Lasīšana padziļina domāšanu, rosina cilvēku analizēt dažādas parādības, vedina viņu uz meklējumiem. /M. Kaļiņins/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Buljons


Meks (on-line)
Publicēts: 22.02.2017 12:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2017 12:17:14 - Rakstīja :
Vēl jautājums par buljonu. Ja neizmanto kubiciņu, bet izvāra no pilnīgi lielas gaļas, pieliekot garšvielas un zaļumus, un pēc tam arī to izdzer kā buljonu krūzītē, kā viņš jāatzīmē? Kā našķis, kā gaļa vai vēl kā savādāk? Par gaļu, kuru pēc tam sataisu kopā ar dārzeņiem viss skaidrs, bet kā tieši jāatzīmē pats buljons, ja gaļu izņem un buljonu izdzer?  

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Publicēts: 23.02.2017 09:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2017 09:39:13 - Meks Rakstīja :
Vēl jautājums par buljonu. Ja neizmanto kubiciņu, bet izvāra no pilnīgi lielas gaļas, pieliekot garšvielas un zaļumus, un pēc tam arī to izdzer kā buljonu krūzītē, kā viņš jāatzīmē? Kā našķis, kā gaļa ...
Ja buljons tiek vārīts no liesas gaļas, tad nav nekur jāskaita, bet, ja no kaula, tad 300 ml = 0,5 Našķis

Meks (on-line)
Publicēts: 23.02.2017 12:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2017 12:12:25 - Rakstīja :
Paldies! 


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās