- Fotoreceptes (Aneteka)
![]() |
||
![]() |
picture 6/12 Обратно в галерею |
![]() |
comment this picture
Пожалуйсто, зайдите
![]() Aneteka (on-line) |
Опубликовано: 06.02.2010 17:50 |
Ответить на этот комментарий
06/02/2010 17:50:26 - wrote :
Sātīga, krēmīgi maiga un pasakaini garda - tādai jābūt īstai krēmzupai! Lūk, ko es pagatavoju no saviem šīs nedēļas atradumiem - topinambūriem!Topinambūru krēmzupa (2 porcijas - 2,75 V katra) 350 g topinambūru 200 g burkānu 50 g sīpolu (visi kopā - 2 DV) 1/2 buljona kubiņa (0,25 NV) 80 g Dzintars Light Klasiskais 7,5% (1,25 CaV) 2 bekona šķēlītes ~25 g (1TV + 1 OV) Dilles 1. Notīri topinambūrus, burkānus un sīpolus. 2. Sagriez dārzeņus, liec katlā un pārlej ar 250 g ūdens. Sautē mīkstus. 3. Gatavus dārzeņus sablendē, tad vēlreiz uzsildi. 4. Pievieno sieru un buljona kubiņu, kārtīgi samaisi. 5. Sausā pannā apcep bekonu. 6. Lej zupu šķīvjos, dekorē ar bekona šķēli un dillēm. Man ļoti garšoja! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() E.S. (on-line) |
Опубликовано: 10.02.2010 08:45 |
Ответить на этот комментарий
10/02/2010 08:45:03 - wrote :
Klau, topinambuurs pie daarzenjiem vai tad iet? ![]() |
||
![]() Aneteka (on-line) |
Опубликовано: 13.02.2010 21:09 |
Ответить на этот комментарий
13/02/2010 21:09:35 - wrote :
Nu, es tomēr vairāk sliecos domāt, ka burkānveidīgs dārzenis ![]() ![]() |
||