Buljons
Meks
(on-line) |
Опубликовано: 22.02.2017 12:17 |
Ответить на этот комментарий
22/02/2017 12:17:14 - wrote :
Vēl jautājums par buljonu. Ja neizmanto kubiciņu, bet izvāra no pilnīgi lielas gaļas, pieliekot garšvielas un zaļumus, un pēc tam arī to izdzer kā buljonu krūzītē, kā viņš jāatzīmē? Kā našķis, kā gaļa vai vēl kā savādāk? Par gaļu, kuru pēc tam sataisu kopā ar dārzeņiem viss skaidrs, bet kā tieši jāatzīmē pats buljons, ja gaļu izņem un buljonu izdzer?
|
||
![]() debora (on-line) |
Опубликовано: 23.02.2017 09:39 |
Ответить на этот комментарий
23/02/2017 09:39:13 - Meks wrote :
Ja buljons tiek vārīts no liesas gaļas, tad nav nekur jāskaita, bet, ja no kaula, tad 300 ml = 0,5 Našķis
Vēl jautājums par buljonu. Ja neizmanto kubiciņu, bet izvāra no pilnīgi lielas gaļas, pieliekot garšvielas un zaļumus, un pēc tam arī to izdzer kā buljonu krūzītē, kā viņš jāatzīmē? Kā našķis, kā gaļa ... |
||
Meks
(on-line) |
Опубликовано: 23.02.2017 12:12 |
Ответить на этот комментарий
23/02/2017 12:12:25 - wrote :
Paldies! ![]() |
||
Высказать своё мнение















click emoticon to add