Troksnis ir visu domu slepkava. /A. Šopenhauers/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

adzhika pesto etc


Azja (on-line)
Опубликовано: 11.09.2016 17:51 | Ответить на этот комментарий
11/09/2016 17:51:05 - wrote :
sveiki, jautajums par tadam lietam kaa adzhiku, pesto merci , maarrutki kaa rekinat punktus?
Paldies

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Опубликовано: 12.09.2016 12:01 | Ответить на этот комментарий
12/09/2016 12:01:56 - Azja wrote :
sveiki, jautajums par tadam lietam kaa adzhiku, pesto merci , maarrutki kaa rekinat punktus?Paldies
Sveiki, adžiku nerēķinām,  ja lieto ne vairāk kā 1 ēdamk. pesto 1 tējk. = 0,5 tauku vienības, mārrutki = 0

Azja (on-line)
Опубликовано: 12.09.2016 12:35 | Ответить на этот комментарий
12/09/2016 12:35:53 - wrote :
paldies, vel jautajums
porciju registra olivas - 60gr - 1p, bet bukleta svinibu galds - 8-10 olivas ir 1 punkts? kaa ir jaskaita?

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Опубликовано: 12.09.2016 16:15 | Ответить на этот комментарий
12/09/2016 16:15:39 - Azja wrote :
paldies, vel jautajumsporciju registra olivas - 60gr - 1p, bet bukleta svinibu galds - 8-10 olivas ir 1 punkts? kaa ir jaskaita?
Jā, zaļās 60 g ir 1 vienība, bet melnās 40 g = 1 vienība, viena  normāla servējamā melnā olīva ir apmēram 4 g - 5 g, tātad 10 gab. ir apmēram 40 g un ir domātas melnās. Vispār tas jau ir aptuveni, jo tik precīzi neviens nepateiks!

Azja (on-line)
Опубликовано: 12.09.2016 19:55 | Ответить на этот комментарий
12/09/2016 19:55:11 - wrote :
Liels paldies, vel jautajums; noteikti varetu atrast jau foruma bet man ar to tik raiti neiet:
sieri un to atshifrejums ko isti nozime tie lidz 20% (tss45%) uz ko tieshi jaskataas, paldies

Azja (on-line)
Опубликовано: 10.01.2017 19:22 | Ответить на этот комментарий
10/01/2017 19:22:43 - wrote :
sveiki, tomer par sieriem ko nozime t.s.s 45% ? paldies

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Опубликовано: 12.01.2017 14:23 | Ответить на этот комментарий
12/01/2017 14:23:24 - Azja wrote :
sveiki, tomer par sieriem ko nozime t.s.s 45% ? paldies
Sveiki,
Tikai cietajiem sieriem ir divi tauku norādījumi - viens sausnē - TSS un tas parasti ir lielais cipars40 - 50%, otrs tauku daudzums ir 100 g svaiga siera un tas parasti ir apmēram uz pusi mazāks 20 - 25%. Uz izfasētiem sieriem parasti pie cenas uzlīmes liek TSS, tātad lielo, bet uz gabalu sieriem ir arī atšifrējums, kas 100 g ir iekšā. Siers viens un tas pats, bet to raksturo ar daāžādiem lielumiem, visprecīzāk saturu raksturo uzturvērtība uz 100 g. Ceru, ka atbildēju?


Azja (on-line)
Опубликовано: 03.02.2017 09:27 | Ответить на этот комментарий
03/02/2017 09:27:06 - wrote :
Mekleju info par kokosa skaidinjam cik var lietot pie kaa pieskaitit un cik tas bus vienibas?
paldies

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Опубликовано: 03.02.2017 11:29 | Ответить на этот комментарий
03/02/2017 11:29:25 - Azja wrote :
Mekleju info par kokosa skaidinjam cik var lietot pie kaa pieskaitit un cik tas bus vienibas?paldies
Sveiki,
Kokosa skaidiņas ir skaitāmas pie tauku grupas - 15 g = 1 vienība!

indruks
					Poste: 14
indruks (on-line)
Опубликовано: 08.02.2017 11:10 | Ответить на этот комментарий
08/02/2017 11:10:31 - wrote :
Es sestdien iepērkoties atklāju sarkanus rīsus  varbūt kāds var pastādtīt, kas tas par zvēru, kā gatavot utt.  Vai viņus var ēst vienus pašus, vai tomēr ir jaucami ar baltiem rīsiem?

debora
					Poste: 2559
debora (on-line)
Опубликовано: 13.02.2017 14:30 | Ответить на этот комментарий
13/02/2017 14:30:32 - indruks wrote :
Es sestdien iepērkoties atklāju sarkanus rīsus  varbūt kāds var pastādtīt, kas tas par zvēru, kā gatavot utt.  Vai viņus var ēst vienus pašus, vai tomēr ir jaucami ar baltiem rīsiem?
Sveiki,
Tie ir kā parastie rīsi, tikai garša ir izteiktāka, it kā riekstu piegarša, tos tāpat kā citus rīsus var ēst kopā ar lēcām vai dārzeņiem, kas pirms tam apcepti uz pannas, piemēram, ķirbis, bietes, burkāni!


Высказать своё мнение


click emoticon to add