Jo vairāk lietas mainās, jo vairāk tās paliek nemainīgas. /Džeina Velsa/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

- Fotoreceptes (Aneteka)

picture 8/12
Обратно в галерею

comment this picture

Пожалуйсто, зайдите
Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Опубликовано: 07.02.2010 21:41 | Ответить на этот комментарий
07/02/2010 21:41:57 - wrote :
Vakardienas deserts - labā, vecā maizes zupiņa

Maizes zupa (2 porcijas - 3,5 V katra)
Rupjmaize 160 g (4 LV)
Žāvēti augļi (rozīnes, plūmes, aprikozes) 45g (1,5 AV)
Ūdens 200 g
1/2 citrons
1/2 tējk. kanēlis
Jogurts "Kārums" bez piedevām 200 g (1,5 CaV)

1. Apgrauzdē krāsnī maizes šķēles
2. Pārlej maizi ar ūdeni un izmērcē.
3. Izberz caur sietu vai sablendē, tad pievieno citrona sulu un Canderel pēc garšas.
4. Uzkarsē zupu un pievieno sagrieztus augļus.
5. Ļauj atdzist. Atdzisušu ēd ar jogurtu (ja vēlies, jogurtu arī vari saldināt, bet man labāk garšo tāpat).


Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 08.02.2010 13:42 | Ответить на этот комментарий
08/02/2010 13:42:13 - wrote :

Foršā laba recepte, vajadzēs uztaisīt :))


Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Опубликовано: 13.02.2010 21:12 | Ответить на этот комментарий
13/02/2010 21:12:10 - wrote :
Es beigās atlikušo zupu sajaucu kopā ar "Kārumu" 1:1 - iznāca tāds kā maizes jogurts, arī ļoti labs!