Jo cilvēks godīgāks, jo mazāk viņš saskatīs negodīgumu citos cilvēkos. /Cicerons/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

- Fotoreceptes (Aneteka)

picture 9/12
Обратно в галерею

comment this picture

Пожалуйсто, зайдите
Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Опубликовано: 13.02.2010 20:47 | Ответить на этот комментарий
13/02/2010 20:47:08 - wrote :
Vēl viens gluži nevainīgs deserts

Plūmju sambuks ar pienu  (1 porcija, 1,8 V)
150 g plūmju (es gan ņēmu jau gatavu saldētu plūmju biezeni - tā ātrāk) (1 AV)
1 olas baltums (0,3 OV)
100 ml 2% piens (0,5 CaV)
1.Plūmes iemērc uz 1-2 minūtēm karstā ūdenī, novelk miziņu, izņem kauliņu un liek katlā.
2.Pielej 50 g ūdens un uz nelielas uguns pasautē, kamēr mīkstas. Izberž caur sietu un atdzesē.
3.Ja plūmes ir skābākas (piemēram, kaukāzenes), biezenim pieliek nedaudz Canderel saldo pulveri.
4.Aukstam biezenim pieliek 1 olas baltumu un saputo stingrās putās.
5.Pasniedz ar pienu (ja piens negaršo, var ēst tāpat)

Tādā pat veidā sambuku var pagatavot arī no āboliem un dažādām ogām.