Pat pašu muļķīgāko iedomu var īstenot meistarīgi. /Lešeks Kumors/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Viltotie ananasi


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 28.06.2009 23:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2009 23:16:31 - Rakstīja :
3 litriem kompota (nevis ūdens) vajag 1 gl Dansukker ievārījuma cukura, kabačus un Kaukāza plūmītes (tik daudz, lai piepildītu 1/3 burkas). Aukstu nosterilizētu burku apakšā liek plūmītes, virsū kabaču gabaliņus aptuveni 1: 1, varbūt biki vairāk. Kabačus 2x pārlej ar verdošu ūdeni un nokāš. Trešajā reizē ūdenim pievieno cukuru, uzvāra sīrupu un pārlej kabačiem. Karstas aizvākotas burkas apgāž ar vāciņiem uz leju un stipri sasedz, atstāj karsēties, kamēr burkas atdzisušas.


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 29.06.2009 05:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2009 05:24:07 - Rakstīja :
Baigi interesanti-un kā ta būs pēc garšas-tiešām kaut kas līdzīgs ananāsiem?????

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 29.06.2009 11:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2009 11:01:30 - Rakstīja :
Man jau nu ļoti garšo! Attēlu gan vēl Teriine nav pievienojusi, tad varētu redzēt, kā izskatās. Pagājšgad tieši  ar Dansukker ievārījuma cukuru gatavoju.

lauveens
					Poste: 64
lauveens (on-line)
Publicēts: 30.06.2009 10:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2009 10:08:45 - Rakstīja :
iecukuroti kabači....
Es nesen domāju par to, kā garšotu karamelizēti šampinjoni! Laikam būs jāizmēģina! Ja jau kabačus var sacukurot, tad kāpēc nevar sēnes karamelizēt?!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 30.06.2009 12:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2009 12:16:10 - lauveens Rakstīja :
iecukuroti kabači.... Es nesen domāju par to, kā garšotu karamelizēti šampinjoni! Laikam būs jāizmēģina! Ja jau kabačus var sacukurot, tad kāpēc nevar sēnes karamelizēt?!
Lauveen! Bet kabači tie paši ķirbji vien ir un pārsvarā visi tos ēd saldus!!!

lauveens
					Poste: 64
lauveens (on-line)
Publicēts: 30.06.2009 16:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2009 16:26:17 - Rakstīja :
Bet tu tak raksti, ka garšo pēc ananasiem!!! un ananasi jau nav nekādi vairs ķirbji!!!

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 30.06.2009 16:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2009 16:46:26 - Rakstīja :
Vajadzētu būt garšīgiem, jo esmu kabačus taisījusi ar jāņogām, bija tīri ņammīgi. Tikai jāņogas gan nebija ēdamas, jo palika āda un sēklas, bet kaukāza plūmes gan tādas nepaliek kompotā. Ja būs kaukāza plūmju raža un kabaču raža būs kāda burciņa jāuztaisa. Tā arī salasās tie krājumi ziemai. 

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 30.06.2009 20:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2009 20:29:42 - AnitaL Rakstīja :
Vajadzētu būt garšīgiem, jo esmu kabačus taisījusi ar jāņogām, bija tīri ņammīgi. Tikai jāņogas gan nebija ēdamas, jo palika āda un sēklas, bet kaukāza plūmes gan tādas nepaliek kompotā. Ja būs kaukāz ...
Ja Tev nav ražas, tad varēsi braukt pie manis ar vezumu!!!

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 01.07.2009 20:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2009 20:19:44 - mumins1980 Rakstīja :
Ja Tev nav ražas, tad varēsi braukt pie manis ar vezumu!!!
 Vezumu jau  nu nevajag, gribās arī dažādības


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās