!Tas bija ta vairak domats ja būs lemts pieteiksies,ja nē tad nē.....Bet nu sievietes jau ir tādas būtnes kuras vienmer ceru ka viss izdosies uz pirmo :)


kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 16:12 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:12:41 - joliite wrote :
Tā jau saka!Paldies par uzmundrinājumu:) Bet nu tagad centīšos tomēr vairāk konsentrēties uz sevi!!!Tas bija ta vairak domats ja būs lemts pieteiksies,ja nē tad nē.....Bet nu sievietes jau ir tādas bū ...
Nebēdā, vēl jauna!

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 16:22 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 16:22:17 - kasija wrote :
Nebēdā, vēl jauna!
Paldies!Tas gan!Ir jau OK!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 17:12 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:12:19 - mumins1980 wrote :
varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gatavoju - tikai apviļājot miltos un cepot nedaudz eļļas... Vēl arī - cepeškrāsnī visu lielo zivi... Kā gatavojat jūs, meitenes?
Es gatavoju dažādas zivis. Vislabāk man pēdējās garšoja vilkzivs, bet var arī pangasiju u.c. saldētās. Sasmērēju ar garšvielām un cepeškrāsnī un redelēm grilla režīmā. Parasti klāt arī grillēju dārzeņus. Iepriekšējā tievēšanā man topā bija zivs follijā, virsū , majonēze (liesā un pamaz) ar ķiplokiem un garšvielām, cepta cepeškrāsnī. Parasti zivij klāt cepu cukini vai tomātus apbērtus ar garšvielām.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 17:13 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:13:47 - wrote :
Man šodien brokastīs bija uz 4V cepumi. Tagad nevaru sadomāt vakariņām, ko iesākt. Paredzēts bija kartupeļu biezenis. Tad nu nevaru sadomāt vai kartupeļu biezeņa vietā cukini&puķkāpostu biezenis varētu būt gana labs vai tomēr apēst kādu papildus V.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 17:15 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:15:25 - wrote :
P.S. Folijā ceptajai mēdzu likt vēl šķēlēs sagrieztu tomātu un sieru virsū...

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 17:19 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 17:19:30 - wrote :
joliite: patiesībā man bija liels pārsteigums, ka tikšana pie bērniem prasa tik daudz laika...

Ne par tēmu, bet vēl man bija pārsteigums, ka ārsti izsaka savu viedokli nepadomājot par sekām, ko tas atstās uz mani. It sevišķi, ja viņu diagnoze nav piepildījusies. Bet kad sāk runāt, tad izrādās, ka arī lielākajai daļai manu draudzeņu ārstes ir teikušas negatīvas diagnozes, bet galu galā viss ir OK.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 20:13 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 20:13:40 - denia wrote :
Vel garsigi,ja sapilda zivis.
teorētiski zinu, bet pati pildījusi neesmu zivi- uzraksti, lūdzu, kādu recepti!
Svētdien skatījos kā Tannis- raidījumā Garšu laboratorijā pildīja vistas stilbiņu.
Priekš rītdienas sapildīju papriku ar biezpienu!Pielipa man tā sapildīšana..

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 21:16 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:16:27 - wrote :
Man vīrs vienmēr garšīgi gatavo. Cepa pildītu karpu ar āboliem, mums abiem negaršoja.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 21:26 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:26:27 - melllene wrote :
Man vīrs vienmēr garšīgi gatavo. Cepa pildītu karpu ar āboliem, mums abiem negaršoja.
karpa jau garšīga kā zivs, ar tiem āboliem kas neizdevās?

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 21:45 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 21:45:00 - wrote :
Patreiz dīķsaimniekiem noiets ar karpām- lielas, treknas arī
un karpu krustojums - sazāns arī garšīgskam nu vispār zivis garšo

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 22:08 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:08:59 - wrote :
Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 22:14 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:14:34 - melllene wrote :
Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem.
kas Tev no zivīm garšo, kuras Tu vairāk gatavo?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 22:20 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:20:51 - kasija wrote :
teorētiski zinu, bet pati pildījusi neesmu zivi- uzraksti, lūdzu, kādu recepti! Svētdien skatījos kā Tannis- raidījumā Garšu laboratorijā pildīja vistas stilbiņu. Priekš rītdienas sapildīju papriku ...

Jaa, ta sapildisana tiesam pielip,man ar uznak brizi,kad pildu visu,sakot no sipoliem,tomatiem un beidzot arzivi, galu! Piemeram..Panna 1 t.k. ellas apcepj siki sagrieztu sipolu,kad sipols gandriz apcepies, pievieno attiritas garneles,siki sagrieztus petersilus(ja velas ari citas garsvielas), sagrieztu kiploka daivu.Otraa pannaa apcepj ieprieks jau pienaa izmercetu baltmaizes mikstumu,olu un visu labi izmaisa.Ar ieguto masu pilda zivis un liek krasni cepties.Atkaribaa kadu zivi cepj, bet parsvaraa cepjas kaut kur 35-40 min 180 grados. Labi garso ar risiem un bananu cipsiem (tadiem apaliem,kraukskigiem).Vel garsigi ir,ja sapilda lasa sloksnites ,piemeram, ar tam pasam garneleem mercitee.

Un kaa Tu pildi?


kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 22:39 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:39:36 - denia wrote :
Jaa, ta sapildisana tiesam pielip,man ar uznak brizi,kad pildu visu,sakot no sipoliem,tomatiem un beidzot arzivi, galu! Piemeram..Panna 1 t.k. ellas apcepj siki sagrieztu sipolu,kad sipols gandriz apc ...
es neesmu pieldījusi, tāpēc prasu padomiņu
visādi ceptas, vārītas, žvētas, karsti, augsti kūpinātas, saldētas, tomātu mērcēs , marinādēs, želejā, sālījumos,  u.c ir ēstas
līdakas man gribi, negribi radi sadod, jo ir kaislīgi makšķerētāji!tur daudz sīku asaciņu gan
Paldies par padomiņu, es noteikti laika gaitā ko uzveidošu!
Zivis man garšo, bet ar tiem jūras mošķīšiem uz Tu, izņemot garneles


kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 22:41 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:41:20 - kasija wrote :
augsti kūpinātas
sorry! auksti kūpinātas

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 29.11.2010 22:50 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 22:50:20 - kasija wrote :
kas Tev no zivīm garšo, kuras Tu vairāk gatavo?
Redz man nav kas iedod, un tirgū nemāku zivis nopirkt, baidos, ka vecas. Esmu lielveikalu patērētājs, un zivis vienmēr stāv saldētavā. Sobrīd vilkzivs. Pangasija ilgu laiku bija topā, bet apnika, kā arī slikta infromācija, gan TV, gan  arī te onlainā. Bet nu es uz to skatos, ka šaubos, vai veikalā perkamās jebkuras ir gana labas...

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:01 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:01:53 - melllene wrote :
Redz man nav kas iedod, un tirgū nemāku zivis nopirkt, baidos, ka vecas. Esmu lielveikalu patērētājs, un zivis vienmēr stāv saldētavā. Sobrīd vilkzivs. Pangasija ilgu laiku bija topā, bet apnika, kā a ...
Pangasija arī man garšo, trekna jau gan...man tas pats, tā nelāgā informācija par to zivtiņu apstrādi - nu brīžam ir ņemt, neņemt?
Vikzivs?- papētīšu!Paldies!
Zivis pilnīgi un galīgi nepirku sitajā laikā, arī baidos ko nelāgu ieēst!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:10 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:10:05 - kasija wrote :
karpa jau garšīga kā zivs, ar tiem āboliem kas neizdevās?

Ui,sazanu gan neesmu nekad edusi,vai garso pec karpas? Par karpam un negiem man ne visai labas atminas.Kad biju maza,zivis vispar bija baigais deficits un kad kaut kur nolaida diki,tad mums majaas bija pilna vanna ar karpaam.. Skiet,karpas esmu atedusies lidz sodienaiNegi man sausmigi garso. Agrak Centraltirgu pati pirku un majas pagatavoju.Bet pec vienas  reizes,kad viens izradijaas tomer dzivs un taa riktigi piesucaas man pirkstaa,vairs nepirku. Seit negus gan neesmu manijusi. Vispar esmu prieciga,ka uzturaa sanak lietot vairak jurasveltes nekaa galu. Agrak bija otradi.  Vienreiz man te gadijaas kuriozs. Nopirku veikalaa mencu.Salitu.Nu ko, nemu no pakas araa un gatavoju,celu galdaa. Bet izradaas,ka ir needama, jo ir nenormali saala!!! Tada menca ir kaa minimums 24 st jatur aukstaa udeni,pie kam udens jamaina,lai kaut bisku izietu salums! Izradaas,taa ir nacionalaas virtuves ipatniba,kuru es taa isti neesmu sapratusi.Kapec jasala, ja var dabut ari svaigu??? Es vel saprastu,ja dzivotu tuksnesii..Bet gan jau jau tas ir vesturiski ienacies. Vienreiz tomer izmeginaju salitu mencu.Man negarsoja. Jo taa sals visviens bija jutama.

 

 

 


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:16 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:16:32 - kasija wrote :
Pangasija arī man garšo, trekna jau gan...man tas pats, tā nelāgā informācija par to zivtiņu apstrādi - nu brīžam ir ņemt, neņemt? Vikzivs?- papētīšu!Paldies! Zivis pilnīgi un galīgi nepirku sitajā ...
Pangasija ir trekna??? Nee tak, viena no liesakajaam zivim! tacu daudzas meitenes minejusas,ka cepjot pangu, esot nakusi araa tauki. Nezinu gan, ja vien butu vietejaa, noteikti izmeginatu!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:19 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:19:19 - melllene wrote :
Nezinu, kas nezidevās, bet kombinācija bija negaršīga, kautgan recepte bija no žurnāla un izskatījās kārdinoši. Man negaršo arī vista pildīta ar āboliem.
Toties pildita vista ar apelsiniem un medu ir loti garda!!!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:20 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:20:14 - wrote :
Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu?

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:45 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:45:02 - denia wrote :
Ui,sazanu gan neesmu nekad edusi,vai garso pec karpas? Par karpam un negiem man ne visai labas atminas.Kad biju maza,zivis vispar bija baigais deficits un kad kaut kur nolaida diki,tad mums majaas bij ...
Jā, sazāns līdzīgs karpai, nedaudz liesāks, garšīga zivs, liekas, ka audzē arī dīķos pie mums.
Nēģīši kūpināti garšīgi!viena asaka tik pa vidu!Jā, ir tiem nēģiem kaut kādi piesūcekņi, vai kas tur, tāpēc nēģis gribēja tavu pirkstu nogaršot
Mencas kūpināts tādas pasausas.Ipatnēji, ka tāda sāļuma menca pie jums, gandrīz vai čillī piparus tad arī var ēst!!!
Ea arī apmēram sāku nojaust (varbūt), kur Tu atrodies?
Nu gan jābeidz, stipri vēls jau!


kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 29.11.2010 23:50 | Ответить на этот комментарий
29/11/2010 23:50:07 - denia wrote :
Pangasija ir trekna???
nu man likās gan , ka trekna, cepot tiešām nekādu taukvielu nu nemaz nevajag!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 00:02 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:02:24 - kasija wrote :
Jā, sazāns līdzīgs karpai, nedaudz liesāks, garšīga zivs, liekas, ka audzē arī dīķos pie mums. Nēģīši kūpināti garšīgi!viena asaka tik pa vidu!Jā, ir tiem nēģiem kaut kādi piesūcekņi, vai kas tur, tā ...
Es patreiz Spanijaa

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 00:04 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:04:30 - kasija wrote :
nu man likās gan , ka trekna, cepot tiešām nekādu taukvielu nu nemaz nevajag!
Tabulaa paskatijos,ka 100 g pangasija esot tikai 70 kkal!!!  Diez,ar ko tie kiniesi vinas baro,ja tam tek araa kaut kas lidzigs taukiem???

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 30.11.2010 00:12 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 00:12:26 - denia wrote :
Es patreiz Spanijaa
Barcelona ir vieta, kur varētu ik gadu doties pavasari baudīt. Tie svaigie augļi un Sangrija mani apbūra, nerunājot par arhitektūru... Spānijai ir nākamā valsts aiz Latvijas manā sirdī.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 07:03 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 07:03:22 - denia wrote :
Es patreiz Spanijaa
Būtu Tev uzreiz pateikusi, būtu trāpīts desmitniekā- jā, tā es arī domāju, ka Tu esi Spānijā!!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 30.11.2010 09:31 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:31:53 - kasija wrote :
Es pārsvarā cepu cepeškrāsnī līdakas folijā ar zaļumiem, pirms tam ar citonu sulu apslaku, ar  piariņiem un sāli nedaudz apberu, vidiņā maķenīt majonēze ar nedaudz sinepēm izsmērēju!Klāt  sautēti zaļi ...
Šo nākošreiz nomēģināšu... Jā, zivis ar sautētiem dārzeņiem ļoti labi iet kopā!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 30.11.2010 09:35 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:35:35 - melllene wrote :
P.S. Folijā ceptajai mēdzu likt vēl šķēlēs sagrieztu tomātu un sieru virsū...
Lūk, šo Tavu ideju jāpieraksta, jo tādā kombinācijā esmu ēdusi, tik ir piemirsies - ir ļoti gardi, ja vēl kādu olīvu uzliek pa virsu...

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 09:54 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:54:19 - mumins1980 wrote :
Šo nākošreiz nomēģināšu... Jā, zivis ar sautētiem dārzeņiem ļoti labi iet kopā!!!
Zivs ari lieliski sader ar spinatiem!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 30.11.2010 09:57 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 09:57:51 - denia wrote :
Zivs ari lieliski sader ar spinatiem!!!
Jā, ar lasi es jau vasarā izmēģināju - tas bija kaut kas vienreizējs manām garšas kārpiņām!!!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 10:06 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 10:06:47 - denia wrote :
Zivs ari lieliski sader ar spinatiem!!!
Tagad tikai atcerejos, Tev tak galerijaa ir ari fotorecepte-lasis arspinatiem 

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 18:24 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 18:24:16 - denia wrote :
Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu?
Es dzirdējusi, ka zoss pildīta ar štovētiem kāpostiem garšīgi iznākot!

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 30.11.2010 19:30 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 19:30:20 - mumins1980 wrote :
Patiesībā pamaz mūsu FD recepšu krājumos ir kaut kas, ko pagatavot no saldūdens zivīm - līdakas, asariem - visur receptēs ir tikai jūras zivju filejas... varbūt ir labas idejas? Es personīgi zivi gata ...
Zivi var pagatavot arī šādi :

Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, nerauj klāt). Tikmēr sagriež sīpolu strēmelītēs, liek burkāniem pa virsu, pārkaisa visu ar garšvielām. Pārlej visu ar pienu, lai viegli apņem dārzeņus. Tad pa virsu dārzeņiem liek zivs filejas gabalus, kas "iesmērēti" ar iecienītākajām garšvielām, pannai uzliek vāku un sautē kādas 20 minūtes. Dārzeņu proporcijas var ņemt vienādās daļās, var likt arī papriku, tikai viss tad garšos vairāk pēc paprikas.

Šodien man viens makšķernieks jau atnesa pirmo zivi ( līdaku 2 kg), kas noķerta uz ledus ( zemledus makšķerēšana), ledus kārta uz ezeriem, dīķiem aug tādā ātrumā, manā pusē, kur dzīvoju, trešo nakti jau bijuši -19 grādi. Es ikdienā arī vairāk lietoju mūsu pašu saldūdens zivis - līdakas, asarus, brekšus. Mana favorīte - līdaka, to tāpat gatavoju folijā. No asariem sanāk ļoti garšīgs galerts, tāds pat no karpas nesanāk

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 30.11.2010 19:38 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 19:38:09 - denia wrote :
Meitenes, kaa jus esat pildijusas vistu?
Man pašai ļoti garšo tāda vista, kas neprasa nekādu īpašu pildījumu. Vistu nomazgā, nosusina, nogriež liekos taukus, ādas gabalus nost. Ārpusi vistai nosmērē ar 1-2 tējk. eļļas. Iekšpusē iekaisu sāli, ierīvēju to, arī ārpusi norīvē ar sāli - cik daudz - tas gaumes lieta. Iekšpusi izkaisa bagātīgi ar kaltētajām garšvielām, kurām nav klāt sāls ( mums Latvijā tāda ir Anniņas garšviela - kaltēti sīpoli, burkāni, garšsaknes, zaļumi). Tad vēl ārpusi ierīvē ar speciālu vistas garšvielu, kurai arī klāt nav sāls ( sastāvā ir pipari, koriandrs, sīpoli, majorāns, saldie pipari, lupstājs). Vistu ieliek cepamplēves maisā, aizsien galu ciet, sadursta maisam augšējo pusi pāris vietās un liek cepeškrāsnī cepties, kādu 1- 1,5 h, atkarībā no vistas lieluma.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 21:25 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 21:25:43 - Elīna. wrote :
Paldies par abām receptēm- gan zivij, gan vistai!
Īpaši nianses uzsvērtas uz sāli un garšvielām vistas receptē!man noderēs!

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 21:38 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 21:38:23 - denia wrote :
Toties pildita vista ar apelsiniem un medu ir loti garda!!!
Forši, "smalka"vistiņa!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Опубликовано: 30.11.2010 22:21 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:21:05 - wrote :
Man ir bijuši visādi "vistiņu" periodi. Arkārtīgi garšoja medus&sojas marināde. Bet tagad ar vīru esam nonākuši pie tā, ka vislabāk garšo ar sāli un pipariem un viss.

kasija
					Poste: 262
kasija (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 22:33 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:33:49 - melllene wrote :
Man ir bijuši visādi "vistiņu" periodi. Arkārtīgi garšoja medus&sojas marināde. Bet tagad ar vīru esam nonākuši pie tā, ka vislabāk garšo ar sāli un pipariem un viss.
Jā, jā viltīgās garšīgās vistiņas!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 22:54 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 22:54:35 - Elīna. wrote :
Zivi var pagatavot arī šādi : Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, ner ...
Pareizi! Zivi var gatavot ari pienaa! Man mamma sad-tad taa taisa. Loti garsigi! Pati nez kapec taa neesmu nekad gatavojusi. Bus japamegina.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Опубликовано: 30.11.2010 23:13 | Ответить на этот комментарий
30/11/2010 23:13:51 - Elīna. wrote :
Man pašai ļoti garšo tāda vista, kas neprasa nekādu īpašu pildījumu. Vistu nomazgā, nosusina, nogriež liekos taukus, ādas gabalus nost. Ārpusi vistai nosmērē ar 1-2 tējk. eļļas. Iekšpusē iekaisu sāli, ...

Paldies! Es lidzigi daru!Mums ari  pardodas  dazadi garsvielu maisijumi tiesi vistai. Loti biezi lieku klat sis garsvielas. Vienreiz meginaju cept vistas fileju cepammaisaa ar garsvielaam.Man jau garsoja. Vistas esmu pildijusi pa svetkiem, kad ciemini. Tad novelku  savam gabalam adu un nav ne vainas. Patiesibaa taa pildisana dargi maksaa (vienibu zinaa).Visidealak tievesanas procesaa atrast vai nu ideali liesu pildisnas variantu vai nepildit nemaz.Bet pa svetkiem jau var;)


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 01.12.2010 09:26 | Ответить на этот комментарий
01/12/2010 09:26:28 - Elīna. wrote :
Zivi var pagatavot arī šādi :Sakarsē pannu, ieber tajā un pannas apakšu nosedz ar svaigu burkānu ripiņām, pannai uz liek vāku, lai burkāni lēnām sautējas, taukvielu nevajag ( ja panna ir laba, nerauj ...
Paldies - ļoti laba un praktiska recepte, man patīk, ka no mūsu pašu dārzeņiem!!! Kad radīsies iespēja tikt pie zivs, noteikti pagatavošu!!!


Страница: 1   [2]   (Страница 50)

Высказать своё мнение


click emoticon to add