Sparģeļi
Meks
(on-line) |
Publicēts: 22.02.2017 11:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2017 11:59:05 - Rakstīja :
Laba diena! Vai esat gatavojušas sparģelus? Atkāju, ka viņi ir garšīgi (zaļie tieši, baltie man negaršoja, bet varbūt nemācēju tos pagatavot). Tikai nenormāli dārgi un bieži arī nav kvalitatīvi. Varbūt ir kādas receptes kā tos gatavojat? Patreiz esmu tikai vārījusi. Man ļoti iegaršojās, tāpēc gribētos uzzināt vēl kādus pagatavošanas veidus un receptes ar sparģeļiem!
|
||
Meks
(on-line) |
Publicēts: 22.02.2017 12:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2017 12:08:29 - Rakstīja :
Apakšējo daļu nolaužu nost līdz tai vietai, kur tie padodas laušanai. Ja nenolauž, tad tā apakšējā daļa ir sīksta, stiegraina un negaršīga. Tagad veikalā jau pievēršu uzmanību tieši apakšējai daļai, jo bieži veikalā ir tādi, ka redzams, ka būs jānolauž gandrīz vai puse. Bet cena liela un ja nav kvalitatīvi, tad sanāk, ka puse gandrīz vai jāizmet ārā. Ir redzēti arī maziņi, tur vispār nekas nav jālauž nost, bet tiem cena vēl lielāka nekā lielajiem.
|
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās